Alle smaakjes

Fotobewerking

Omdat het altijd beter kan

Ook al doe je nog zo je best, een foto is en blijft een momentopname. Hierbij ontkom je vaak niet aan fotobewerking / beeldbewerking. Fotobewerking is niet altijd alleen om iets of iemand mooier te maken maar vaak ook omdat het moment niet de ideale situatie was.

Foto laten bewerken Breda Rotterdam Utrecht

Foto's laten bewerken

Fotocorrectie voor hét perfecte plaatje

Wil je een foto laten bewerken? Met fotocorrectie beschik je altijd over goede afbeeldingen als de originele foto’s te wensen overlaten.

Door bijvoorbeeld de achtergrond van de foto te bewerken kan er al veel bereikt worden. En door het onderwerp ‘vrijstaand’ te maken, kun je de foto gebruiken op iedere gewenste achtergrond.

Cinemagraph

Een Cinemagraph lijkt sterk op een foto maar dan met een subtiele beweging erin verwerkt.

Daar waar op een website video’s de aandacht af kunnen leiden, ervaar je met een Cinemagraph minder prikkels. Een Cinemagraph trekt subtiel de aandacht en heeft een veel snellere laadtijd dan een video. Lees hier de blog als je meer wilt weten over Cinemagraphs.

A-merkwaardig Breda Grafisch ontwerp - Webdesign - SEO

De Toren van Pisa

Recht praten wat krom is, gaat niet. Maar op foto’s objecten rechttrekken gaat daarentegen heel goed. Of de Toren van Pisa dan nog zo veel belangstelling krijgt, is maar de vraag.

Als je weet wat mogelijk is met fotobewerking is niets meer echt wat je ziet als je een magazine openslaat. Als er om de een of andere reden geen goede foto’s beschikbaar zijn, is het handig om deze foto’s te laten corrigeren zodat ze beter geschikt zijn voor o.a. reclame doeleinden.

Fotocorrectie Foto bewerking Breda

Mogelijkheden fotobewerking

Interesse in fotobewerking?

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven