Search
Close this search box.

Alle smaakjes

SEO tekstschrijver / copywriter

Voor Google maakt goede website tekst hét verschil

Je website content is van mega belang voor het succes van je website. Loopt je tekst niet goed? Hoe wil je dan een bezoeker overtuigen dat jouw product, dienst en/of expertise het beste is? Een goede SEO tekstschrijver zorgt ervoor dat jouw bedrijf online wel degelijk hét verschil maakt.

website tekst laten schrijven breda Etten-Leur

Wat doet een SEO tekstschrijver / copywriter?

Nieuwe website tekst en bestaande content herbruiken

Een goed verhaal verkoopt beter en verbindt jouw product en/of dienst met de doelgroep. Daarom schrijft de SEO tekstschrijver nieuwe tekst voor je website. En wellicht kan ook bestaande content van je site gebruikt worden om dit te herschrijven tot een pakkend geheel. Dit schrijven voor je website doen we op een manier dat je bezoekers graag lezen wat je te bieden hebt.

Schrijven voor de bezoeker en schrijven voor Google

Hoe je het ook wendt of keert, behalve schrijven voor je bezoekers zal er ook rekening gehouden moeten worden met Google. Als je niet vindbaar bent in de zoekresultaten, valt er weinig te klikken…
Goede content en schrijven voor Google zijn met elkaar verbonden. Dus wordt er in de eerste plaats voor de bezoeker geschreven en de SEO kennis gebruikt om ook Google te interesseren voor je tekst.

SEO tekstschrijver

Verplaatsen in verschillende rollen

Voor wat betreft het digitaal geschreven woord is A-merkwaardig breed georiënteerd. Dat moet ook wel want een SEO copywriter schrijft immers over heel uiteenlopende onderwerpen en voor diverse doelgroepen en branches.
Als SEO content schrijver kan A-merkwaardig snel schakelen.

tekstschrijven seo breda

Online content

A-merkwaardig schrijft online content voor onder andere:

  • Reguliere website pagina’s
  • Product pagina’s
  • Diensten pagina’s
  • Landingspagina’s
  • Blogberichten
  • Nieuwsberichten
  • E-mail nieuwsbrieven
  • Social media berichten

Waarom zou je SEO tekst laten schrijven?

Jij kent je eigen bedrijf als geen ander. Waarom zou je dan een SEO tekstschrijver aan de slag laten gaan als jijzelf expert bent op jouw gebied en in jouw branche?

1. Tijdsbesparing

Het wordt vaak onderschat maar het schrijven van goed geoptimaliseerde website tekst kost tijd. Heel erg veel tijd. Als ondernemer heb je vaak die tijd zelf niet omdat je bedrijf ook veel aandacht van je vraagt.
Laat je een SEO copywriter de website tekst schrijven, weet je zeker dat je goede website content hebt zodat jij je bezig kan houden met je eigen expertise. Of aan al die andere dingen waar je nooit aan toekomt.

2. SEO kennis

Stel je hebt wel de tijd en je kunt ook goed schrijven. Schrijven voor een brochure of flyer is niet hetzelfde als schrijven voor een website. Dit vereist weer heel andere inzichten.
SEO is een niet te stoppen sneltrein. Het wijzigt continue net zoals Google haar algoritmes wijzigt. Kennis van SEO en bijblijven bij de laatste ‘trends’ en updates is dus een vereiste om goede website tekst te kunnen schrijven. Voor een SEO copywriter is dit dagelijkse kost terwijl jij je hier grondig in moet verdiepen. En ook niet onbelangrijk; wil jij je hier wel in verdiepen?

3. Nieuwe inzichten

Misschien heb je wel de tijd én wil je investeren in SEO website tekstschrijven.
Stel jezelf dan ook de vraag of je de content wel zelf zou willen moeten schrijven. Zoals eerder gezegd; jij kent je bedrijf als geen ander. Maar dat heeft ook z’n valkuilen. Als ondernemer zit je vaak vast in een bepaald patroon. Wat voor jou ‘duidelijke’ taal is, kan voor een leek ‘hogere wiskunde‘ zijn.

Ook kan het zijn dat je moeite hebt om jezelf ‘op te hemelen’. Hierdoor kan de tekst inboeten aan kracht. Een goede tekstschrijver kan jouw passie verwoorden zonder te overdrijven.
Dit omdat een SEO tekstschrijver met een onbevangen blik kijkt naar de toegevoegde waarde van jouw bedrijf. En met dat inzicht zal een SEO copywriter dit vertalen naar een overtuigend verhaal van jouw kracht. In tekst die iedereen begrijpt. Tekst welke vlot leest en waar ook Google blij van wordt.

Wil je meer weten?

Recent werk

seo tekstschrijver breda
website tekst seo breda
website tekst laten schrijven breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven