Search
Close this search box.

SEO pakketten.

Online gevonden worden

Of je nu op zoek bent naar een fiets, auto, vakantie of yogales; de speurtocht naar een product of dienst begint vaak bij zoekmachines als Google & Bing.

Wil je jouw klanten bereiken, is het dus belangrijk dat je werkt aan je vindbaarheid. Online goede resultaten behalen kun je bereiken via twee manieren; de korte termijn (SEA) en/of de langere termijn (SEO):

1. Korte termijn (SEA)

Voor de kortdurende resultaten maak je gebruik van Google Adds (SEA). Hiermee ga je adverteren en betaal je voor je bezoekers. Wanneer je hiermee stopt, verdwijnen ook direct jouw (hoge) posities.

2. Langere termijn (SEO)

Met SEO trek je gratis langdurig je bezoekers aan en dat maakt het nu net super interessant. Met SEO wordt gebruik gemaakt van de 3 pijlers techniek, content en autoriteit. En dit is waar deze pagina over gaat. Niet over SEA maar over blijvende resultaten met SEO.

seo pakketten tarieven breda

SEO zelf doen of uitbesteden

In tegenstelling tot SEA (Google advertenties) is een eenmalige SEO actie niet voldoende om hoog te scoren in de zoekmachines. Voor optimale resultaten moet je gedurende een langere tijd aan je SEO werken.

Natuurlijk kun je SEO ook zelf doen, even Googlen en je ziet tig cursussen en tips om jouw website beter te laten ranken. Als je hier wekelijks of maandelijks veel tijd voor vrij kunt maken en je hebt (technische) website ervaring én je wilt de leercurve doorlopen dan kun je prima resultaten bereiken.

De ervaring leert echter dat na een enthousiaste startup de tijd er vaak bij inschiet. En SEO is nu net een kwestie van een lange adem hebben. Waarschijnlijk ligt ook jouw expertise niet bij SEO en waarom moet je dat willen als jijzelf al specialist bent op je eigen gebied? 

Juist hier komt A-merkwaardig om de hoek kijken. Door jarenlange SEO ervaring weten we wat wel en geen effect heeft. Dit om jouw website zo hoog mogelijk te laten scoren in Google. Hieronder vind je 3 SEO pakketten zodat er ook voor jouw bedrijf een goede en betaalbare SEO oplossing is.

SEO pakketten & tarieven

SEO Basic

249
Per maand
4 uur per maand
O-meting
Periodiek zoekwoordenonderzoek
Schrijven van landingspagina's
Corrigeren gebroken links
Content optimalisatie
Afbeelding optimalisatie
Optimaliseren website snelheid
Linkbuilding
Maandelijkse rapportage

SEO Premium

499
Per maand
8 uur per maand
O-meting
Periodiek zoekwoordenonderzoek
Schrijven van landingspagina's
Corrigeren gebroken links
Content optimalisatie
Afbeelding optimalisatie
Optimaliseren website snelheid
Linkbuilding
Maandelijkse rapportage

SEO Ultimate

744
Per maand
12 uur per maand
O-meting
Periodiek zoekwoordenonderzoek
Schrijven van landingspagina's
Corrigeren gebroken links
Content optimalisatie
Afbeelding optimalisatie
Optimaliseren website snelheid
Linkbuilding
Maandelijkse rapportage

De SEO pakketten

SEO Basic - SEO Premium - SEO Ultimate

Ieder pakket bevat dezelfde werkzaamheden. Zo zal gedurende het traject de focus op bepaalde onderdelen meer of minder aandacht krijgen. Aan de snelheidsoptimalisatie en de technische SEO zal vooral in het begin gewerkt worden. Dit terwijl linkbuilding, content & afbeelding optimalisatie gedurende het gehele traject meegenomen wordt. Waar nodig worden ook nieuwe landingspagina’s aangemaakt. 

Door maandelijkse monitoring hebben we een goed beeld van waar we staan in het proces en schakelen we om de beste resultaten te bereiken; namelijk de hoge posities in Google. Wij zien SEO als topsport en willen als eerste eindigen.

SEO Startup

350
Eenmalig
Technische SEO Audit
O-meting
Linkprofiel
Concurrentie onderzoek
Zoekwoordenonderzoek & advies
Google Search Console check
Google Analytics check
Uitgebreide onderzoeksrapportage

Jouw SEO abonnement

Eenmalige kosten en maandelijkse betaling

Voordat we van start kunnen gaan met de vindbaarheid van jouw website met het maandelijkse abonnement, gaan we eenmalig de website analyseren. Dit doen we met de SEO Startup.

Deze Startup is de basis van het gehele traject. Met de inzichten uit de verschillende onderzoeken bepalen we de strategie en zetten in op bepaalde zoekwoorden/termen.

Uit de technische SEO Audit komt naar voren of de website technisch in orde is. Kleine verbeteringen doen we direct zelf. Mochten er veel ‘reparatie werkzaamheden’ of achterstallig onderhoud aan te pas komen dan kan je websitebouwer dit beter eerst oplossen. Hiervoor ontvang je het rapport van de Technische Audit. Indien gewenst kunnen ook wij de problemen oplossen.

SEO pakket op maat

Staat jouw gewenste pakket er niet bij? Of heb je andere wensen? Bovengenoemde pakketten zijn samengesteld als de meest gangbare pakketten maar niet iedere website is hetzelfde.

Neem contact op voor jouw specifieke situatie en geef je wensen door. Je ontvangt dan een mooie aanbieding voor een SEO pakket op maat.

SEO is topsport.
Winnen is belangrijker dan meedoen;)

0
Trustoo

Op basis van 77 reviews

0
Jaar ervaring

Grafisch & website ontwerp

0 / 5.0
Google

Op basis van 26 reviews

FAQ

Veelgestelde vragen over de SEO abonnementen

We werken volgens de 3 SEO pijlers; content, techniek en autoriteit.

  1. Content
    Er wordt gekeken naar de inhoud van je website en zorgen voor goed leesbare teksten welke zich lenen om gevonden te worden. Ook worden de titels, metabeschrijvingen en afbeeldingen onder de loep genomen.
  2. Techniek
    Hier wordt gekeken naar de technische staat van de website; wat kan er verbeterd worden en is de laadtijd snel genoeg? Is er echt veel achterstallig onderhoud dan kan je websitebouwer met het rapport van de SEO Audit aan de slag of je geeft A-merkwaardig opdracht dit uit te voeren.
  3. Autoriteit
    Welke inkomende links heeft jouw website en zijn dit relevante kwalitatief goede links? Ook dit wordt bekeken en zelf gaan we ook zorgen voor meer kwalitatief goede en relevante links.

Maandelijks ontvang je uitgebreide rapportages van de vorderingen.

We beginnen standaard met 3 tot 5 zoekwoorden/termen. Deze termen worden gekozen naar aanleiding van de resultaten van het zoekwoordenonderzoek en in overleg met jou.

Gedurende het proces zien we vaak weer nieuwe kansen. Met het verschijnen van de eerste goede resultaten kunnen we ook inzetten op die nieuwe kansen en het aantal zoekwoorden verder uitbreiden. 

Zoekmachine optimalistie is niet één simpele klik op de knop en resultaten zijn niet direct online zichtbaar. Daarom geldt voor al onze SEO abonnementen een minimale afname van 6 maanden. Hierna is het pakket maandelijks opzegbaar.

Geen [punt].
Dat klinkt cru maar er bestaat niet één SEO specialist die je kan garanderen dat je op de bovenste posities komt. Lees hier ook wat Google hierover schrijft: No one can guarantee a #1 ranking on Google.
Wél kunnen we garanderen dat we ons uiterste best zullen doen om goede resultaten te behalen voor die eerste felbegeerde plaatsen in Google op pagina 1.

Nee. Met SEA betaal je voor (tijdelijke) posities bovenaan. Dit staat helemaal los van je SEO activiteiten. Het is ook niet zo dat als je SEA doet, je organische resultaten van dezelfde zoekwoorden tijdelijk gaan stijgen. Het zijn echt 2 verschillende tools.

Wil jij ook hoog scoren in Google?

website bouwer breda
website laten maken breda etten-leur tilburg
snelle website laten maken breda

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers – OVI Electra

Wil je nog iets weten?

Heb je nog vragen of wil je weten wat het beste SEO pakket is voor jouw website?

Neem contact op voor meer informatie:

website-onderhoud-pakket-breda

SEO aanvraag

Je aanvraag wordt eerst bekeken, je zit nog nergens aan vast.

Jouw gegevens:

Ik ben geïnteresseerd in:

Heb je nog vragen en/of opmerkingen?
* Verplicht invulveld
Scroll naar boven

Menu