Hét portret van je organisatie

Logo ontwerp

Logo laten ontwerpen

Wil je een logo laten maken door een professional?
Met het ontwerpen van een logo kruipen we in de huid van je doelgroep en in ‘de ziel’ van je bedrijf. Dit om een logo te ontwerpen wat echt weergeeft waar jouw bedrijf, stichting of organisatie voor staat.
Een logo wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en je merk krachtig neerzet.

Een logo ontwerp wat voor zichzelf spreekt

Een goed logo ontwerp zorgt voor herkenning, vertrouwen en beleving van je product en/of dienst. Het juiste logo is het imago van je onderneming waarmee je je onderscheidt van je concurrentie.

Met het ontwerpen van het logo is het belangrijk om rekening te houden met de toepasbaarheid, het vermogen om te onderscheiden en de grafische eenvoud.

Een logo wat een verhaal vertelt en tegelijkertijd heel simpel is, werkt het beste. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar jouw bedrijf voor staat.

Samen met jou gaan we onderzoeken wat de juiste uitstraling is voor je nieuwe logo en wat past bij de doelgroep. Als je zelf al een idee heb, laat het weten. Geef aan wat voor items je voorkeur hebben en ook juist wat je niet wilt.

Hoe gaan we te werk met je logo ontwerp

Als we weten wat de doelstellingen zijn van je onderneming en wat je uit wil dragen, beginnen we met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontwerpen we 3 logo’s waaruit je een keuze kunt maken. Hierna optimaliseren we het logo van jouw keuze.

We hanteren onbeperkte revisierondes. Dus wil jij ons je logo laten ontwerpen dan weet je zeker dat je 100% tevreden zult zijn met je nieuwe logo. Zonder concessies. Dit doen we ook zo als we je huisstijl ontwerp ontwikkelen.

Logo redesign

Bij de start van je bedrijf is er doorgaans vaak lang en goed nagedacht over het logo en de huisstijl. Toch is het niet vreemd dat je na een aantal jaren toch niet zo tevreden meer bent over het logo en/of de huisstijl.

De ‘comfortabele jas’ van weleer; daar ben je uitgegroeid. Jouw bedrijf is met je meegegroeid; de producten en/of diensten zijn in de loop der jaren wellicht gewijzigd. Of de tijdsgeest heeft je ingehaald; je wilt moderniseren…

Het perfecte logo van toen past nu gewoon minder goed bij het bedrijf. Er zijn legio voorbeelden te noemen waarom je een logo redesign kunt overwegen.

Bekijk dus eens kritisch of de vormgeving van het huidige logo nog voldoet. Straalt dit nog steeds uit wat je wilt communiceren? Of zijn de producten en/of diensten in de loop der jaren gewijzigd? Overweeg dan om je logo en/of huisstijl in een nieuw jasje te steken.

Woordmerk & beeldmerk

Een logo kan bestaan uit een enkel woord. In dit geval spreken we van een woordmerk. Wordt dit ondersteund met een beeld dan noemen we dit onderdeel een beeldmerk.

Het woord- en beeldmerk wordt niet altijd aan elkaar gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan het Nike logo waarvan de ‘swoosh’ ook los van het woordmerk gebruikt wordt.

Logo bestandsformaten

Als wij je logo ontwerpen, leveren wij dit aan in de meest gangbare en gewenste bestandsformaten; JPG, PNG en EPS.

Waarschijnlijk zul je het JPG bestand het meeste gaan gebruiken. Dit bestand voldoet voor de website, Social Media en ook voor de e-mail handtekening. Het PNG bestand kan gebruikt worden op een transparante achtergrond.

Een EPS bestand is een vector bestand wat wil zeggen dat het schaalbaar is. Onafhankelijk van het gebruik kan het logo haarscherp ‘opgeblazen’ worden; van formaat bierdopje of pen tot vliegtuigbanner.

Ook het drukwerk, het maken van je website en de SEO kunnen wij verzorgen. Zo kun je met een gerust hart alles bij één en hetzelfde bedrijf kunt neerleggen en weet je dat je huisstijl ‘bewaakt’ blijkt.

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Duidelijk & helder zonder poespas

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Jon Zwijssen
Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Fijn samenwerken met A-merkwaardig! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier. Top!

Floortje Thieleman
Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Wil ik ook

Top! Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.