Alle smaakjes

Support en onderhoud

Support en onderhoud

Responsive webdesign in een fraaie layout

Jouw bedrijf is uniek dus je website ontwerp moet dat ook uitstralen.
Met oog voor detail ontwerpen we een website waar je blij van wordt.

Support en onderhoud

Een website met een wow factor

Een website is zoveel meer als een online visitekaartje. Een website is een afspiegeling van jouw bedrijf. Het is je uithangbord, je klantenservice en die waardevolle buitendienst medewerker tegelijkertijd. Met je website kun je de juiste professionele indruk maken.

En dat is precies wat wij doen. We maken een website ontwerp wat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en waar jij voor staat. Als het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we de site daadwerkelijk bouwen. Het resultaat is een website waar jij je helemaal in kunt vinden.

one page website laten maken breda roosendaal
wordpress website webdesign

Support en onderhoud

Een juiste weergave op ieder scherm

Responsive webdesign

Tablets en mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken. Daarom wordt jouw website geschikt gemaakt voor zowel PC als voor mobiel gebruikt. Dus altijd een goede weergave op computer, laptop, tablet en telefoon.

Duidelijke navigatie

Website bezoekers willen snel vinden waarnaar ze op zoek zijn. We hechten dan ook veel belang aan een duidelijke navigatiestructuur zodat de opbouw van je website ‘logisch’ is.

Buttons voor mobiel gebruik passen we aan zodat deze niet te dicht op de tekst komen te staan en ook goed te gebruiken zijn.

Support en onderhoud

Beeldmateriaal

Complete website inclusief foto's

Indien je zelf (nog) geen foto- en beeldmateriaal hebt, vullen wij je website met foto’s en afbeeldingen welke je rechtenvrij mag gebruiken.

Professionele fotografie voor jouw website

Wil je unieke professionele foto’s van je bedrijf laten maken voor je website? Laat het weten en wij kunnen een geschikte partner voor je inschakelen om dit te doen.

website laten maken geschikt mobiel

Website ontwerp met de focus op layout, techniek en snelheid...

Dit krijg je bij iedere website

Website ontwerp

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Statistieken

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Beter vindbaar

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goedgevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Support & onderhoud

Bij vragen hoef je geen ticket aan te maken maar gewoon direct contact. Ook bieden we website onderhoud aan.

Website beheer

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Alles op een rij

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt en wij plannen het in dan kan het heel snel gaan. Binnen 3 à 4 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Voor nagenoeg al onze klanten verzorgen wij het website onderhoud. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

 

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

 

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, willen we eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie en goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten zetten we hier wat pluspunten op een rijtje:

  • 20+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • We combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring
  • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
  • Snelle respons & levertijden
Scroll naar top