Alle smaakjes

Supersnel online

Een website in jouw huisstijl binnen 1 dag online

Supersnel online met een spoedwebsite. Je wilt heel snel online met een eigen website. En ja het liefst vandaag nog. A-merkwaardig werkt snel maar een goed doordachte en functionele website binnen 1 dag opleveren? Dat gaat niet lukken.
Mogelijk is wel om binnen 1 dag een simpele one page website op te zetten.

snel website laten maken breda etten-leur

Met spoed een website

Je wilt snel online omdat er nog geen site is en je bijvoorbeeld op korte termijn publiciteit verwacht voor je bedrijf of onderneming…

Een spoed website geeft je een adempauze in afwachting van je ‘echte’ website. Het is een landingspagina waarop je al wel zichtbaar bent op internet en je zo ook bereikbaar bent voor potentiële klanten.

Na de spoedwebsite

Nu je spoed landingspagina online staat, kunnen we ‘de echte website’ gaan ontwikkelen. Wil je meer weten over de WordPress websites welke A-merkwaardig maakt?

supersnel online breda snel website nodig

Website zonder CMS

Jouw nieuwe landingspagina is een statische html website. Dit wil zeggen dat het geen CMS website is waarin je zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Deze spoed websites welke we aanbieden, vallen onder de one page websites. Maar dan wel met het verschil dat een spoed website een beknopte versie is van een echte one page website.

Doorgaans is deze spoed website een noodgreep om snel online te staan in afwachting van de ‘echte’ website welke volgt. Ook dit website proces kan snel gaan. Weliswaar niet binnen 1 dag maar wel binnen een paar weken.

Snel online, wat is ervoor nodig?

Domeinnaam

Als je al een domein hebt, ontvang ik graag alle (inlog)gegevens. Als je nog geen domeinnaam vastgelegd hebt, kun je contact opnemen om te weten hoe het in z’n werk gaat.

Aanleveren

Het volgende dient aangeleverd te worden:

  • Het bedrijfslogo
  • De naw gegevens
  • Het professionele email adres met je eigen domeinnaam
  • Korte beschrijvingstekst wat je op de pagina wilt hebben (max. 250 woorden)
  • Eventueel voorzien van 2 foto’s

Supersnel online met een spoed website

Als we bovenstaande gegevens ontvangen hebben, gaan we aan de slag. Binnen 1 dag sta jij dan online met je spoed website.

Recent werk

Supersnel online Breda
Website onderhoud
one page website laten maken Breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven