Goed design verkoopt gewoon beter

Catalogus laten ontwerpen

Catalogus laten ontwerpen

Product catalogus, personeelsblad, clubblad, magazines en brochures. Stuk voor stuk unieke producten waarin je de informatie welke je wilt delen op een fraaie manier in weer kunt geven.De mooiste beelden, tekst en tabellen komen in een catalogus volledig tot hun recht zodat er een samenhangend verhaal ontstaat. Het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst.

A-merkwaardig verzorgt het gehele proces

A-merkwaardig is een grafisch ontwerp- en webdesign bureau met meer dan 20 jaar ervaring. Wil je ons je brochure of catalogus laten ontwerpen dan kunnen we het complete proces voor je verzorgen. Denk hierbij aan:

Grafisch design en gebruikersgemak komen samen

We weten niet alleen grafisch gezien hoe de catalogus het fraaist eruit kan komen te zien, we denken ook mee over een logische indeling. Hoe komt alles overzichtelijk tot z’n recht?Voor het ontwerpen van de catalogus zelf gebruiken we InDesign. Daarnaast maken we ook gebruik van Photoshop en Illustrator. Met het bewerken van afbeeldingen kunnen we foto’s nog beter tot hun recht laten komen.

Afgesproken prijs

Voor het opmaken van een brochure of catalogus hanteren we een vooraf afgesproken prijs. Er is geen limiet aan revisierondes. Uit ervaring weten we dat dit ook niet nodig is. Er wordt net zolang doorgewerkt aan je catalogus ontwerp of brochure totdat deze helemaal naar wens is.

Wat is de betekenis van het woord catalogus?

Een cataloog of catalogus is het geheel van titelbeschrijvingen die verwijzen naar een collectie. Het woord stamt via het Latijn af van de titel van een gedicht van de Oud-Griekse dichter Hesiodus, de Catalogus van vrouwen.Bron: Wikipedia

Online catalogus

We kunnen je mooie brochure of catalogus ontwerp omzetten naar en bladerbare pdf met interactieve links. Met een online magazine komen jouw producten en/of diensten écht tot leven.

Of wil je meer lezen over een online magazine? Klik dan hier.

Liever een meer compacte versie voor jouw items?

Wil je het compact houden? Naast het ontwerpen van catalogi ontwerpen we ook flyers, folders en brochures.

Catalogus in productie

Als de brochure of catalogus gedrukt moet worden, maken we er een Certified PDF file van. Met deze Certified PDF kan iedere drukker, waar ook ter wereld, aan de slag.

Omdat we reseller zijn van diverse drukkerijen, kunnen we het drukwerk voordelig aanbieden. In overleg met jou kiezen we het juiste papier en cover uit. Als we weten wat de oplage is, geven we opdracht om te laten drukken. Voordeel voor jou is dat je geen toezicht hoeft te houden op het drukwerktraject.

Portfolio

Trots op de reviews

Goed gevoel voor wat de klant wil, snel en zorgvuldig

Onze Roadmap (visiedocument) werd door A-merkwaardig snel en op treffende wijze vormgegeven in een mooie eigentijdse stijl. Overleg over selectie van ‘plaatjes’ en ontwerpen en bijschaven van illustraties was geen enkel probleem.

De combinatie van snelheid, flexibiliteit en goede smaak in vormgeving maakt A-merkwaardig excellent.

Oscar van den Brink
TI-COAST Amsterdam
www.ti-coast.com

Nog steeds dik tevreden

Wij werken al vele jaren samen met A-merkwaardig en zijn eigenlijk alleen maar tevreden. Door de kleine organisatie weten we altijd direct waar we aan toe zijn. Omdat er snel gewerkt wordt en geen lange doorlooptijden zijn, is een klus snel klaar.

Een verpakking, folder of prijslijst wordt snel en goed omgezet van idee naar een klaar product.
Pro’s: Snelheid en eenvoud.

Rob Overbekking
AUGA Amazing Water
www.auga.nl

Aanrader

We hebben A-merkwaardig gevraagd om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag. Dit heeft ze naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions BV
www.davinci-ls.com

Wil ik ook

Top! Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.