Conversie gerichte websites

Webdesign Breda

Webdesign bureau Breda

A-merkwaardig in Breda ontwerpt professionele websites. De website sluit aan op je wensen en de doelgroep. Een aantrekkelijk webdesign is vaak de eerste indruk welke klanten van je bedrijf zien dus dit kan maar beter een juiste indruk zijn.We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met je site uitstekend voor de dag gaat komen. En dat niet alleen dat het uiterlijk van de website er goed uitziet maar ook dat de techniek en functionaliteiten optimaal werken.Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Professioneel webdesign Breda

Wat is het eerste wat opvalt aan een website? Het webdesign. Daardoor kun je met een goed website ontwerp hét onderscheid maken in je branche.Een stoffige website of een site welke wat betreft techniek en webdesign gedateerd is, laat bezoekers afhaken. En dit terwijl je juist wilt dat je bezoekers zo lang mogelijk op de site blijven zodat zij goed te kunnen zien wat jij te bieden hebt.Daarnaast moet de site goed aansluiten bij jou en je doelgroep en een fijne gebruikerservaring opleveren. Om die reden maken we een voor de hand liggende navigatie. Dit zodat je potentiële klanten eenvoudig kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn op de site.Wil je weten hoe we te werk gaan met het ontwerp van jouw website? Bekijk het website stappenplan.

Een website voor iedere onderneming

We werken voor klanten in heel diverse sectoren. Voor klanten in het MKB, stichtingen, verenigingen, zzp’ers…Juist doordat we in heel veel diverse branches werkzaam zijn, weten we ook dat iedere branche een andere vormgeving vraagt voor onder andere het webdesign. Dit maakt het werk afwisselend en daardoor is ieder project een nieuwe welkome uitdaging.Doordat we ook sterk zijn in grafische vormgeving kunnen we met het maken van een website zowel design als techniek samenvoegen. Daardoor ontstaat een mooi en succesvol product. Onder andere jouw nieuwe website dus.

Je eigen website beheren

Met iedere website welke wij opleveren, ontvang je een overzichtelijke handleiding. In deze handleiding staan de voor jouw website essentiële items beschreven zoals onder andere:
 • Hoe je pagina’s aanmaakt
 • Schrijven van een nieuwe blog / nieuwsbericht
 • Gebruik en toevoegen van afbeeldingen en video’s
 • Hoe je links aan kunt maken
 • En ook tips zoals onder andere waarop te letten met het schrijven van een pagina of blog, gebruik van headers, ect.
Mocht je dan nog vragen hebben over het gebruik van je website dan kun je ons altijd mailen of bellen hierover.

Website onderhoud

WordPress websites zijn super gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Voor een CMS website als WordPress is onderhoud wel noodzakelijk.Hiervoor bieden wij aparte onderhoudscontracten aan zodat je altijd verzekerd bent van een goedlopende website.

Gespecialiseerd in WordPress en Joomla webdesign

Met webdesign Breda bieden we ruime ervaring in het maken van zowel WordPress als Joomla websites.Dus wil je een website in één van deze CMS systemen dan kunnen wij dat voor je realiseren.Weet je niet of je een WordPress of Joomla website wilt? Klik dan hieronder om meer te weten over deze twee verschillende CMS systemen. Uiteraard kun je ook mailen of bellen voor meer informatie.

Website uitleg op locatie

We hebben ook klanten welke de voorkeur geven aan een face-to-face uitleg. Daarom geven we ook training op locatie. Dit kan individueel maar ook in groepsverband.
In zo’n 3 à 4 uur tijd geven wij een doelgerichte training welke specifiek afgestemd is op jouw website.

Website welke goed vindbaar is in Google

Op pagina 2 tel je niet meer mee

Logisch dus dat je op die eerste pagina van Google wilt staan. En dan bij voorkeur ergens bovenaan. Met onze kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is.Goed vindbaar zijn wil overigens niet alles zeggen. Als er snel weer weggeklikt wordt, heb je niets aan je hoge posities. Daarom is het belangrijk dat je site de zoekvraag beantwoordt, gebruiksvriendelijk is en je bezoekers aanzet tot het ondernemen van actie. Namelijk contact met jou opnemen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om jouw website goed vindbaar in Google te laten zijn.

Waarom kiezen voor A-merkwaardig?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign Breda
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • We combineren jouw wensen met onze kennis & ervaring
 • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
 • Snelle respons & levertijden

Wat bieden wij je met onze websites?

 • Een website waarmee je zelf aan de slag kunt
 • Grafisch gezien een mooie website
 • Een website welke technisch goed in elkaar steekt
 • Standaard zoekmachine vriendelijk ingericht
 • Een website welke je geld oplevert
 • Maatwerk; een eigen unieke website
 • Een website waar je een eerlijke prijs voor betaald

Wil ik ook

Top! Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Portfolio

webdesign-breda-wordpress-website
website laten maken breda prinsenbeek etten-leur
webdesign breda rijsbergen

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Denkt mee en snelle respons

Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en we krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.

Anneke Huijbregts
HuidTherapeutisch Centrum Breda
www.htcbreda.nl

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Fijn samenwerken met A-merkwaardig! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Floortje Thieleman
Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Webdesign Breda

Kopje koffie doen?

Zodat we kennis kunnen maken en jouw website bespreken?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.