Doeltreffend communiceren voor die paar seconden aandacht

Verpakking laten ontwerpen​

Verpakking ontwerpen

Een boodschap communiceren in een folder of brochure is een heel ander verhaal dan de boodschap welke op een verpakking overgebracht moet worden. In letterlijk een paar seconden (op afstand) heeft een klant al bepaald of jouw verpakking aanspreekt.

Verpakking laten maken

Wil je een verpakking laten maken? Een goed doordacht verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden als emotie een grote rol speelt bij de aankoop.Vaak is de ruimte om iets weer te geven op een verpakking beperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. Meertaligheid, leesbaarheid, technische details en eisen; alles passeert de revue met het ontwerpen van een verpakking. Fotografie en icoontjes werken goed op een verpakking en vooral niet teveel tekst.

Opvallen, overtuigen en verleiden tot aankoop

Een potentiële klant staat op een paar stappen afstand van het schap en ‘scant’ in enkele seconden wat aanspreekt. Door de hele verpakkingslijn door te trekken in eenzelfde unieke huisstijl, vergroot je de kans om op te vallen.Het ontwerp van de verpakking dient nauw aan te sluiten bij de inhoud van het product en de merkbelofte. We helpen je graag om je product te voorzien van de juiste verpakking welke aan alle eisen voldoet.

Voor kleine en grote merken

Wij ontwerpen ook verpakkingen voor kleinere merken welke zich goed willen profileren op de markt met een eigen functionele en visueel aantrekkelijke verpakking.

Een boodschap om te onthouden

De boodschap welke op de verpakking overgebracht moet worden is heel belangrijk. Het moet wel letterlijk ‘pakkend’ en ‘bondig’ zijn.Dat gaat niet over één nacht ijs, daar moet heel goed over nagedacht, gebrainstormd én geschetst worden. En laten we dat nu net goed kunnen…

Verpakkingsontwerp laten drukken

Net als jij willen wij dat onze ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Dus wil je een verpakking laten drukken; wij fungeren graag als tussenpersoon tussen opdrachtgever en drukker omdat we beide talen verstaan en spreken.

Wij leveren de verpakkingsontwerpen aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden aan iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland. De ontwerpen kunnen ook worden aangeleverd als InDesign of Illustrator bestanden.

Portfolio

Trots op de reviews

Nog steeds dik tevreden

Wij werken al vele jaren samen met A-merkwaardig en zijn eigenlijk alleen maar tevreden. Door de kleine organisatie weten we altijd direct waar we aan toe zijn. Omdat er snel gewerkt wordt en geen lange doorlooptijden zijn, is een klus snel klaar.

Een verpakking, folder of prijslijst wordt snel en goed omgezet van idee naar een klaar product.
Pro’s: Snelheid en eenvoud.

Rob Overbekking
AUGA Amazing Water
www.auga.nl

Altijd een goede samenwerking

Met A-merkwaardig hebben wij een samenwerking voor de activiteiten van FHI, gevestigd in Leusden. Dit wordt altijd vlot en goed afgehandeld. De communicatie via de email verloopt prettig en er wordt ook met je meegedacht. Zeker een aanrader!

Rachel van den Tweek-Jonkman
FHI
www.fhi.nl

Wij komen steeds weer terug bij A-merkwaardig

A-merkwaardig heeft bijna al onze verpakkingen voor Vivaria uitgewerkt. Tevens worden onze jaarlijkse brochures voor Messner en Vivaria door A-merkwaardig opgemaakt.

Door de goede service en het werk dat snel afgeleverd wordt, komen wij steeds weer bij A-merkwaardig terug.

J. Lensink
Messner

Wil ik ook

Top! Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.