A-merkwaardig op locatie

Helpende hand nodig?

A-merkwaardig op locatie bij jouw bedrijf. Dit als er behoefte is aan een ervaren allround kracht om (tijdelijk) je bedrijf of organisatie bij te staan met grafische of website gerelateerde diensten. Desgewenst kan dit ook op afstand plaatsvinden.

Grafisch ontwerper Breda Prinsenbeek Bavel

Professioneel grafisch ontwerper of webdesigner

Professioneel grafisch ontwerper of webdesigner

Je hebt een bedrijf zonder eigen marketing afdeling, je wilt niet iemand hiervoor in dienst nemen maar je hebt wel behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning.

Je bedrijf heeft wel een eigen marketing afdeling maar er is behoefte aan een extra helpende hand op het gebied van grafische vormgeving en/of webdesign.

Je hebt gewoon behoefte aan een expert welke met een heldere frisse blik naar jouw vraagstellingen cq probleemgebieden kijkt.

In verband met ziekte of zwangerschap van één van de personeelsleden is er behoefte om tijdelijk ondersteuning te krijgen.

Wat A-merkwaardig je kan bieden

A-merkwaardig biedt totaaloplossingen voor grafische vormgeving, webdesign & SEO.

  • Professionele ondersteuning voor grafische en/of website projecten.
  • Je bent verzekerd van een gepassioneerde ervaren werkkracht.
  • We bewaken de huisstijl.
  • Kosten zijn inzichtelijk, per maand opzegbaar.
A-merkwaardig Breda Grafisch ontwerp - Webdesign - SEO

Het aantal uren bepaal je zelf

Voor een vaste dag per maand of meerdere dagdelen in een maand word je actief bijgestaan door een ervaren medewerker op locatie.

Wat we geleerd hebben van het Corona virus is dat thuiswerken ook op prijs gesteld kan worden. Dit is voor ieder bedrijf verschillend en A-merkwaardig past zich graag aan. Ondersteuning kan dus ook op afstand plaatsvinden door middel van videobellen, Teams, Zoom etc.

Recent werk

Hippe flyer laten maken breda
beste logo ontwerper breda
a-merkwaardig op locatie

Reviews

Scroll naar boven