Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Huisstijl ontwerp Breda

Wij zitten ook gewoon in Breda!

Gevestigd in het mooie Bourgondische Breda ontwerpen we huisstijlen voor bedrijven in Breda maar ook in de rest van Nederland.

De bedrijfshuisstijl is hét gezicht van je onderneming naar buiten toe. Belangrijk dus dat je huisstijl dan ook uitstraalt waar jij en je bedrijf voor staan. Want het is een eerste indruk en die kun je nooit meer overdoen.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

huisstijl ontwerper breda

Huisstijl ontwerp Breda

Voordat we gaan starten, willen we graag weten wie je bent. Wat zijn de doelstellingen van je onderneming? En daarnaast, wat wil je uitdragen? Als we dit weten, gaan we aan de slag met het creatieve proces.

We beginnen met het ontwerp van je logo. Als hét perfecte logo is ontstaan, gaan we verder met het ontwerpen van de andere huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, afsprakenkaartjes, cadeaubonnen… Alles wat nodig is om jouw bedrijf succesvol op de markt te zetten.

De huisstijl is pas af als jij tevreden bent

Een logo en een huisstijl wat een verhaal vertelt en tegelijkertijd heel simpel is, werkt het beste. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar jouw bedrijf voor staat.

Omdat we onbeperkte revisierondes hanteren, weten we dat jij straks meer dan tevreden bent. Zo is alles erop gericht om ieder project, groot of klein, tot een succes te maken.

logo ontwerper breda bavel prinsenbeek

Huisstijl redesign

Nieuwe huisstijl of huisstijl aan laten passen

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende reden om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Als je de oude huisstijl niet helemaal wilt loslaten, kan het vertrouwde behouden blijven. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen. Maar ook door elementen toe te voegen of juist weg te laten.

Het oude vertrouwde logo wordt in een nieuw ‘jasje’ gestoken. Daardoor is het logo weer vernieuwend en ‘up-to-date’ .

Handboek huisstijl ontwerp Breda

Met een huisstijl welke consequent wordt doorgevoerd, zorg je voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Maar helaas gebeurt het echter vaak dat er allerlei varianten ontstaan.

Dit kan gebeuren door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen. Een huisstijl handboek schept hier duidelijkheid in. Wanneer ervoor gezorgd wordt dat elke uiting van de huisstijl dezelfde uitstraling heeft, zullen ook klanten jouw bedrijf veel sneller herkennen.

Dus na afronding van het huisstijl ontwerp ontvang jij een beknopt en overzichtelijk huisstijlhandboek. Hierin worden alle uitingen vastgelegd zoals typografie, kleurgebruik, beeldelementen en hoe de huisstijl te gebruiken.

Huisstijl laten ontwerpen?

Recent werk

huisstijl ontwerp breda visitekaartje laten maken
huisstijl ontwerp breda
autobelettering breda oosterhout

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven