Alle smaakjes

Over A-merkwaardig

Eén en hetzelfde adres voor webdesign, SEO en grafische vormgeving

A-merkwaardig is sinds 2023 een creatief grafisch en webdesign bureau in Breda wat kleine en grotere bedrijven helpt met het bouwen en de zichtbaarheid van hun bedrijf, stichting of organisatie. 

Ik ben Ingrid Bastiaansen. Begonnen als grafisch ontwerper. Later werd het bouwen van websites hieraan toegevoegd. Gewoon in html, later Flash (een ramp zouden we nu zeggen) en wat er nog meer de revue passeerde. Toen kwam de opmars van CMS websites waarmee ik met Joomla begonnen ben (de moeilijke weg 😉 Daarna werd ook WordPress hieraan toegevoegd en met WordPress in combinatie met Elementor werk ik op dit moment het meeste.

Omdat ik ook bovenaan in Google wilde komen, ben ik me gaan verdiepen in SEO. De combinatie van webdesign & SEO kwam goed van pas want ook mijn klanten wilden graag goed gevonden worden in de zoekmachines. En met resultaat.
Iedere SEO opdracht zie ik als een tak van sport waarbij ik (nou ja de site van de klant dan) als beste uit de bus wil komen. Gewoon bovenaan op die eerste pagina van Google dus…

Ik werk zonder vast personeel. Door mijn kennis en ervaring kan ik de meeste opdrachten zelf uitvoeren. Ik beschik over een netwerk van betrouwbare partners waar ik op terug kan vallen om iedere opdracht tot een succesvol resultaat te brengen.

Creativiteit kent geen grenzen

Ik werk samen met opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. En ook in Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland en België heb ik opdrachtgevers. Mooi toch?

Dankzij online werken, zijn kilometers geen obstakel. De verbinding is zo gelegd. Dus heb je interesse vanuit bijvoorbeeld Friesland of Portugal (waar ik nog geen klanten heb)… stuur gewoon een berichtje. Altijd welkom!

Ingrid Bastiaansen
Grafisch ontwerper & webdesigner

Meer weten? Bel of mail met Ingrid Bastiaansen

Durf jij de uitdaging aan? A-merkwaardig wel!

Scroll naar boven