076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

Zebra's

a-merkwaardig zet je op pagina 1 van Google

a-merkwaardig en zebra's

De 'zebrastijl' op deze website is je vast niet ontgaan. Waarom een zebra? En wat is de achterliggende gedachte van de combinatie zebra en a-merkwaardig?

Een zebra is een prachtig dier vinden wij, een inspiratiebron... Wikipedia komt met de volgende omschrijving:

„Een zebra is een paardachtige (familie: Equidae) afkomstig uit het midden en zuiden van Afrika. De dieren staan vooral bekend om hun zwart-witte strepenpatroon. Algemeen gezien zijn het erg sociale dieren. Zebra's leven met verschillende harems bijeen in een grotere kudde. De mens is er nooit echt in geslaagd ze te domesticeren, in tegenstelling tot paarden en ezels, hun naaste verwanten. Hun paniek-instinct bij onraad bleek moeilijk af te leren.“

We zochten naar een beeldmerk wat iets zou toevoegen over waar we voor staan en daar waren we het snel over eens. De zebra zou ons beeldmerk worden. Een zebra; dat past bij ons; bij a-merkwaardig.

Ieder bedrijf is uniek

SEO specialisten Breda-Tilburg-Eindhoven e.o.

Net als de zebra zijn wij ook heel sociaal en als wij lezen dat Wikipedia komt met de zin: 'hun paniek-instinct bij onraad bleek moeilijk af te leren', herkennen wij onszelf.
Het zijn niet altijd de geijkte paden om vindbaar te zijn in Google, als ze maar binnen de Google richtlijnen vallen. Het zoeken om de juiste wegen te bewandelen voor pagina 1 Google resultaten is een mooi proces. Ieder bedrijf is weer anders en dus uniek en ieder bedrijf heeft een eigen plan van aanpak nodig. Net zoals iedere zebra een uniek strepenpatroon heeft.
Bij een zebra bedrijf is samenwerken belangrijk. Niet voor niets hebben wij de handen ineen geslagen om a-merkwaardig te beginnen.

Een zebra bedrijf is een bedrijf gericht op samenwerking en op organische groei. Wat wij eerder zagen, word nu over geschreven; de zebra is in beweging en bedrijven keren zich af tegen de unicorn-benadering. Meer hierover lees je in dit artikel van de website van Sprout.

We horen je niet alleen, we luisteren liever

Bovendien kan een zebra heel goed horen. Anders dan mensen doen; horen om te luisteren. En ook hierin kunnen wij onszelf terugvinden. Luisteren naar onze klanten vinden wij belangrijker dan het gesprek meteen op onszelf te betrekken en te roepen wat wij je wel niet kunnen bieden.
Wat de laatste zinsnede betreft: 'wat wij je wel niet kunnen bieden'. Hier had beter kunnen staan; wat wij je wel én niet kunnen bieden. We zullen heel eerlijk zijn om te zeggen wat wij verwachten te kunnen bereiken met de mogelijkheden die we hebben met jouw website. Maar ook de doelstellingen welke moeilijk te behalen zijn én de onmogelijkheden (als deze er zijn) zullen wij zeker niet nalaten te vermelden.

a-merkwaardig SEO specialisten breda

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  076 204 5500

Cookieverklaring
Privacy Reglement