Search
Close this search box.

Alle smaakjes

A-merkwaardig op locatie

Helpende hand nodig?

A-merkwaardig op locatie bij jouw bedrijf. Dit als er behoefte is aan een ervaren allround kracht om (tijdelijk) je bedrijf of organisatie bij te staan met grafische of website gerelateerde diensten. Desgewenst kan dit ook op afstand plaatsvinden.

Grafisch ontwerper Breda Prinsenbeek Bavel

Professioneel grafisch ontwerper of webdesigner

Professioneel grafisch ontwerper of webdesigner

Je hebt een bedrijf zonder eigen marketing afdeling, je wilt niet iemand hiervoor in dienst nemen maar je hebt wel behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning.

Je bedrijf heeft wel een eigen marketing afdeling maar er is behoefte aan een extra helpende hand op het gebied van grafische vormgeving en/of webdesign.

Je hebt gewoon behoefte aan een expert welke met een heldere frisse blik naar jouw vraagstellingen cq probleemgebieden kijkt.

In verband met ziekte of zwangerschap van één van de personeelsleden is er behoefte om tijdelijk ondersteuning te krijgen.

Wat A-merkwaardig je kan bieden

A-merkwaardig biedt totaaloplossingen voor grafische vormgeving, webdesign & SEO.

  • Professionele ondersteuning voor grafische en/of website projecten.
  • Je bent verzekerd van een gepassioneerde ervaren werkkracht.
  • We bewaken de huisstijl.
  • Kosten zijn inzichtelijk, per maand opzegbaar.
A-merkwaardig Breda Grafisch ontwerp - Webdesign - SEO

Het aantal uren bepaal je zelf

Voor een vaste dag per maand of meerdere dagdelen in een maand word je actief bijgestaan door een ervaren medewerker op locatie. Ondersteuning kan ook op afstand plaatsvinden door middel van videobellen, Teams, Zoom etc.

Recent werk

Hippe flyer laten maken breda
beste logo ontwerper breda
a-merkwaardig op locatie

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven