Alle smaakjes

Joomla website laten maken

Conversiegerichte websites

Wil je graag een Joomla website laten maken? Joomla is heel flexibel en uitermate geschikt voor meertalige websites en voor sites met diverse gebruikersrollen.

Ik maak professionele Joomla websites. Ik ontwerp een website welke klaar staat om gevonden te worden. Een website welke altijd beter presteert dan de vorige site. En tegelijkertijd zijn de websites eenvoudig te beheren.

joomla website laten maken

Krachtig webdesign met een Joomla website

Joomla loopt een paar jaar langer mee dan WordPress. Eerder bekend als Mambo, daarna omgedoopt tot Joomla.

Joomla is flexibel en heeft bovendien veel standaardfuncties. Zo ook de meertaligheid want dit is standaard (in tegenstelling tot WordPress). Verder is het media beheer van Joomla goed ingedeeld. Afbeeldingen plaats je overzichtelijk in zelfgekozen mapjes.

Joomla website voordelen

 • Zelf je website onderhouden
 • Open source CMS en dus ook geen dure licentierechten
 • Grote gemeenschap van ontwikkelaars
 • Dus ook veel ondersteuning aanwezig
 • Stabiel, krachtig en bovendien betrouwbaar
 • Zeer flexibel
 • Uitermate geschikt voor meertalige websites
 • Goed beheer voor gebruikers in diverse rollen
 • Daarnaast werkt het mediabeheer prettig
 • Bovendien minder vaak doelwit van hackers
Joomla website laten maken Rotterdam Breda

Joomla is standaard heel compleet

Joomla bevat veel standaard extensies. Dit terwijl je bij WordPress deze als aparte plugins moet installeren. Wat Joomla en WordPress gemeen hebben? Ze zijn beiden open source en gratis.

Andere alternatieven voor je website zijn bijvoorbeeld Wix en Squareplace. Maar vanwege de beperkingen en de commerciële opzet van dergelijke websitemakers ben ik hier geen voorstander van en bied ik deze opties als bedrijf zijnde ook niet aan.

Joomla website laten maken

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Feitelijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

 • 23+ jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
 • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
 • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven