Case

folder laten maken tilburg

Sisterhood Works!

AUGA Amazing Water is actief in veel disciplines van watertechniek. Volledig afgestemd op de wensen van de klant, waarbij vele vormen van bewegend water denkbaar zijn.

AUGA levert producten voor het zuiveren, bewegen, vormgeven, vitaliseren, belichten en aanleggen van je vijver of waterpartij.

Werkzaamheden door A-merkwaardig

sterren grijs

“Het flexibele en intelligente denkvermogen van A-merkwaardig heeft geleid tot mijn prachtige website. Ingrid’s creativiteit kent geen grenzen en leidt vaak tot humorvolle gesprekken. Ze is breed georiënteerd waardoor ik aan haar als één gesprekspartner voldoende heb.

A-merkwaardig kan al mijn communicatiewensen tot uitvoer brengen en dat bespaart veel tijd, ergernis en geld. Als het nodig is, stap ik graag in mijn auto en rij naar Breda om in een persoonlijk gesprek mijn wensen kenbaar te maken. Hoeft niet, maar is wel ontzettend gezellig en de ‘klik’ vind ik net zo belangrijk. Pluspunten: A-merkwaardig is een waardevolle opdrachtnemer!”

Jolanda Nagtzaam
Sisterhood Works

4.9/5

snelle website laten maken breda
flyer laten maken en drukken breda
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.