Alle smaakjes

Supersnel online

Een website in jouw huisstijl binnen 1 dag online

Supersnel online met een spoedwebsite. Je wilt heel snel online met een eigen website. En ja het liefst vandaag nog. We werken snel maar een goed doordachte en functionele website binnen 1 dag opleveren? Dat gaat niet lukken. Mogelijk is wel om binnen 1 dag een simpele one page website op te zetten.

Met spoed een website

Je wilt snel online omdat er nog geen site is en je bijvoorbeeld op korte termijn publiciteit verwacht voor je bedrijf of onderneming…

Een spoed website geeft je een adempauze in afwachting van je ‘echte’ website. Het is een landingspagina waarop je al wel zichtbaar bent op internet en je zo ook bereikbaar bent voor potentiële klanten.

Na de spoedwebsite

Nu je spoed landingspagina online staat, kun je aan de slag met je ‘echte’ website. Ga je voor een WordPress website of een Joomla website?

Wij hebben veel ervaring met beide CMS systemen dus kunnen we je alle steun bieden. Weet je niet of WordPress of Joomla voor jouw bedrijf de beste keuze is? Wij adviseren je graag.

supersnel online breda snel website nodig

Website zonder CMS

Jouw nieuwe landingspagina is een statische html website. Dit wil zeggen dat het geen CMS website is waarin je zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Deze spoed websites welke we aanbieden, vallen onder de one page websites. Maar dan wel met het verschil dat een spoed website een beknopte versie is van een echte one page website.

Doorgaans is deze spoed website een noodgreep om snel online te staan in afwachting van de ‘echte’ website welke volgt. Ook dit website proces kan snel gaan. Weliswaar niet binnen 1 dag maar wel binnen een paar weken.

Snel online, wat hebben we nodig?

Domeinnaam

Als je al een domein hebt, willen we hier graag alle (inlog)gegevens van. Als je nog geen domeinnaam vastgelegd hebt, kun je contact opnemen om te weten hoe het in z’n werk gaat.

Aanleveren

We ontvangen graag het volgende van je:

  • Het bedrijfslogo
  • De naw gegevens
  • Het professionele email adres met je eigen domeinnaam
  • Korte beschrijvingstekst wat je op de pagina wilt hebben (max. 250 woorden)
  • Eventueel voorzien van 2 foto’s

Supersnel online met een spoed website

Als wij bovenstaande van je ontvangen hebben, gaan wij aan de slag. Binnen 1 dag sta jij dan online met je spoed website.

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top