Alle smaakjes

Webdesign Breda

Tijd voor een website welke presteert

A-merkwaardig in Breda ontwerpt professionele websites. Een aantrekkelijk webdesign is vaak de eerste indruk welke klanten van je bedrijf zien dus dit kan maar beter een juiste indruk zijn.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met je site uitstekend voor de dag gaat komen. Niet alleen ziet jouw website er grafisch gezien goed uit ook ‘onder de motorkap’ kun je een optimaal functionerende website verwachten.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Webdesign Breda

Conversiegerichte websites

A-merkwaardig in Breda ontwerpt professionele websites. Een aantrekkelijk webdesign is vaak de eerste indruk welke klanten van je bedrijf zien dus dit kan maar beter een juiste indruk zijn.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met je site uitstekend voor de dag gaat komen. Niet alleen ziet jouw website er grafisch gezien goed uit ook ‘onder de motorkap’ kun je een optimaal functionerende website verwachten.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Professioneel webdesign Breda

Wat is het eerste wat opvalt aan een website? Het webdesign. Daardoor kun je met een goed website ontwerp hét onderscheid maken in je branche.

Een stoffige website of een site welke wat betreft techniek en webdesign gedateerd is, laat bezoekers vroegtijdig afhaken.

Daarnaast wil je dat de website aansluit bij de doelgroep en een fijne gebruikerservaring oplevert. Om die reden maken we websites met een passend design en een voor de hand liggende navigatie. Dit zodat je (potentiële) klanten eenvoudig kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn op de site.

Wil je weten hoe we te werk gaan met het ontwerp van jouw website? Bekijk het website stappenplan.

Een website voor iedere onderneming

Webdesign Breda

We werken voor klanten in heel diverse sectoren. Voor klanten in het MKB, stichtingen, verenigingen, zzp’ers…

Juist doordat we in heel veel diverse branches werkzaam zijn, weten we ook dat iedere branche een andere vormgeving vraagt voor onder andere het webdesign. Dit maakt het werk afwisselend en daardoor is ieder project een nieuwe welkome uitdaging.

Doordat we ook sterk zijn in grafische vormgeving kunnen we met het maken van een website zowel design als techniek samenvoegen. Daardoor ontstaat een mooi en succesvol product. Onder andere jouw nieuwe website dus.

Goed vindbaar in Google

Op pagina 2 tel je niet meer mee. Logisch dus dat je op die eerste pagina van Google wilt staan. En dan bij voorkeur ergens bovenaan. Met onze kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is.

Goed vindbaar zijn wil overigens niet alles zeggen. Als er snel weer weggeklikt wordt, heb je niets aan je hoge posities. Daarom is het belangrijk dat je site de zoekvraag beantwoordt, gebruiksvriendelijk is en je bezoekers aanzet tot het ondernemen van actie. Namelijk contact met jou opnemen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om jouw website goed vindbaar in Google te laten zijn.

Ook voor webshops

Wil je een webshop laten maken? Webshops maken wij in WordPress. Hiervoor gebruiken we Woocommerce. Met Woocommerce zijn betrouwbare en goede webshops te bouwen.

Dus wil jij een webshop laten maken? Vraag een offerte aan, het verplicht je tot nix.

Webdesign Breda - Websites voor iedere onderneming

Webdesign Breda

Gespecialiseerd in WordPress en Joomla webdesign

We hebben jarenlange ervaring in het maken van zowel WordPress als Joomla websites.

Dus wil je een website in één van deze CMS systemen dan kunnen wij dat voor je realiseren.

Weet je niet of je een WordPress of Joomla website wilt? Klik dan hieronder om meer te weten over deze twee verschillende CMS systemen. Uiteraard kun je ook mailen of bellen voor meer informatie.

Webdesign Breda met de focus op layout, techniek en snelheid...

Dit krijg je bij iedere website

Responsive webdesign

Mobiel gebruik neemt alleen maar toe. Zo is het een ‘must’ dat de site perfect weergegeven wordt op alle devices.

Dus ja, we besteden veel aandacht aan een site welke altijd goed werkt én er goed uitziet op pc, tablet en mobiele devices.

Uniek ontwerp

Jouw bedrijf is uniek dus je website moet dat ook uitstralen. De website passen we aan de huisstijl aan met het juiste kleurgebruik.

Jij krijgt een unieke website op maat gemaakt voor jouw bedrijf en dus geen 13-in-1 dozijn website ontwerp.

Snelle laadtijd

Het is jammer als je mooie website traag laadt. Het kost je punten bij Google en de gebruiker haakt voortijdig af als het niet snel genoeg gaat.

Daarom besteden we veel tijd aan goede code, caching en het kiezen van de juiste plugins.

Support

Even een tekst aanpassen of een afbeelding toevoegen. Hoe werkte dat ook alweer?

Met elke website welke wij opleveren, ontvang je een beknopte handleiding waarmee je zo weer verder kunt.

Lukt het niet of heb je zelf geen zin en/of tijd om aan je website te werken? Stuur een mailtje of maak gebruik van een content abonnement.

AVGR proof

Jouw website is AVGR proof.
We bouwen een speciale inlog in om het hackers lastiger te maken en maken gebruik van reCAPTCHA.

Ook regelen wij een verwerkersovereenkomst tussen jouw bedrijf en A-merkwaardig.
En indien van toepassing doen wij dit ook met andere partijen welke aan de site gekoppeld worden zoals Google.

Zoekmachine optimalisatie
- SEO -

Al is je website nog zo mooi, het levert je niets op als de website niet vindbaar is. Onze websites zijn technisch goed geoptimaliseerd en hebben alles in zich om goed gevonden te worden. De basis staat dus al met de oplevering van jouw website.
Wil je écht goed scoren en jezelf hier niet in verdiepen dan kunnen we samen het SEO traject ingaan.

Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt en wij plannen het in dan kan het heel snel gaan. Binnen 3 à 4 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Voor nagenoeg al onze klanten verzorgen wij het website onderhoud. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

 

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

 

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, willen we eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie en goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten zetten we hier wat pluspunten op een rijtje:

  • 20+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • We combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring
  • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
  • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top