Helpende hand nodig?

A-merkwaardig op locatie

Tijdelijk ondersteuning voor
jouw organisatie

A-merkwaardig op locatie bij jouw bedrijf. Dit als er behoefte is aan een ervaren allround kracht om (tijdelijk) je bedrijf of organisatie bij te staan. Met grafische of website gerelateerde diensten. Desgewenst kan dit ook op afstand plaatsvinden.

Professioneel grafisch ontwerper of webdesigner

 • Je hebt een bedrijf zonder eigen marketing afdeling, je wilt niet iemand hiervoor in dienst nemen maar je hebt wel behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning.
 • Je bedrijf heeft wel een eigen marketing afdeling maar er is behoefte aan een extra helpende hand op het gebied van grafische vormgeving en/of webdesign.
 • Je hebt gewoon behoefte aan een expert welke met een heldere frisse blik naar jouw vraagstellingen cq probleemgebieden kijkt.
 • In verband met ziekte of zwangerschap van één van de personeelsleden is er behoefte om tijdelijk ondersteuning te krijgen.

Wat we kunnen bieden

 • Professionele ondersteuning voor grafische en/of website projecten.
 • Je bent verzekerd van een gepassioneerde ervaren werkkracht.
 • We bewaken de huisstijl.
 • Kosten zijn inzichtelijk, per maand opzegbaar.

Waarmee kunnen we je helpen?

Oplossingen voor ieder bedrijf

A-merkwaardig biedt totaaloplossingen voor grafische vormgeving, webdesign & SEO.

Zo kunnen we je ook bijstaan op jouw kantoor voor een afgesproken bedrag per maand.

Het aantal uren bepaal je zelf

 • Voor een vaste dag per maand of meerdere dagdelen in een maand word je actief bijgestaan door een ervaren medewerker op locatie.
  Gezien de Corona maatregelen en het zoveel mogelijk thuis werken, kan de ondersteuning ook op afstand plaatsvinden door middel van videobellen, Teams etc.
 • Voor een afgesproken bedrag per maand ben je verzekerd van een specialist op het gebied van grafische vormgeving en webdesign binnen je bedrijf.

Portfolio

Trots op de reviews

Altijd een goede samenwerking

Met A-merkwaardig hebben wij een samenwerking voor de activiteiten van FHI, gevestigd in Leusden. Dit wordt altijd vlot en goed afgehandeld. De communicatie via de e-mail verloopt prettig en er wordt ook met je meegedacht. Zeker een aanrader!

Rachel van den Tweek-Jonkman
FHI
www.fhi.nl

Snel schakelen, betrouwbaar, professioneel, topkwaliteit

Als organisator van Streetball Masters in Breda vanuit Barons Breda Basketball op zoek geweest naar iemand die banners/spandoeken grafisch zou kunnen vormgeven. Uitgekomen bij A-merkwaardig . Met Ingrid is het vlot schakelen en weet ze in een mum van tijd onze sponsorlogo’s netjes en vakkundig aan te leveren op banieren/spandoeken.

We doen het goed of we doen het niet is ons motto en daarbij sluit de vaardigheden en betrouwbare aanlevering van de materialen vanuit A-merkwaardig naadloos op aan. Tijdens onze evenementen geen andere partij die dit stukje op hoeft te pakken. We werken graag verder met A-merkwaardig en bouwen zo graag verder aan onze betrokken, duurzame relatie.

John Stoopen
Barons Breda

Creatief en kwaliteit

Wij werken sinds enige tijd samen met A-merkwaardig.

Deze samenwerking verloopt erg goed. Ingrid is professioneel, creatief, levert kwaliteit en begrijpt wat wij vragen.
Uitzonderlijk is de snelheid waarin het ontwerp wordt aangeleverd en de prettige communicatie.
Een aanrader. We hopen nog lang met A-merkwaardig samen te mogen werken.

Wil ik ook

Top! Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.