Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Fotobewerking

Omdat het altijd beter kan

Ook al doe je nog zo je best, een foto is en blijft een momentopname. Hierbij ontkom je vaak niet aan fotobewerking / beeldbewerking. Fotobewerking is niet altijd alleen om iets of iemand mooier te maken maar vaak ook omdat het moment niet de ideale situatie was.

Foto laten bewerken Breda Rotterdam Utrecht

Foto's laten bewerken

Fotocorrectie voor hét perfecte plaatje

Wil je een foto laten bewerken? Met fotocorrectie beschik je altijd over goede afbeeldingen als de originele foto’s te wensen overlaten.

Door bijvoorbeeld de achtergrond van de foto te bewerken kan er al veel bereikt worden. En door het onderwerp ‘vrijstaand’ te maken, kun je de foto gebruiken op iedere gewenste achtergrond.

Cinemagraph

Een Cinemagraph lijkt sterk op een foto maar dan met een subtiele beweging erin verwerkt.

Daar waar op een website video’s de aandacht af kunnen leiden, ervaar je met een Cinemagraph minder prikkels. Een Cinemagraph trekt subtiel de aandacht en heeft een veel snellere laadtijd dan een video. Lees hier de blog als je meer wilt weten over Cinemagraphs.

A-merkwaardig Breda Grafisch ontwerp - Webdesign - SEO

De Toren van Pisa

Recht praten wat krom is, gaat niet. Maar op foto’s objecten rechttrekken gaat daarentegen heel goed. Of de Toren van Pisa dan nog zo veel belangstelling krijgt, is maar de vraag.

Als je weet wat mogelijk is met fotobewerking is niets meer echt wat je ziet als je een magazine openslaat. Als er om de een of andere reden geen goede foto’s beschikbaar zijn, is het handig om deze foto’s te laten corrigeren zodat ze beter geschikt zijn voor o.a. reclame doeleinden.

Fotocorrectie Foto bewerking Breda

Mogelijkheden fotobewerking

Interesse in fotobewerking?

Recent werk

Foto laten bewerken Breda Oosterhout Etten-Leur
Fotobewerking Breda snel
fotobewerking laten maken breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven