Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Huisstijl laten maken Breda

A-merkwaardig ontwerpt huisstijlen voor grote en kleine ondernemingen in heel Nederland. En ook over de grens overigens. Zelf is A-merkwaardig gevestigd in het mooie Bourgondische Breda.

Wil je ook een huisstijl laten maken voor je bedrijf in Breda? Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van branding kan ik passende en creatieve ontwerpen maken.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

grafisch ontwerper breda

Huisstijl ontwerp Breda

Het grafisch ontwerp begint allereerst bij jouw vraag. En daarop volgen onze vragen aan jou. De beste antwoorden krijg je als er doorgevraagd wordt. Wie ben je? Wat wil je? Wat is de doelgroep? Waar kom je vandaan en wat wil je bereiken? Wil je koffie of thee?

Het logo is een essentieel onderdeel van je branding. Maar naast het logo zijn er meer communicatie dragers. Denk hierbij aan het kleurgebruik, beeldelementen en fonts.
Met analyseren, strategisch denken en het gebruik van het gezonde verstand kom je tot oplossingen. Oplossingen welke jou helpen met het huisstijl ontwerp.

Meer dan ervaren in grafisch ontwerp

A-merkwaardig is een klein bedrijf uit Breda met meer dan 23 jaar ervaring en kennis van grafisch ontwerp. Klein wil overigens niet zeggen beperkt. A-merkwaardig beschikt over een mooi netwerk van professionals. Op deze manier kan nagenoeg iedere opdracht uitgevoerd worden.

logo ontwerper breda bavel prinsenbeek

Huisstijl redesign

Huisstijl laten maken Breda

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Toe aan een nieuwe huisstijl maar wil je de oude huisstijl niet helemaal loslaten? In dat geval behouden we het vertrouwde. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen. Of daarentegen juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo in een nieuwe ‘look & feel’.

Huisstijl laten maken?

Recent werk

Huisstijl laten maken Breda Bavel
Logo en huisstijl laten ontwerpen Breda
huisstijl ontwerp breda visitekaartje laten maken

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven