Gewoon Grafisch Goed

Over A-merkwaardig

Over A-merkwaardig

A-merkwaardig is een creatief bureau in Breda wat grotere en kleinere bedrijven helpt met het bouwen en de zichtbaarheid van hun bedrijf, stichting of organisatie.Dit met een creatieve invulling van grafisch design maar ook op webdesign en SEO gebied.A-merkwaardig is in 2000 opgericht door Ingrid Bastiaansen. A-merkwaardig is dus zeker geen nieuwe speler op de markt maar een full service reclamebureau met meer dan 21 jaar ervaring en passie op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en SEO.

Creativiteit kent geen grenzen

Het mooie aan creativiteit is dat er geen grenzen zijn als ‘de klik’ er maar is.Daarom werkt A-merkwaardig samen met opdrachtgevers verspreid in heel Nederland. Van Amsterdam, Volendam, Hengelo, Utrecht, Weert, Rotterdam, etc. tot terug in het mooie Breda. Maar ook in Spanje, Griekenland en België vind je opdrachtgevers van A-merkwaardig.Dankzij online werken maken kilometers afstand geen verschil in het eindresultaat. De verbinding is zo gelegd. Dus heb je interesse vanuit bijvoorbeeld Friesland? Stuur gewoon een berichtje.
Ingrid Bastiaansen

Meer weten?

Bel of mail met Ingrid.
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.