Heldere boodschap in één oogopslag

Banner en poster ontwerp

Breng jouw boodschap
onder de aandacht

Een groot voordeel van posters, flyers en banners is dat niet alleen de drukwerkkosten van grote oplagen erg laag zijn maar zelfs één enkele poster is betaalbaar.

Wil je een banner of poster laten ontwerpen? Wij zorgen ervoor dat deze een opvallende en creatieve reclameboodschap weergeeft welke aansluit bij de doelgroep.

Banner of poster laten ontwerpen

Bij het poster ontwerp of banner ontwerp moet de kernboodschap direct duidelijk overkomen. Dit kan met het juiste beeldmateriaal en een doordacht gebruik van fonts en kleuren. Als wij weten waar je de aandacht op wilt vestigen, werken wij dit uit tot een ontwerp dat aanspreekt bij de doelgroep.

Goedkoop medium met hoge attentiewaarde

Posters hebben door hun grootte, vorm en uitstraling extra attentiewaarde. Het is een makkelijk en goedkoop medium om een groot publiek te attenderen op een evenement, actualiteit, de aanprijzing van een product of een politieke slogan weer te geven.

Rollup banner ontwerp

Voor beurzen en presentaties

Rollup banners zijn ideaal voor o.a. beurzen & presentaties. Op een eenvoudige manier kun je ook de receptie of demoruimte van je bedrijf er representatief mee verfraaien.

Rollup banner inclusief ontwerp

De een noemt het een roll-up banner. De ander noemt het een rolbanner, banier, beursbanner of relamebanner. Allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product. Wij ontwerpen en leveren banners heel voordelig met keuze uit diverse afmetingen en diverse voeten (inclusief draagtas).

Banners welke in een handomdraai staan

In een handomdraai zet je een banners op en ze zijn weer net zo eenvoudig in elkaar te schuiven. Met de bijgeleverde handige draagtas blijven de banners goed beschermd en kun je overal mee naar toe nemen.

Banner laten drukken

Het gehele drukwerk traject nemen wij je graag uit handen tegen sterk concurrerende prijzen. Hoe wij dit kunnen?

Standbouw ontwerp

Iedere beurs is belangrijk; klein of groot. Want het is de eerste indruk die een potentiële klant van je krijgt en die kun je niet overdoen. Onderschat ook niet de kracht van je huidige klanten; zij willen een positieve bevestiging van hun keuze voor jouw bedrijf zien.

Dat begint dus met jouw aanwezigheid op de beurs en jouw uitstraling. Hoe jij er zelf die dag(en) uitziet; dat is niet onze expertise. Maar hoe de stand eruit kan komen te zien daar weten we weer wel raad mee.

Portfolio

Trots op de reviews

Mond-op-mond reclame

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met A-merkwaardig in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren.

Het prettige aan het werken met A-merkwaardig is de snelheid, goede communicatie en dat onze visie goed wordt vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Koen de Roos
Salm en Kipp
www.salmen-kipp.nl

Duidelijk & helder zonder poespas

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Jon Zwijssen
Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Fijn samenwerken met A-merkwaardig! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Floortje Thieleman
Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Wil je meer weten?
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.