Alle smaakjes

Huisstijl ontwerp Breda

Wij zitten ook gewoon in Breda!

Gevestigd in het mooie Bourgondische Breda ontwerpen wij huisstijlen voor bedrijven in Breda maar ook in de rest van Nederland.

De bedrijfshuisstijl is hét gezicht van je onderneming naar buiten toe. Belangrijk dus dat je huisstijl dan ook uitstraalt waar jij en je bedrijf voor staan. Want het is een eerste indruk en die kun je nooit meer overdoen.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Huisstijl ontwerp Breda

Voordat we gaan starten, willen we graag weten wie je bent. Wat zijn de doelstellingen van je onderneming? En daarnaast, wat wil je uitdragen? Weten we dat? Dan kunnen we aan de slag met het creatieve proces.

We beginnen met het ontwerp van je logo. Als het perfecte logo is ontstaan, gaan we verder met het ontwerpen van de andere huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, afsprakenkaartjes, cadeaubonnen… Alles wat nodig is om jouw bedrijf succesvol op de markt te zetten.

De huisstijl is pas af als jij tevreden bent

Een logo wat een verhaal vertelt en tegelijkertijd heel simpel is, werkt het beste. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar jouw bedrijf voor staat.

Omdat we onbeperkte revisierondes hanteren, weten we dat jij straks meer dan tevreden bent. Zo is alles erop gericht om ieder project, groot of klein, tot een succes te maken.

huisstijl laten maken breda bavel prinsenbeek

Huisstijl redesign

Nieuwe huisstijl of huisstijl aan laten passen

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende reden om een huisstijl te restylen bijvoorbeeld is dat deze ingehaald is door de tijd.

Als je de oude huisstijl niet helemaal wilt loslaten, kunnen we het vertrouwde behouden. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen. Maar ook door elementen toe te voegen of juist weg te laten.

Het oude vertrouwde logo wordt in een nieuw ‘jasje’ gestoken. Daardoor is het logo weer vernieuwend en ‘up-to-date’ .

Handboek huisstijl ontwerp Breda

Met een huisstijl welke consequent wordt doorgevoerd, zorg je voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Maar helaas gebeurt het echter vaak dat er allerlei varianten ontstaan.

Dit kan gebeuren door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen. Een huisstijl handboek schept hier duidelijkheid in. Wanneer ervoor gezorgd wordt dat elke uiting van de huisstijl dezelfde uitstraling heeft, zullen ook klanten jouw bedrijf veel sneller herkennen.

Dus na afronding van het huisstijl ontwerp ontvang jij een beknopt en overzichtelijk huisstijlhandboek. Hierin worden alle uitingen vastgelegd zoals typografie, kleurgebruik, beeldelementen en hoe de huisstijl te gebruiken.

Huisstijl laten ontwerpen?

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top