076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

SEO Etten-Leur

Wedden dat we een klik hebben!

 • Home
 • SEO Etten-Leur

Jouw vraag

Het overgrote deel van Google's zoekresultaten zijn de organische resultaten. Een gemiddelde internetgebruiker kijkt niet verder dan de eerste pagina van Google welke op het scherm verschijnt. En dat is waar jij ook wilt staan met je website; op die felbegeerde pagina 1 bij de zoekmachines.

Maar hoe kom je met jouw zoektermen op pagina 1 van Google?

Onze oplossing

Door jarenlange ervaring weten wij wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn om jouw website op de eerste pagina van Google te krijgen. En dit bij voorkeur op de bovenste posities.

Met SEO Etten-Leur verschijn je in de organische resultaten van Google bovenaan en kun je langdurig hoog scoren. Dit in tegenstelling tot SEA, dit zijn de betalende advertenties welke je bovenaan in de zoekresultaten ziet. SEA is tijdelijk en gaat net zolang door totdat jij je advertentie budget niet meer aanvult.

SEO is topsport

SEO Etten-Leur

Zoekmachine optimalisatie Etten-Leur

Iedereen met een website wil graag gevonden worden in Google en uiteraard op pagina 1 én bij voorkeur op één van de eerste posities.

Met SEO (Search Engine Optimization) ofwel in het Nederlands 'zoekmachine optimalisatie' word je website en de inhoud van je website zo ingericht zodat Google de website makkelijk kan 'indexeren' ofwel kan vinden. Naast het hebben van een 'correcte' website omvat SEO nog veel meer aspecten welke van invloed zijn op een hoge score in de zoekmachines.

Dat is SEO en dat is wat wij doen. Wij doen aan topsport; maar dan relaxed achter de Mac ;)

SEO Etten-Leur
SEO Etten-Leur
Technisch op orde

Zorg dat je website gebruikersvriendelijk is ingericht en lekker snel laadt. Herstel errors en foutieve links.

Zoekmachine optimalisatie Etten-Leur
Website opbouw

Maak het je website bezoekers en Google gemakkelijk met een overzichtelijke  menustructuur.

Website pagina 1 google
Zoekwoord analyse

Op welke zoektermen wil je gevonden worden en waar zoeken potentiële bezoekers in jouw branche naar?

SEO tekst Etten-Leur / Tekstschrijver
SEO tekstschrijver

Website tekstschrijven vereist een andere benadering dan de tekst welke je in een folder of catalogus zet.

SEO techniek

Zoekmachines bekijken de structuur en de broncode van je website. Voor zoekmachines zijn de volgende vragen belangrijk:

 • Kan een zoekmachine gemakkelijk door de website heen navigeren?
 • Is de website gebruikersvriendelijk ingericht?
 • Zijn er veel errors?
 • Is de snelheid van de website goed?

SEO content

Op welke zoektermen wil je graag online gevonden worden? Via welke termen word je al gevonden? En op welke zoektermen wordt er gezocht in jouw branche/product?

Dit brengen we allemaal in kaart met onze SEO analyse.
Het is uiteraard ook belangrijk dat de inhoud van je website 'matched' met deze zoekwoorden. a-merkwaardig helpt je hier graag bij.

SEO Etten-Leur, ons plan van aanpak

 • Zoekwoorden analyse
 • Concurrentie analyse
 • Website structuur
 • Technische aspecten website
 • Website content
 • Linkbuilding
 • SEO onderhoud

Topsport en doping

De meeste internetgebruikers zoeken niet verder dan de eerste pagina van Google waarop 10 organische resultaten (SEO) worden getoond en daarnaast nog de betalende advertenties (SEA).

Het is geen toeval wie er op pagina 1 staat en wie niet. Net zomin als dit in de sportwereld het geval is. Het heeft alles te maken met de inzet en of de regels van het spel worden nageleefd. Of je moet doping gebruiken maar dan val je als sporter vroeg of laat toch wel door de mand.

Bij SEO is dit niet anders...

SEO en 'doping'

Net als bij topsport gaat het bij SEO om het verkrijgen van een goede positie op de eerste pagina van Google en het liefste op een van de bovenste posities. Je wilt natuurlijk niet buiten de 'de prijzen' vallen. Uiteraard wil je het podium voor jezelf hebben en bijvoorkeur op de eerste plaats.

Google hanteert diverse technieken om te bepalen wie welke positie verkrijgt. Beheers je de SEO regels niet dan is de kans groter dat je een overtreding begaat. Dit noemen we 'black hat' technieken. Dit kan je een 'Google penalty' opleveren.

Bekend voorbeeld van een 'black hat' techniek is witte tekst met zoekwoorden op een witte achtergrond. Niet leesbaar voor de bezoeker maar wel voor Google. Een soort van ongeoorloofd doping gebruik dus maar dan met zoekmachine optimalisatie (SEO). En hiervoor straft Google je keihard af zodat jouw website keldert in de zoekresultaten.internet marketing breda

SEO gaat over het verbeteren van je website volgens geldende regels zodat je hoger in de lijst met zoekresultaten belandt. Maar in tegenstelling tot de spelreglementen in de sportwereld wijzigen de regels van Google wel meer frequent.

Lees meer hierover in de richtlijnen voor Webmasters van Google. Hier lees je ook wat je vooral niet moet doen met je website.

Afspraak maken
of brainstormen?

 

Bel 076 204 55 00

 

a-merkwaardig SEO specialisten breda

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  076 204 5500

Cookieverklaring
Privacy Reglement