Case

meertalige website laten maken breda

LabVision

LabVision fungeert als kennisplatform voor laboratoria. De partners in LabVision voorzien laboratoria van informatie en uiteindelijke oplossingen die het lab innovatiever en efficiënter maken.

Om een kennisplatform voor laboratoria te bieden laat LabVision de eindgebruikers vertellen over hun praktijkervaringen met de oplossingen van de leden. Daarnaast wordt door de leden informatie over hun producten verstrekt in de rubriek aanraders. Ook is er redactionele ruimte voor speciale acties, aanbiedingen en events.

Werkzaamheden door A-merkwaardig

sterren grijs

“Ik ken eerdere opdrachten van A-merkwaardig via Salm & Kipp BV en Da Vinci Europe BV. Ze hebben me laten zien wat dit bedrijf kan en toen was ik direct overtuigd dat dit een plezierig en betrouwbaar bedrijf is, wat werkt zonder nonsens en doet wat er gevraagd wordt.
Ze zijn plezierig in de omgang en reageren direct zonder lang te moeten wachten. Kijk maar naar het resultaat; www.labvision.nl. Laat maar een berichtje achter als je meer wilt weten, maar het is sowieso positief!”

Dhr. H.J. Hilbelink
LabVision

Klanten beoordelen A-merkwaardig gemiddeld met

4.9/5

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.