Alle smaakjes

Catalogus laten ontwerpen

Goed design verkoopt gewoon beter

Product catalogus, personeelsblad, clubblad, magazines en brochures. Stuk voor stuk unieke producten waarin je de informatie welke je wilt delen op een fraaie manier in weer kunt geven.

De mooiste beelden, tekst en tabellen komen in een catalogus volledig tot hun recht zodat er een samenhangend verhaal ontstaat. Het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst.

Catalogus laten ontwerpen

Goed design verkoopt gewoon beter

Product catalogus, personeelsblad, clubblad, magazines en brochures. Stuk voor stuk unieke producten waarin je de informatie welke je wilt delen op een fraaie manier in weer kunt geven. De mooiste beelden, tekst en tabellen komen in een catalogus volledig tot hun recht zodat er een samenhangend verhaal ontstaat. Het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst.

A-merkwaardig verzorgt het hele proces

Online & offline catalogus ontwerp

A-merkwaardig is een grafisch ontwerp- en webdesign bureau met meer dan 20 jaar ervaring. Wil je ons je brochure of catalogus laten ontwerpen dan kunnen we het complete proces voor je verzorgen. Denk hierbij aan:

Grafisch design en gebruikersgemak komen samen

We weten niet alleen grafisch gezien hoe de catalogus het fraaist eruit kan komen te zien, we denken ook mee over een logische indeling. Hoe komt alles overzichtelijk tot z’n recht?

Voor het ontwerpen van de catalogus zelf gebruiken we InDesign. Daarnaast maken we ook gebruik van Photoshop en Illustrator. Met het bewerken van afbeeldingen kunnen we foto’s nog beter tot hun recht laten komen.

breda catalogus laten maken ontwerpen
online magazine laten maken digitaal magazine

Online catalogus

We kunnen je mooie brochure of catalogus ontwerp omzetten naar en bladerbare pdf met interactieve links. Met een online magazine komen jouw producten en/of diensten écht tot leven.

Afgesproken prijs

Voor het opmaken van een brochure of catalogus hanteren we een vooraf afgesproken prijs. Er is geen limiet aan revisierondes. Uit ervaring weten we dat dit ook niet nodig is. Er wordt net zolang doorgewerkt aan je catalogus ontwerp of brochure totdat deze helemaal naar wens is.

breda brochure laten maken ontwerpen

Catalogus in productie

Als de brochure of catalogus gedrukt moet worden, maken we er een Certified PDF file van. Met deze Certified PDF kan iedere drukker, waar ook ter wereld, aan de slag.

Omdat we reseller zijn van diverse drukkerijen, kunnen we het drukwerk voordelig aanbieden. In overleg met jou kiezen we het juiste papier en cover uit. Als we weten wat de oplage is, geven we opdracht om te laten drukken. Voordeel voor jou is dat je geen toezicht hoeft te houden op het drukwerktraject.

Jouw catalogus bespreken?

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top