Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Catalogus laten ontwerpen

Goed design verkoopt gewoon beter

Een catalogus laten ontwerpen is een effectieve manier om producten of diensten te presenteren en te promoten aan klanten.

Een gedrukte of digitale catalogus kan alle producten of diensten van een bedrijf op een fraaie manier, vergezeld van mooie foto’s, weergeven en ook de specificaties en prijzen.

catalogus laten ontwerpen maken

Gedrukte of digitale catalogi ontwerpen

Redenen om een catalogus te laten ontwerpen

Enkele redenen waarom het ontwerpen van een catalogus een slimme zet kan zijn voor je bedrijf.

  1. Promotie: Een catalogus is een belangrijk marketinginstrument dat kan helpen bij het promoten van jouw producten of diensten aan een breed publiek. Het stelt potentiële klanten in staat om je producten te bekijken en te vergelijken, en kan ze overtuigen om een aankoop te doen.

  2. Professionaliteit: Een goed ontworpen catalogus zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Het kan je bedrijf helpen om een positief imago op te bouwen en het vertrouwen van klanten te winnen.

  3. Informatie: Een catalogus biedt klanten gedetailleerde informatie over de producten of diensten die je aanbiedt. Het stelt hen in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over welk product het beste bij hen past.

  4. Gemak: Een catalogus biedt klanten het gemak van het bekijken van een volledig assortiment van producten of diensten op één plek. Ze hoeven niet verschillende websites of fysieke locaties te bezoeken om informatie te verzamelen over de beschikbare producten.

  5. Verkoop: Een goed ontworpen catalogus kan helpen bij het verhogen van de verkoop. Het biedt klanten de mogelijkheid om producten te zien die ze anders misschien niet zouden hebben overwogen, waardoor de kans groter wordt dat ze een aankoop doen.

Kortom, een catalogus is een waardevol instrument voor elk bedrijf dat producten of diensten aanbiedt. Het kan helpen bij het promoten van je bedrijf, het winnen van het vertrouwen van klanten en het verhogen van de verkoop. Door een professioneel ontworpen catalogus te laten maken, kun je de voordelen van dit marketinginstrument maximaliseren.

Wel eens aan een online magazine gedacht?

A-merkwaardig kan je mooie brochure of catalogus ontwerp omzetten naar en bladerbare pdf met interactieve links.
Maar… met een online magazine komen jouw producten en/of diensten écht tot leven.

Grafisch design en gebruikersgemak

A-merkwaardig weet niet alleen grafisch gezien hoe de catalogus er op z’n best uit komt te zien, er wordt ook meegedacht over een logische indeling. Hoe komt de inhoud zo overzichtelijk mogelijk tot z’n recht?

Voor het ontwerpen van de catalogus zelf wordt InDesign gebruikt. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van Photoshop en Illustrator. Door het bewerken van afbeeldingen kan het beeldmateriaal nog beter tot haar recht komen.

Afgesproken prijs

Voor het opmaken van een brochure of catalogus spreken we vooraf een prijs af. Er is geen limiet aan revisierondes. Er wordt net zolang doorgewerkt aan je catalogus ontwerp of brochure totdat deze helemaal naar wens is.

Drukwerk van de catalogus

Als de brochure of catalogus gedrukt moet worden, wordt er een Certified PDF file van gemaakt. Met deze Certified PDF kan iedere drukker, waar ook ter wereld, aan de slag.

Omdat A-merkwaardig reseller is van diverse drukkerijen, kan het drukwerk voordelig aangeboden worden.

Samen kiezen we het juiste papier en de cover uit. Als bekend is wat de oplage is, wordt de catalogus gedrukt. Voordeel voor jou is dat je geen toezicht hoeft te houden op het drukwerktraject.

Catalogus laten ontwerpen?

Recent werk

Catalogus laten ontwerpen Breda Rotterdam
catalogus ontwerper breda rotterdam amsterdam
Catalogus ontwerper Breda Antwerpen

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven