Supersnel online

Supersnel online met een spoedwebsite. Je wilt heel snel online met een eigen website. En ja het liefst vandaag nog. We werken snel maar een goed doordachte en functionele website binnen 1 dag opleveren? Dat gaat niet lukken. Mogelijk is wel om binnen 4 uur een simpele one page website op te zetten.

Een mooie landingspage in je huisstijl met tekst en foto’s voor slechts € 295,-.

Met spoed een website

Supersnel online

Je wilt snel online omdat er nog geen site is en je bijvoorbeeld op korte termijn publiciteit verwacht voor je bedrijf of onderneming… Een spoed website geeft je een adempauze in afwachting van je ‘echte’ website.

Het is een landingspagina waarop je al wel zichtbaar bent op internet en je zo ook bereikbaar bent voor potentiële klanten.

Snel online, wat hebben we nodig

Domeinnaam

Als je al een domein hebt, willen we hier graag alle (inlog)gegevens van. Als je nog geen domeinnaam vastgelegd hebt, kun je contact  opnemen hoe het in z’n werk gaat.

Aanleveren

We ontvangen graag het volgende van je:

  • Het bedrijfslogo
  • De naw gegevens
  • Het professionele email adres met je eigen domeinnaam
  • Korte beschrijvingstekst wat je op de pagina wilt hebben (max. 250 woorden)
  • Eventueel voorzien van 2 foto’s

Supersnel online met een spoed website

Als wij bovenstaande van je ontvangen hebben, gaan wij aan de slag. Binnen 4 uur sta jij dan online met je spoed website.

Website zonder CMS

Jouw nieuwe landingspagina is een statische html website. Dit wil zeggen dat het geen CMS website is waarin je zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Deze spoed websites welke we aanbieden, vallen onder de one page websites. Maar dan wel met het verschil dat een spoed website een beknopte versie is van een echte one page website.

Doorgaans is deze spoed website een noodgreep om snel online te staan in afwachting van de ‘echte’ website welke volgt. Ook dit website proces kan snel gaan. Weliswaar niet in 4 uur maar wel binnen 3 weken.

Na de spoed website

Nu je spoed landingspagina online staat, kun je aan de slag met je ‘echte’ website. Ga je voor een WordPress website of een Joomla website?

Wij hebben veel ervaring met beide CMS systemen dus kunnen we je alle steun bieden. Weet je niet of WordPress of Joomla voor jouw bedrijf de beste keuze is? Wij adviseren je graag.

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Betrouwbare partner

A-merkwaardig heeft voor SveaVita een mooie en functionele website ontwikkeld: www.sveavita.nl. Gedurende het gehele traject was er sprake van korte communicatielijnen tussen Ingrid Bastiaansen van A-merkwaardig en SveaVita). Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Bovendien leverde Ingrid niet alleen een puur grafisch product af, maar zij dacht ook op constructieve wijze conceptueel/tekstueel mee om zo tot een look & feel te komen die daadwerkelijk bij SveaVita past en bovendien – niet onbelangrijk – de geïnteresseerde bezoeker ook aanspreekt! Daarbij krijgt ook het belang van een uitstekende vindbaarheid op Google de nodige aandacht.

Pluspunten: Snel schakelen, constructief meedenken, out-of-the-box input, totaalvisie.

Irma de Bont
SveaVita Lifestyle

Professioneel, kennis van zaken, deskundig en betrokken

Ingrid van A-merkwaardig heeft op mijn webshop de zoekmachine optimalisatie (SEO) toegepast en met resultaat. Hoe moeilijk het mij ook leek om hoog te scoren in google, Ingrid is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen.

Mijn webshop www.elitaz.nl wordt goed gevonden en ik ben dus dik tevreden. Ook heeft ze me handvatten aangereikt om dit in de toekomst te kunnen blijven toepassen.

Elita Wagenmakers
Elitaz

Neem snel contact op

Meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.