Tijd voor een website welke presteert

Joomla website laten maken

Professionele Joomla
website laten maken

Wil je graag een Joomla website laten maken? Joomla is heel flexibel en uitermate geschikt voor meertalige websites en voor sites met diverse gebruikersrollen.Wij maken professionele Joomla websites. We ontwerpen websites welke klaar zijn om gevonden te worden. Websites welke altijd beter presteren dan de vorige site. En tegelijkertijd zijn onze sites eenvoudig te beheren.

Krachtig webdesign met Joomla

Joomla loopt een paar jaar langer mee dan WordPress. Eerst bekend als Mambo, daarna omgedoopt tot Joomla. Joomla is flexibel en heeft bovendien veel standaardfuncties. Zo ook de meertaligheid want dit zit er standaard in. Daardoor hoef je geen extra module te installeren zoals bij WordPress. Dus wil je een Joomla website laten maken? Dit zijn een paar voordelen.Verder zijn we erg te spreken over het media beheer. Dit omdat je afbeeldingen namelijk kunt plaatsen in zelfgekozen overzichtelijke mapjes. En een goed ingerichte Joomla site biedt bovendien alle gebruiksgemak. Pagina’s kun je op verschillende manieren hergebruiken. Ook kun je modules en pagina’s eenvoudig door middel van een vinkje aan- of uit te zetten.Zo komen updates van Joomla modules ook met regelmaat uit maar echter niet zo frequent als bij WordPress. En dat ervaren wij ook als een voordeel.

Voordelen van een Joomla website laten maken

  • Zelf je website onderhouden
  • Open source CMS en dus ook geen dure licentierechten
  • Grote gemeenschap van ontwikkelaars
  • Dus ook veel ondersteuning aanwezig
  • Stabiel, krachtig en bovendien betrouwbaar
  • Zeer flexibel
  • Uitermate geschikt voor meertalige websites
  • Goed beheer voor gebruikers in diverse rollen
  • Daarnaast werkt het mediabeheer prettig
  • Bovendien minder vaak doelwit van hackers

Joomla is standaard heel compleet

Joomla bevat veel standaard extensies. Dit terwijl je bij WordPress deze als aparte plugins moet installeren. Wat Joomla en WordPress gemeen hebben? Ze zijn beiden open source en gratis.Andere alternatieven voor je website zijn bijvoorbeeld Wix en Squareplace. Maar vanwege de beperkingen en de commerciële opzet van dergelijke websitemakers zijn we hier geen voorstander van.

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Onze zeer complexe website heeft een totaal nieuwe uitstraling

Ingrid heeft veel geduld met ons gehad en bijna al onze eisen in de nieuwe website verwerkt. Wij zijn erg blij met het mooie design en zien bijna alle gevraagde features in onze nieuwe website terug. Naar bij haar nog niet bekende oplossingen gaat zij actief op zoek.

Wat vooral fijn is aan Ingrid is dat ze heel goed bereikbaar is en supersnel vragen beantwoord en problemen oplost. Dit samen met haar creativiteit heeft geresulteerd in een mooie nieuwe website. Ook heeft zij ervoor gezorgd dat onze website beter vindbaar is, waardoor wij als organisatie verder kunnen groeien.

Jon Zwijssen
Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

No nonsense

Ik ken eerdere opdrachten van A-merkwaardig via Salm & Kipp BV en Da Vinci Europe BV.
Ze hebben me laten zien wat dit bedrijf kan en toen was ik direct overtuigd dat dit een plezierig en betrouwbaar bedrijf is, wat werkt zonder nonsens en doet wat er gevraagd wordt. Ze zijn plezierig in de omgang en reageren direct zonder lang te moeten wachten. Kijk maar naar het resultaat; www.labvision.nl.
Laat maar een berichtje achter als je meer wilt weten, maar het is sowieso positief!

Dhr. H.J. Hilbelink
LabVision

Meer weten of offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.