Alle smaakjes

Beheersysteem

Aan je website werken was nog nooit zo leuk

Jouw website wordt gemaakt met WordPress in combinatie met Elementor Pro.
Met Elementor Pro heb je de mogelijkheid om vrijwel alle onderdelen van je website helemaal zelf naar je eigen hand te zetten.
a-merkwaardig webdesign grafisch ontwerp seo

Beheersysteem

Prettig werkend beheersysteem

Als jouw website opgeleverd en online staat, kun je zelf aan de slag met je website.

Wijzigingen aanbrengen, extra pagina’s aanmaken, blogs en/of nieuwsberichten schrijven… het kan allemaal. De werkomgeving waarin de website is opgemaakt, werkt bovendien ook nog eens erg prettig en eenvoudig.
Sleep eenvoudig de gewenste elementen in jouw website en pas ze aan in jouw stijl.

beheersysteem wordpress en elementor
website handleiding a-merkwaardig

Beheersysteem

Inclusief handleiding

Bij de oplevering van de site ontvang je een beknopte handleiding. Alle relevante onderwerpen zijn hierin beschreven zodat jij snel je weg kunt vinden in jouw nieuwe WordPress website. Ook als je even niet meer weet hoe iets werkt, vind je het zo terug in deze handleiding.

Beheersysteem

Site wijzigen waar je maar wilt

Altijd online 24/7

Jouw website is een online gebeuren. Zolang jij een internetverbinding hebt, kun je werken aan de site waar en wanneer je maar wilt.
website voor restaurant brasserie laten maken

WordPress website laten maken?

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. In de praktijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Er worden overigens alleen maar betrouwbare en bewezen plugins ingezet om de website zo veilig mogelijk te houden.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat A-merkwaardig gebruik maakt van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'wordt de site ingepakt' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

  • 23+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
  • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
  • Snelle respons & levertijden

Reviews

Scroll naar boven