Alle smaakjes

Over A-merkwaardig

Eén en hetzelfde adres voor webdesign, SEO en grafische vormgeving

A-merkwaardig is een creatief bureau in Breda wat kleine en grotere bedrijven helpt met het bouwen en de zichtbaarheid van hun bedrijf, stichting of organisatie.

Dit doet A-merkwaardig met een creatieve invulling voor wat betreft grafisch design, webdesign en SEO.

A-merkwaardig bestaat sinds 2000 dus is zeker geen nieuwe speler op de markt maar een bedrijf met meer dan 22 jaar passie voor online en offline diensten.

Ik ben Ingrid Bastiaansen. Begonnen als grafisch ontwerper. Later werd het bouwen van websites hieraan toegevoegd.
Gewoon in html, later Flash (een ramp zouden we nu zeggen) en wat er nog meer de revue passeerde. Toen kwam de opmars van CMS websites zodat klanten zelf hun website konden aanpassen. Ik begon met Joomla (de moeilijke weg 😉 en daarna werd ook WordPress hieraan toegevoegd.
Vandaag de dag maak ik eigenlijk alleen nog maar WordPress websites en een enkele statische website (website zonder CMS).

Omdat ik ook gevonden wilde worden op internet met mijn bedrijf ben ik me gaan verdiepen in SEO. De combinatie van webdesign & SEO kwam goed van pas want mijn klanten wilden ook graag goed gevonden worden in de zoekmachines. En met resultaat.
Iedere SEO opdracht zie ik als een tak van sport waarbij ik (nou ja de site van de klant dan) als beste uit de bus wil komen. Gewoon bovenaan op die eerste pagina van Google dus…

De meeste opdrachten kan ik zelf uitvoeren. De reviews spreken voor zich. Indien nodig schakel ik betrouwbare partners in om de opdracht tot een succesvol resultaat te brengen. Dit altijd met medeweten van de opdrachtgever. Uiteindelijk gaat het om het resultaat.

Ik bied mijn klanten graag het beste. Daarom Gewoon Grafisch Goed.

Creativiteit kent geen grenzen

Ik werk samen met opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. En ook in Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland en België heb ik opdrachtgevers. Mooi toch?

Dankzij online werken, maken kilometers afstand geen verschil in het resultaat. De verbinding is zo gelegd. Dus heb je interesse vanuit bijvoorbeeld Friesland of Portugal (waar ik nog geen klanten heb)… stuur ook gewoon een berichtje. Altijd welkom!

Ingrid Bastiaansen
Grafisch ontwerper & webdesigner

Meer weten? Bel of mail met Ingrid Bastiaansen

Durf jij de uitdaging aan?
A-merkwaardig wel!

Reviews

Scroll naar boven