Webdesign Breda

Tijd voor een website welke presteert!

Op zoek naar een professionele en betaalbare website? Jouw website is vaak de eerste indruk die klanten van je bedrijf zien dus dit kan maar beter een goede indruk zijn.

Webdesigner Breda A-merkwaardig zorgt ervoor dat jouw website niet alleen grafisch gezien er goed uitziet maar ook ‘onder de motorkap’ loopt het gesmeerd. Je kunt een optimaal functionerende website verwachten. Een website welke snel laadt, aanspreekt bij de doelgroep en de bezoekers aanspoort om contact op te nemen.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

horeca ontwerpbureau breda

Professioneel webdesign Breda

Wat is het eerste wat opvalt aan een website? Het webdesign. Daardoor kun je met een goed website ontwerp hét onderscheid maken in je branche.

Een gedateerde website of een site welke wat betreft techniek en webdesign het af laat weten, laat bezoekers vroegtijdig afhaken.

Daarnaast wil je dat de website aansluit bij de doelgroep en een fijne gebruikservaring oplevert. Om die reden maken we websites met een design wat aansluit bij de doelgroep en een voor de hand liggende navigatie. Dit zodat bezoekers eenvoudig de informatie kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn op jouw site.

Meer lezen over hoe we te werk gaan met het ontwerp van jouw nieuwe website? Bekijk het website stappenplan.

WordPress webdesign Breda

Jouw website wordt gemaakt in WordPress. WordPress is eenvoudig om in te werken en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met WordPress ben je altijd klaar voor de toekomst.
Wil je op latere termijn meer functionaliteiten voor je website? Dat is gemakkelijk te realiseren. Zo groeit jouw website mee met je bedrijf.

webdesign breda webdesign bureau

Een website voor iedere onderneming

Webdesigner Breda

Jouw nieuwe website wordt vanaf de start op de juiste manier ingericht. Zo kan Google (en andere zoekmachines) de site gelijk goed indexeren.

A-merkwaardig werkt voor klanten in heel diverse sectoren. Voor klanten in het MKB, stichtingen, verenigingen, zzp’ers…

Juist door het werken in veel diverse branches weten we ook dat iedere branche/bedrijf een andere benadering vraagt voor onder andere het webdesign. Dit maakt het werk afwisselend en daardoor is ieder project een nieuwe welkome uitdaging.

Ook door de 23 jaar ervaring in grafische vormgeving kunnen we met het maken van een website zowel design als techniek samenvoegen. Daardoor ontstaat een mooi en succesvol product; jouw nieuwe website.

Webdesign Breda: onderhoud

Iedere CMS website (zoals WordPress en Joomla) is een online gebeuren. Daarom is het belangrijk om de website up-to-date te houden.

Als klant van A-merkwaardig kun je gebruik maken van ons website onderhoud zodat jij geen omkijken hebt naar de website en je kan richten op jouw expertises.

webdesign breda wordpress

Goed vindbaar in Google

Webdesign Breda

Op pagina 2 tel je niet meer mee. Logisch dus dat je op die eerste pagina van Google wilt staan. En dan bij voorkeur ergens bovenaan. Met onze ervaring en kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is.

Met het opleveren van een site zorgen we ervoor dat alle ingrediënten voor een goede vindbaarheid aanwezig zijn zodat jij gelijk goed van start kan gaan.

Wil je meer weten over hoe jouw website hoog kan scoren in Google? En dan bij voorkeur op die eerste pagina?

Webdesign Breda
met de focus op layout, techniek en snelheid...

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

Recent werk

webdesign breda wordpress website
Website laten maken breda prinsenbeek etten-leur
wordpress webdesign breda rijsbergen

Reviews

Scroll naar boven