Alle smaakjes

Offerte aanvraag

Vul de gegevens hieronder zo compleet mogelijk in.
Velden met een * is verplicht invullen.

Ik wil graag gebeld worden:

Wil je jouw project bespreken?

Wij komen graag langs om kennis te maken en mogelijkheden met je te bespreken.

Over betalingstermijnen

Wij werken met 50% betalingen vooraf en de andere helft na beëindiging van het project. Heb je een ander voorstel? We bespreken het graag met je.

Meer weten?

Vul onderstaand offerte formulier in en je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie. Liever sneller contact of wil je iets telefonisch bespreken? Bel gerust 06 10480648.

Veelgestelde vragen

Wij bouwen en onderhouden websites.

Indien de website is gebouwd door een andere webdesigner wordt de website eerst technisch beoordeelt volgens de intake procedure. Op deze manier leren wij de website ook kennen en kunnen jouw website daarna in beheer nemen.

Wij hebben kennis van SEO en internetmarketing. Zo kunnen wij een goed en helder advies geven over wat er dient te gebeuren om de website of webshop beter vindbaar te maken. Dit is een dynamisch proces en  om goed vindbaar te worden én blijven is het noodzakelijk met enige regelmaat de strategie aan te passen en te controleren.

Indien je zelf nog niet in het bezit bent van de originele ontwerp bestanden worden deze bij beëindiging van A-merkwaardig overgedragen aan jou zodat jij vrij bent een andere grafisch ontwerper van je keuze te kiezen.

A-merkwaardig bestaat al sinds 2000. Sinds die tijd hebben we veel ervaring en contacten opgebouwd. Zo kunnen we je voor zowel de grafische opdrachten als ook op webdesign gebied het allerbeste bieden. On- en offline bieden we je totaal oplossingen.

Graag beginnen we met een persoonlijk gesprek. Lukt dit niet persoonlijk dan kunnen we behalve via mail of telefonisch ook een online meeting inplannen.

Samen met jou kunnen we dan bespreken wat je wensen zijn en bekijken wat mogelijk is.

Hierna volgt de offerte en na akkoord kunnen we van start gaan.

Ja, iedere offerte is vrijblijvend en zonder kosten. Via onderstaand formulier kun je eenvoudig je offerte opvragen. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de contactpagina of gewoon bellen met 06 10480648.

Nagenoeg alle websites en webshops welke A-merkwaardig ontwikkeld heeft, zijn open source en kunnen relatief simpel worden overgedragen of worden overgenomen door een andere partij.

Scroll naar top