Alle smaakjes

Webdesign Breda

Tijd voor een website welke presteert

A-merkwaardig in Breda ontwerpt professionele websites. Een aantrekkelijk webdesign is vaak de eerste indruk welke klanten van je bedrijf zien dus dit kan maar beter een juiste indruk zijn.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met je site uitstekend voor de dag gaat komen. Niet alleen ziet jouw website er grafisch gezien goed uit ook ‘onder de motorkap’ kun je een optimaal functionerende website verwachten.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Professioneel webdesign Breda

Wat is het eerste wat opvalt aan een website? Het webdesign. Daardoor kun je met een goed website ontwerp hét onderscheid maken in je branche.

Een stoffige website of een site welke wat betreft techniek en webdesign gedateerd is, laat bezoekers vroegtijdig afhaken.

Daarnaast wil je dat de website aansluit bij de doelgroep en een fijne gebruikerservaring oplevert. Om die reden maken we websites met een passend design en een voor de hand liggende navigatie. Dit zodat je (potentiële) klanten eenvoudig kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn op de site.

Wil je weten hoe we te werk gaan met het ontwerp van jouw website? Bekijk het website stappenplan.

Ook voor webshops

Wil je een webshop laten maken? Webshops maken wij in WordPress. Hiervoor gebruiken we Woocommerce. Met Woocommerce zijn betrouwbare en goede webshops te bouwen.

Dus wil jij een webshop laten maken? Vraag gerust en offerte aan.

Een website voor iedere onderneming

Webdesign Breda

We werken voor klanten in heel diverse sectoren. Voor klanten in het MKB, stichtingen, verenigingen, zzp’ers…

Juist doordat we in heel veel diverse branches werkzaam zijn, weten we ook dat iedere branche een andere vormgeving vraagt voor onder andere het webdesign. Dit maakt het werk afwisselend en daardoor is ieder project een nieuwe welkome uitdaging.

Doordat we ook sterk zijn in grafische vormgeving kunnen we met het maken van een website zowel design als techniek samenvoegen. Daardoor ontstaat een mooi en succesvol product. Onder andere jouw nieuwe website dus.

Goed vindbaar in Google

Op pagina 2 tel je niet meer mee. Logisch dus dat je op die eerste pagina van Google wilt staan. En dan bij voorkeur ergens bovenaan. Met onze kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is.

Goed vindbaar zijn wil overigens niet alles zeggen. Als er snel weer weggeklikt wordt, heb je niets aan je hoge posities. Daarom is het belangrijk dat je site de zoekvraag beantwoordt, gebruiksvriendelijk is en je bezoekers aanzet tot het ondernemen van actie. Namelijk contact met jou opnemen. Wij hebben de ervaring en kennis om jouw website goed vindbaar in Google te laten zijn.

Webdesign Breda

We hebben jarenlange ervaring in het maken van zowel WordPress als Joomla websites. Dus wil je een website in één van deze CMS systemen dan kunnen wij dit voor je realiseren.

Weet je niet of je een WordPress of Joomla website wilt? Klik dan hieronder om meer te weten over deze twee verschillende CMS systemen. Uiteraard kun je ook mailen of bellen voor meer informatie.

Webdesign Breda; een website voor iedere onderneming

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top