Creatief & doeltreffend

Advertentie ontwerp

Advertentie laten maken

We ondernemen met passie maar uiteindelijk gaat het om omzet. Daarom ontwerpen we resultaatgerichte creatieve advertenties. Online- en offline uiteraard.

Adverteren werkt

We zijn eraan gewend om advertenties te maken voor diverse doelgroepen. Advertenties waarin de nodige portie creativiteit zit, advertenties welke opvallen en resultaat gericht zijn.

Wil je een advertentie laten maken voor in een krant, magazine of tijdschrift? Of wil je online adverteren? Wij maken online advertenties voor websites, Google Adwords en social media en ook offline advertenties voor in kranten, magazines etc.

Net als jij willen wij dat onze ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Wij fungeren graag als tussenpersoon tussen jou als opdrachtgever en de drukker omdat we beide talen verstaan en spreken.
We leveren de advertenties aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden geschikt voor iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland.

Advertentie ontwerp voor drukwerk media

Ga je offline adverteren dan kun je denken aan advertenties in kranten, dagbladen, huis-aan-huis bladen, magazines, posters, billboards, reclameborden etc.

Misschien vraag je je af of deze manier van adverteren nog zin heeft met alle online media. Een krant of magazine wordt vaak aandachtig gelezen door de doelgroep omdat deze content bevat welke gericht is op de interesse van de lezer. De kans dat jouw advertentie opvalt, wordt hierdoor ineens een heel stuk groter.

Met voldoende herhaling en de benodige vernieuwende creativiteit binnen een concept, heeft offline adverteren op de langere of kortere termijn zeker resultaat.

Adverteren voor online media

De organische vindbaarheid (SEO) van je site is een heel belangrijke basis. Heb je deze goed op orde dan is betaald adverteren (SEA) een mooie volgende stap.

Omdat je maar een muisklik verwijderd bent om weer een bezoeker op je site te krijgen, is online adverteren laagdrempelig. In zoekmachines zoals Google en Bing staan de betalende advertenties bovenaan. Deze leveren veel verkeer op en kan dus heel interessant voor je zijn.

Behalve adverteren in de zoekmachines kun je ook adverteren op social media platforms zoals LinkedIn, Instagram, Facebook. Ook het plaatsen van een banner op een website is een optie om online te adverteren.

Een boodschap om te onthouden

“Bewust en vooral onbewust krijgen we iedere dag talloze reclameboodschappen te verwerken. En elke boodschap wil dat we ze onthouden…

Een krachtig beeld, pakkende koptekst, ondersteunende tekst… dit zijn ingrediënten om je doelgroep te bereiken en om een succes te maken van je advertentie.”

Doeltreffende advertentie
laten maken

Wil je een pakkende advertentie laten maken? Neem contact met ons op. Vertel ons wie de doelgroep is, wat je wilt bereiken en wat je wensen zijn.

Als dit is vastgesteld ontwerpen wij een concept. Een goed idee wat de doelgroep aanspreekt. Door het gebruik van pakkende headers, de juiste tekst en aantrekkelijk beeldmateriaal ontstaat een visueel krachtige advertentie.

Portfolio

advertentie laten maken breda oosterhout
advertentie ontwerper breda etten-leur
advertentie ontwerper breda bavel prinsenbeek etten-leur

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Duidelijk & helder zonder poespas

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Jon Zwijssen
Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Fijn samenwerken met A-merkwaardig! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Floortje Thieleman
Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Ja, ik wil adverteren

Top! Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.