Alle smaakjes

Huisstijl laten maken Breda

We zitten gewoon ook in Breda!

We ontwerpen huisstijlen voor ondernemingen in heel Nederland. En ook over de grens overigens. Zelf zijn we gevestigd in het mooie Bourgondische Breda.

Wil je ook een huisstijl laten maken voor je bedrijf in Breda? Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van branding kunnen we passende en creatieve ontwerpen maken.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Huisstijl ontwerp Breda

Het grafisch ontwerp begint allereerst bij jouw vraag. En daarop volgen onze vragen aan jou. De beste antwoorden krijgen we als we doorvragen. Wie ben je? Wat wil je? Wat is de doelgroep? Waar kom je vandaan en wat wil je bereiken? Wil je koffie of thee?

Het logo is een essentieel onderdeel van je branding. Maar naast het logo zijn er meer communicatie dragers. Denk hierbij aan het kleurgebruik, beeldelementen en fonts.
We analyseren, denken strategisch en gebruiken ons gezonde verstand om naar oplossingen te zoeken. Oplossingen welke jou helpen met het huisstijl ontwerp.

Meer dan ervaren in grafisch ontwerp

A-merkwaardig is een klein bedrijf uit Breda met meer dan 20 jaar ervaring en kennis van grafisch ontwerp. Klein wil overigens niet zeggen beperkt. Indien nodig of wenselijk kunnen we terugvallen op een netwerk van professionals. Op deze manier kunnen we nagenoeg alle opdrachten vervullen.

huisstijl laten maken breda bavel prinsenbeek

Huisstijl redesign

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Toe aan een nieuwe huisstijl maar wil je de oude huisstijl niet helemaal loslaten? In dat geval behouden we het vertrouwde. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen. Of daarentegen juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo in een nieuwe ‘look & feel’.

Huisstijl laten ontwerpen?

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top