Alle smaakjes

Support en onderhoud

Veilig online

Omdat een WordPress website een online gebeuren is, dienen er zeer regelmatig updates gedaan te worden. Dit om de site veilig en goede werkend te houden. A-merkwaardig verzorgt voor nagenoeg alle klanten het website onderhoud. Dit omdat er geen tijd voor is, de kennis ontbreekt of omdat het ook wel eens goed fout kan gaan met een update.
a-merkwaardig webdesign grafisch ontwerp seo

Support en onderhoud

Kom je ergens niet aan uit?

Bij het opleveren van de website ontvang je een beknopte uitleg over je website zodat je zelf aan de slag kunt met je website.

Mocht je er zelf niet aan uitkomen, kun je per mail of telefoon contact opnemen zodat jij snel weer verder kunt.
Je hoeft dus geen ticket aan te maken maar gewoon persoonlijk direct contact.

LabVision
website goed vindbaar in google

Support en onderhoud

Website onderhoud

Het beheersysteem van je website is optimaal ingericht voor zoekmachines zoals Google en Bing.
Dit met gebruik van RankMath (of Yoast)

A-merkwaardig houdt de gezondheid van je website in de gaten met website onderhoud. Met een website onderhoudscontract heb je geen omkijken naar het technische onderhoud, de updates en backups van je website. En in geval van calamiteiten zit je ook gewoon goed met een website onderhoudscontract

Support en onderhoud

Hosting

A-merkwaardig verzorgt zelf geen hosting voor je website maar kan je wel adviseren over goede hosting partijen.
 
Heb je wel hulp nodig omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe je je e-mail in moet stellen? Dan kun je uiteraard ook gewoon contact opnemen met A-merkwaardig.
Zakelijke website laten maken Breda Webdesign

Nieuwe website laten maken?

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. In de praktijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Er worden overigens alleen maar betrouwbare en bewezen plugins ingezet om de website zo veilig mogelijk te houden.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat A-merkwaardig gebruik maakt van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'wordt de site ingepakt' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

  • 23+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
  • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
  • Snelle respons & levertijden

Reviews

Scroll naar boven