Omdat het altijd beter kan

Foto bewerking

Foto's laten bewerken

Ook al doe je nog zo je best, een foto is en blijft een momentopname. Hierbij ontkom je vaak niet aan fotobewerking / beeldbewerking. Niet altijd alleen om iets of iemand mooier te maken maar vaak ook omdat het moment niet altijd de ideale situatie was.

Fotocorrectie

Wil je een foto laten bewerken? Met fotocorrectie beschik je altijd over goede afbeeldingen als de originele foto’s te wensen overlaten.

Door bijvoorbeeld de achtergrond van de foto te bewerken kan er al veel bereikt worden. En door het onderwerp ‘vrijstaand’ te maken, kun je de foto gebruiken op iedere gewenste achtergrond.

Wat is er mogelijk met fotobewerking

De Toren van Pisa

Recht praten wat krom is, gaat niet. Maar op foto’s objecten rechttrekken gaat daarentegen heel goed. Of de Toren van Pisa dan nog zo veel belangstelling krijgt, is maar de vraag.

Als je weet wat mogelijk is met fotobewerking is niets meer echt wat je ziet als je een magazine openslaat. Als er om de een of andere reden geen goede foto’s beschikbaar zijn, is het handig om deze foto’s te laten corrigeren zodat ze beter geschikt zijn voor o.a. reclame doeleinden.

Fotocorrectie - Fotobwerking Breda

Gratis apps

Fotobewerking voor eigen gebruik

Cinemagraphs

Een Cinemagraph lijkt sterk op een foto maar dan met een subtiele beweging erin verwerkt. Op een website trek je hiermee de aandacht zonder dat je teveel prikkels krijgt. Op een website kunnen video’s de aandacht aardig afleiden. Een Cinemagraph daarentegen trekt subtiel de aandacht en heeft een veel snellere laadtijd dan een video. Lees hier onze blog als je meer wilt weten over Cinemagraphs.

A-merkwaardig cinemagraph

Portfolio

Trots op de reviews

Wekelijks complimenten over de website

De beste stap die ik heb kunnen nemen is een website laten maken door Ingrid van A-merkwaardig! Professioneel en grafisch zo goed! Ik krijg wekelijks complimenten over mijn website!

Ook mijn folder en visitekaartjes zijn bij A-merkwaardig in goede handen. Er wordt goed meegedacht en feedback gegeven! Kortom een aanrader!

Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
www.pedicuresalonkimengel.nl

Altijd een goede samenwerking

Met A-merkwaardig hebben wij een samenwerking voor de activiteiten van FHI, gevestigd in Leusden. Dit wordt altijd vlot en goed afgehandeld. De communicatie via de e-mail verloopt prettig en er wordt ook met je meegedacht. Zeker een aanrader!

Rachel van den Tweek-Jonkman
FHI
www.fhi.nl

Denkt mee en snelle respons

Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en we krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.

Anneke Huijbregts
HuidTherapeutisch Centrum Breda
www.htcbreda.nl

Laten we snel aan de slag gaan

Met jouw afbeeldingen

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.