Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Verpakkingsontwerp

Doeltreffend communiceren voor die paar seconden aandacht

Een boodschap communiceren in een folder of brochure is een heel ander verhaal dan de boodschap welke op een verpakking overgebracht moet worden. In letterlijk een paar seconden heeft een klant bepaald of jouw verpakking aanspreekt.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

verpakking laten ontwerpen breda

Verpakking laten maken

In een mum van tijd wordt de keuze bepaald

Wil je een verpakking laten maken? Een goed doordacht verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden als emotie een grote rol speelt bij de aankoop.

Vaak is de ruimte om iets weer te geven op een verpakking beperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. Meertaligheid, leesbaarheid, technische details en eisen; alles passeert de revue met het ontwerpen van een verpakking. Fotografie en icoontjes werken goed op een verpakking en vooral niet teveel tekst.

Een boodschap om te onthouden

De boodschap welke op de verpakking overgebracht moet worden is heel belangrijk. Het moet wel letterlijk ‘pakkend’ en ‘bondig’ zijn.

Dat gaat niet over één nacht ijs, daar moet heel goed over nagedacht, gebrainstormd én geschetst worden. En laat A-merkwaardig dat nu net goed kunnen…

professionele verpakking laten maken

Opvallen, overtuigen en verleiden tot aankoop

Een potentiële klant staat op een paar stappen afstand van het schap en ‘scant’ in enkele seconden wat aanspreekt. Door de hele verpakkingslijn door te trekken in eenzelfde unieke huisstijl, vergroot je de kans om op te vallen.

Het ontwerp van de verpakking dient nauw aan te sluiten bij de inhoud van het product en de merkbelofte. Ik help je graag om je product te voorzien van de juiste verpakking welke aan alle eisen voldoet.

Verpakking laten maken en drukwerk

Net als jij wil A-merkwaardig dat de ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Dus wil je een verpakking laten drukken; A-merkwaardig fungeert graag als tussenpersoon tussen opdrachtgever en drukker omdat we beide talen verstaan en spreken.

We leveren de verpakkingsontwerpen aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden aan iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland. De ontwerpen kunnen ook worden aangeleverd als InDesign of Illustrator bestanden.

Jouw verpakking bespreken?

Verpakking laten maken verpakkingsontwerper

Recent werk

brochure ontwerper breda
beste logo ontwerper breda
Hippe flyer laten maken breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven