Alle smaakjes

Webdesign Breda

Tijd voor een website welke presteert!

Wil je een professionele website? Een aantrekkelijk webdesign is vaak de eerste indruk welke klanten van je bedrijf zien dus dit kan maar beter een juiste indruk zijn.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met je site uitstekend voor de dag gaat komen. Niet alleen ziet jouw website er grafisch gezien goed uit ook ‘onder de motorkap’ kun je een optimaal functionerende website verwachten.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

horeca ontwerpbureau breda

Professioneel webdesign Breda

Wat is het eerste wat opvalt aan een website? Het webdesign. Daardoor kun je met een goed website ontwerp hét onderscheid maken in je branche.

Een stoffige website of een site welke wat betreft techniek en webdesign gedateerd is, laat bezoekers vroegtijdig afhaken.

Daarnaast wil je dat de website aansluit bij de doelgroep en een fijne gebruikerservaring oplevert. Om die reden maken we websites met een passend design en een voor de hand liggende navigatie. Dit zodat je (potentiële) klanten eenvoudig kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn op de site.

Wil je weten hoe ik te werk ga met het ontwerp van jouw website? Bekijk het website stappenplan.

Ook voor webshops

Wil je een webshop laten maken? Webshops maken wij in WordPress. Hiervoor gebruik ik Woocommerce. Met Woocommerce zijn betrouwbare en goede webshops te bouwen.

Vraag gerust een offerte aan.

webdesign breda webdesign bureau

Een website voor iedere onderneming

Webdesign Breda

Je nieuwe WordPress website wordt vanaf de start op de juiste manier ingericht. Zo kan Google de site gelijk goed indexa

Ik werk voor klanten in heel diverse sectoren. Voor klanten in het MKB, stichtingen, verenigingen, zzp’ers…

Juist doordat ik in heel veel diverse branches werkzaam zijn, weet ik ook dat iedere branche een andere vormgeving vraagt voor onder andere het webdesign. Dit maakt het werk afwisselend en daardoor is ieder project een nieuwe welkome uitdaging.

Doordat ik veel ervaring heb in grafische vormgeving kan ik met het maken van een website zowel design als techniek samenvoegen. Daardoor ontstaat een mooi en succesvol product. Onder andere jouw nieuwe website dus.

Met het opleveren van een site zorg ik ervoor dat alle ingrediënten voor een goede indexering aanwezig zijn zodat jij gelijk goed van start kan gaan.

Wil je meer weten over hoe jouw website vindbaar wordt bij Google? En dan bij voorkeur op die eerste pagina?

Webdesign Breda

Ik heb jarenlange ervaring in het maken van zowel WordPress als Joomla websites. Dus wil je een website in één van deze CMS systemen dan kan ik dit voor je realiseren.

Meer informatie over de WordPress websites? Klik dan hier.

webdesign breda wordpress

Goed vindbaar in Google

Webdesign Breda

Op pagina 2 tel je niet meer mee. Logisch dus dat je op die eerste pagina van Google wilt staan. En dan bij voorkeur ergens bovenaan. Met mijn ervaring en kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie) kan ik ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is.

WordPress websites met de focus op layout, techniek en snelheid...

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Feitelijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

  • 23+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
  • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
  • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven