Alle smaakjes

Logo ontwerp

Hét portret van je organisatie

Wil je een logo laten maken door een professional?
Wij ontwerpen een origineel logo ontwerp wat echt weergeeft waar jouw bedrijf, stichting of organisatie voor staat. Een logo wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en je merk krachtig neerzet.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

logo ontwerp breda logo laten maken

Logo laten ontwerpen

Een logo ontwerp wat voor zichzelf spreekt

Een logo wat een verhaal vertelt en tegelijkertijd heel simpel is, werkt het beste. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar jouw bedrijf voor staat.

Een goed logo ontwerp zorgt voor herkenning, vertrouwen en beleving van je product en/of dienst. Het logo is het imago van je onderneming waarmee je onderscheidend bent ten opzichte van je concurrentie.

Als we je logo ontwerpen houden we rekening met de toepasbaarheid, het vermogen om te onderscheiden en de grafische eenvoud.

Woordmerk en beeldmerk

Een logo kan bestaan uit een enkel woord. In dit geval spreken we van een woordmerk. Wordt dit ondersteund met een beeld dan noemen we dit onderdeel een beeldmerk.

Het woord- en beeldmerk wordt niet altijd aan elkaar gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan het Nike logo waarvan de ‘swoosh’ ook los van het woordmerk gebruikt wordt.

logo ontwerp logo laten ontwerpen breda

Hoe gaan we te werk met je logo ontwerp?

Samen met jou onderzoeken we wat de juiste uitstraling is voor je nieuwe logo en wat past bij jouw bedrijf en de doelgroep. Als je zelf al een idee hebt, laat het weten. Uiteraard kun je aangeven wat je voorkeuren zijn maar ook wat je net niet wilt.

Als we weten wat de doelstellingen zijn van je onderneming en wat je uit wilt dragen, beginnen we met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontwerpen we 3 logo’s. Hierna optimaliseren we het logo van jouw keuze.

We hanteren onbeperkte revisierondes. Dus wil jij ons je logo laten ontwerpen dan weet je zeker dat je 100% tevreden zult zijn met je nieuwe logo. Zonder concessies. Dit doen we ook zo als we het gehele huisstijl ontwerp ontwikkelen.

Logo redesign

Bij de start van je bedrijf is er doorgaans vaak lang en goed nagedacht over het logo en de huisstijl. Toch is het niet vreemd dat je na een aantal jaar toch niet zo tevreden meer bent over het logo en/of de huisstijl.

De ‘comfortabele jas’ van weleer; daar ben je uitgegroeid. Jouw bedrijf is met je meegegroeid; het product en/of dienstenpakket is in de loop der jaren wellicht gewijzigd. Of de tijdsgeest heeft je ingehaald; je wilt moderniseren… Er zijn legio voorbeelden te noemen waarom je een logo redesign kunt overwegen.

Bekijk dus eens kritisch of de vormgeving van het huidige logo nog voldoet. Straalt dit nog steeds uit wat je wilt communiceren? Of zijn de producten en/of diensten in de loop der jaren gewijzigd? Overweeg dan om je logo en ook de gehele huisstijl in een nieuw jasje te steken. Een nieuwe ‘make-over’ zodat jouw bedrijfsstijl weer helemaal up-to-date is.

Nieuw logo laten ontwerpen?

Veelgestelde vragen

Hou rekening met een ontwerptijd van tussen de 5 en 10 werkdagen. Het logo ontwerp is een creatief proces waar niet non-stop aan doorgewerkt wordt. Het even laten bezinken van onze kant werkt vaak het beste om je dan de best passende logo ontwerpen te kunnen laten zien.

Het logo krijg je in ieder gangbaar formaat. Zo krijg je een EPS formaat welke voor drukwerk bestemd is. Verder krijg je een JPG, PNG en SVG formaat voor eigen gebruik.

Na betaling van de eindfactuur ben jij de eigenaar van het logo.

De tarieven van logo en huisstijl ontwerp vind je op deze pagina.

Wij kunnen voor onze klanten al het drukwerk verzorgen tegen concurrerende tarieven. Maak je liever gebruik van een eigen drukker dan kan dat uiteraard ook. Benodigde bestanden leveren wij dan aan als Certified PDF zodat iedere drukker waar ook ter wereld jouw items kan drukken.

huisstijl laten maken breda bavel prinsenbeek

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top