Alle smaakjes

Verpakking laten ontwerpen

Doeltreffend communiceren voor die paar seconden aandacht

Een boodschap communiceren in een folder of brochure is een heel ander verhaal dan de boodschap welke op een verpakking overgebracht moet worden. In letterlijk een paar seconden (op afstand) heeft een klant al bepaald of jouw verpakking aanspreekt.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Verpakking laten maken

In een mum van tijd wordt de keuze bepaald

Het grafisch ontwerp begint allereerst bij jouw vraag. En daarop volgen onze vragen aan jou. De beste aa

Wil je een verpakking laten maken? Een goed doordacht verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden als emotie een grote rol speelt bij de aankoop.

Vaak is de ruimte om iets weer te geven op een verpakking beperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. Meertaligheid, leesbaarheid, technische details en eisen; alles passeert de revue met het ontwerpen van een verpakking. Fotografie en icoontjes werken goed op een verpakking en vooral niet teveel tekst.

ntwoorden krijgen we als we doorvragen. Wie ben je? Wat wil je? Wat is de doelgroep? Waar kom je vandaan en wat wil je bereiken? Wil je koffie of thee?

Het logo is een essentieel onderdeel van je branding. Maar naast het logo zijn er meer communicatie dragers. Denk hierbij aan het kleurgebruik, beeldelementen en fonts.
We analyseren, denken strategisch en gebruiken ons gezonde verstand om naar oplossingen te zoeken. Oplossingen welke jou helpen met het huisstijl ontwerp.

Een boodschap om te onthouden

De boodschap welke op de verpakking overgebracht moet worden is heel belangrijk. Het moet wel letterlijk ‘pakkend’ en ‘bondig’ zijn.

Dat gaat niet over één nacht ijs, daar moet heel goed over nagedacht, gebrainstormd én geschetst worden. En laten we dat nu net goed kunnen…

professionele verpakking laten maken

Opvallen, overtuigen en verleiden tot aankoop

Een potentiële klant staat op een paar stappen afstand van het schap en ‘scant’ in enkele seconden wat aanspreekt. Door de hele verpakkingslijn door te trekken in eenzelfde unieke huisstijl, vergroot je de kans om op te vallen.

Het ontwerp van de verpakking dient nauw aan te sluiten bij de inhoud van het product en de merkbelofte. We helpen je graag om je product te voorzien van de juiste verpakking welke aan alle eisen voldoet.

Verpakkingsontwerp laten drukken

Net als jij willen wij dat onze ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Dus wil je een verpakking laten drukken; wij fungeren graag als tussenpersoon tussen opdrachtgever en drukker omdat we beide talen verstaan en spreken.

Wij leveren de verpakkingsontwerpen aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden aan iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland. De ontwerpen kunnen ook worden aangeleverd als InDesign of Illustrator bestanden.

Jouw verpakking bespreken?

Verpakking laten maken verpakkingsontwerper

Klanten aan het woord

Scroll naar top