Case

Grafisch ontwerpbureau Breda Etten-Leur

Jij kan leren - Reken maar!

Jij kan leren – Reken maar! is een praktijk voor remedial teaching. Wat we in de klas leren is niet wat ons slim maakt.

Als je zeker weet dat jouw zoon of dochter beter in rekenen of spelling is dan dat er op school uitkomt, helpt Conny van Leest van Jij kan leren jouw kind graag op weg.

Werkzaamheden door A-merkwaardig

sterren grijs

“Iemand die zo flexibel, snel en vakkundig is als Ingrid van A-merkwaardig, verdient het om dat te horen. In korte tijd heeft Ingrid de website voor mijn praktijk ontworpen en in elkaar gezet.

De feedback die ik van klanten krijg over de site is; professioneel, makkelijk in gebruik en mooi. De vele toevoegingen en wijzigingen die ik aandraag, zijn in een handomdraai gebeurd. Ingrid weet mij als klant op waarde te schatten en geeft die informatie die ik nodig heb om zo zelfstandig mogelijk te werken. Hierbij staat zij als achterwacht altijd paraat en is geen vraag teveel.

Kortom ik kan Ingrid van harte aanbevelen als je een succesvolle site wil hebben waar jij en je klanten met alle gemak hun weg in weten te vinden.”

Conny van Leest
Jij kan leren
www.jijkanleren.nl

Klanten beoordelen A-merkwaardig gemiddeld met

4.9/5

WordPress website Breda
grafisch ontwerpbureau Breda grafisch ontwerper
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.