076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

Nieuwsbrief maken

Jouw mailinglijst is goud waard

 

Jouw vraag

Je wilt snel inspelen op actualiteiten en meer over je vakgebied vertellen. Je wilt de aandacht vestigen op jouw bedrijf, producten en/of website en je naamsbekendheid verhogen.

Je wilt je klanten graag waardevolle informatie aanbieden en ze aan je binden. Of je wilt jouw klanten van nieuws voorzien omtrent jouw branche, vakgebied of je bedrijf. En ook wil je het liefste met nieuwsbrieven jouw positie bij de zoekmachines verhogen.

Onze oplossing

Het maken van een nieuwsbrief en het versturen ervan is misschien wel de eenvoudigste manier om persoonlijk contact te houden met je doelgroep.

Wij kunnen je helpen met het opzetten van je nieuwsbrief campagnes zodat jij dit in eigen beheer kunt nemen. Of je kiest ervoor om ons de gehele campagne te laten verzorgen. Het is bij ons zeker niet merkwaardig om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrieven worden vaker gelezen dan bijvoorbeeld Tweets en Facebook posts

Nieuwsbrief maken

Zie jij ook de voordelen van het versturen van nieuwsbrieven en wil je je eerste nieuwsbrief campagne opstarten? Als het je ingewikkeld lijkt, je heb de tijd niet en je wilt je liever met je eigen expertise(s) bezighouden, schakel ons dan in om je op weg te helpen. Het bespaart je een hoop tijd, energie en moeite.

Nieuwsbrief maken Breda

Nieuwsbrief maken met MailChimp 

Wij werken met MailChimp. Waarom? Omdat MailChimp superleuk is om mee te werken en gebruikersvriendelijk. 

Bovendien kun je door middel van uitgebreide rapportages inzicht houden in de resultaten van je verzonden nieuwsbrieven. Als je wilt, kun je zelfs de nieuwsbrieven gratis verzenden.

Nieuwsbrieven laten maken

Onze aanpak

  • Aanmaken MailChimp account
  • Adressen importeren
  • Aan- en afmeldprocedures inzetten
  • Ontwerp eigen MailChimp template voor hergebruik
  • Opzetten eerste nieuwsbrief
  • Controle tekst, afbeeldingen en links
  • Rapportages

The money is in the list

Jouw persoonlijke mailinglijst is bijzonder waardevol. Iedereen op deze lijst heeft zich immers vrijwillig hierop ingeschreven en aan deze personen kun je jouw producten en/of diensten afzetten. 

Gebruik e-mail marketing op de juiste manier en jouw mailinglijst is goud waard.

E-mail nieuwsbrieven opzetten

We kunnen verschillende stappen voor je uitvoeren om de nieuwsbrieven op te zetten; zoals hierboven aangegeven. Hierna kun je bijvoorbeeld de nieuwsbrieven zelf in eigen beheer te nemen. Wij hebben ook klanten waarvoor wij alle vervolg nieuwsbrieven verzorgen. 

Planning e-mail nieuwsbrieven

Ook helpen we je graag met het invullen van een nieuwsbrief agenda en advies hierover. Maak zeker een jaarplanning om de nieuwsbrieven met regelmaat te versturen (vooral ook niet te veel) om onder de aandacht te blijven van je persoonlijke 'fanclub'.
Afspraak maken
of brainstormen?
Bel 076 204 55 00