Alle smaakjes

Poster ontwerp

Heldere boodschap in één oogopslag

Een groot voordeel van posters, flyers en banners is dat niet alleen de drukwerkkosten van grote oplagen erg laag zijn. Meer nog, zelfs één enkele poster is betaalbaar.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

poster ontwerp breda

Poster laten ontwerpen

Breng jouw boodschap onder de aandacht

Bij het poster ontwerp of banner ontwerp moet de kernboodschap direct duidelijk overkomen. Dit kan met het juiste beeldmateriaal en een doordacht gebruik van fonts en kleuren.

Al ik weet waar je de aandacht op wilt vestigen, werk ik dit uit tot een ontwerp dat aanspreekt bij de doelgroep.

Goedkoop medium met hoge attentiewaarde

Posters hebben door hun grootte, vorm en uitstraling extra attentiewaarde. Het is een makkelijk en goedkoop medium om een groot publiek te attenderen op een evenement, actualiteit, de aanprijzing van een product of een slogan krachtig weer te geven.

abri poster ontwerp laten maken breda

Standbouw ontwerp

Iedere beurs is belangrijk; klein of groot. Want het is de eerste indruk die een potentiële klant van je krijgt en die kun je niet overdoen. Onderschat ook niet de kracht van je huidige klanten; zij willen een positieve bevestiging van hun keuze voor jouw bedrijf zien.

Dat begint dus met jouw aanwezigheid op de beurs en jouw uitstraling. Hoe jij er zelf die dag(en) uitziet; dat is niet onze expertise. Maar hoe de stand eruit kan komen te zien? Daar weet ik weer wel raad mee.

Rollup banner ontwerp

Voor beurzen en presentaties

Rollup banners zijn ideaal voor o.a. beurzen & presentaties. Ook kun je de receptie of demoruimte van je bedrijf ermee verfraaien.

Rollup banner inclusief ontwerp

De een noemt het een roll-up banner, een ander noemt het banier, beursbanner of relamebanner. Allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product. Wij ontwerpen en leveren banners voordelig met keuze uit diverse afmetingen, doeken en diverse voeten (inclusief draagtas).

Eenvoudig in het gebruik

In een handomdraai zet je een banners op en ze zijn weer net zo eenvoudig in elkaar te schuiven. In de handige draagtas blijven de banners goed beschermd en neem je ze overal mee naar toe.

Banner laten drukken

Het gehele drukwerk traject nemen wij je graag uit handen tegen concurrerende prijzen. Hoe wij dit kunnen?

Kopje koffie drinken?

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven