076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Iedere website beter vindbaar

Jouw vraag

Je weet wat SEO is en waarvoor het wordt gebruikt, anders ben je waarschijnlijk niet bij ons terecht gekomen. Je hebt een mooie website maar online ben je niet (goed) vindbaar. Met SEO wil je niet alleen meer bezoekers naar je website krijgen maar ook waarde creëren aan je bedrijf en/of producten.

SEO is een tijdrovende klus en je heb de tijd en de kennis niet in huis om succesvolle resultaten te behalen, namelijk op die eerste pagina van google verschijnen. 
Je wilt je liever bezighouden met je eigen expertise, of in het SEO traject zelf ook een rol spelen. Voor ons is niets merkwaardig.

Onze oplossing

Wij zien zoekmachine optimalisatie (SEO) als een uitdagende puzzel. Een puzzel welke steeds wijzigt, elke stukje heeft weer invloeden. Het totaalplaatje is een optelsom van diverse factoren. En veel factoren kunnen we beïnvloeden om de puzzel op te lossen; jouw bedrijf goed in beeld te zetten!

Dit doen we graag en met heel veel passie. Wij houden niet van onopgeloste puzzels. Voor ieder bedrijf of organisatie begint de puzzel met andere beginstukken maar onze resultaten brengen jouw bedrijf naar de hoogst haalbare posities in Google. Voor ons is dat pagina 1 van Google, bij voorkeur op de eerste posities. Wil je meepuzzelen?

Google gaat van je houden als je bezoekers je waarderen

Wat is SEO

(zoekmachine optimalisatie)

Wat is SEO? De afkorting van SEO is 'Search Engine Optimization'. SEO omvat alle werkzaamheden welke erop gericht zijn om een webpagina hoger in de organische zoekresultaten van Google te laten verschijnen. De organische resultaten zijn de resultaten welke direct onder de betalende advertenties (SEA) bij de zoekresultaten verschijnen. 

Bijna driekwart van de internet gebruikers die op Google iets zoekt, is geneigd om op een organisch resultaat te klikken. Voor a-merkwaardig reden genoeg om zich met SEO op jouw website te richten.

Wat is SEO | Bovenaan Google
Wat is seo
Techniek

Je website is technisch goed op orde en laadt snel. Er zijn geen foute links in je website.

Zoekmachine optimalisatie
Website structuur

Zorg voor een logische opbouw van de website. Het menu moet simpel en overzichtelijk zijn.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekwoord analyse

Een goed zoekwoorden onderzoek is essentieel voor de zoekmachine optimalisatie (SEO).

Zoekmachine optimalisatie
Helder

Gebruik begrijpelijke teksten op de website. Niet alleen voor Google maar vooral voor je bezoekers.

Bovenaan in Google

Iedereen met een website wil zo hoog mogelijk verschijnen in de resultaten bij Google. En bij voorkeur op die eerste pagina, bovenaan in Google. Maar daar kom je niet zomaar. Met SEO zet a-merkwaardig in op hoge pagina 1 posities voor wat betreft de organische resultaten.

Beter vindbare website met SEO (zoekmachine optimalisatie )

Wil je niet afhankelijk zijn van een Google Adwords Campagne met advertentiebudget dan is SEO, zoekmachine optimalisatie, een goede keuze voor jouw bedrijf.

Lokaal vindbaar

Wil je lokaal goed vindbaar zijn, lees dan hier verder.

Zoekmachine optimalisatie

ons plan van aanpak

  • Zoekwoorden analyse
  • Concurrentie analyse
  • Website structuur
  • Technische aspecten website
  • Website content
  • Linkbuilding
  • SEO onderhoud

SEO uitbesteden

SEO is een essentieel marketingselement. Wie wil er nu niet hoog scoren in Google én deze goede positie behouden.
SEO is een continue, complex en arbeidsintenstief proces. Het is dan ook belangrijk om een keuze te maken. Wil je een volledig SEO-traject of wil je liever een aantal losse SEO diensten uitbesteden?
Ben je sowieso toe aan een
nieuwe website, dan is dit een uitgelezen kans om de nieuwe website met SEO te combineren.

We bespreken graag de mogelijkheden met je.

SEO moet je gaan 'ademen'

Betekende SEO een paar jaar geleden iets waarbij je 'wat moest aanpassen' aan de website; bij de SEO van vandaag komt wel wat meer kijken. SEO moet een onderdeel worden van je bedrijf, je moet het gaan 'ademen'.
  • Gaat je bedrijf verhuizen of nieuwe vestiging? SEO
  • Bied je een nieuwe dienst of product aan? SEO
  • Een nieuw persbericht, social media bericht? SEO
Afspraak maken
of brainstormen?

 

Bel 076 204 55 00