076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

Websites met een eenvoudige CMS systeem

Webdesign bureau met 17 jaar ervaring

Jouw vraag

Je wilt een goed vormgegeven aantrekkelijke website laten maken. De website moet jouw verwachtingen waarmaken met een hoge 'wow'-factor.

De website moet één zijn met je huisstijl. Een website met een functioneel en eenvoudig CMS waarin je probleemloos alle aanpassingen aan de website kunt doen welke je maar wilt.

Onze oplossing

Net als jij zien wij graag een visueel aantrekkelijke website maar een mooie website is niet ons enige doel. Het is slechts een middel om het doel te bereiken. En dat is een website die de vraag van de bezoeker beantwoord. Een website welke goed gevonden wordt en technisch goed in elkaar steekt. Dit is hoe wij over webdesign denken. Merkwaardig? Niet voor ons.

Een nieuwe website moet een aangename beleving zijn

Webdesign bureau

Webdesign voor pc, tablet en mobiel

Een goed webdesign is heel belangrijk, het is je digitiale visitekaartje. Wij laten je website nauw aansluiten aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Behalve het website ontwerp staat de beleving van iedere website hoog op ons prio lijstje. De bezoekers van jouw nieuwe website zullen zonder problemen hun weg moeten kunnen vinden op de site.

Of je bezoekers nu achter een pc zitten of met een mobiel of tablet, dat maakt niet uit. De websites welke wij maken zijn responsive; dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm. Websites welke altijd overzichtelijk en goed leesbaar zijn.

Wat is een mooie website

De 'look & feel' van een website is persoonsgebonden. Maar met een fraaie website alleen ben je er niet.

Een website is pas mooi als de inhoud en techniek klopt. De bezoeker is op zoek naar een antwoord op jouw website. Die zoekvraag moet hij/zij dan wel snel kunnen vinden anders is de 'escape' knop zo gevonden.

Bij een opdracht voor een nieuwe website jeuken onze hersenen al en kriebelen onze vingers op het toetsenbord om aan de slag te gaan...
Hoe gaaf het ook is om iets flitsends weg te zetten, wij proberen toch 'back to basic' te blijven.

We bestuderen de websites van de concurrentie en kijken wat nodig is bij jouw eigen website. We lichten jouw unieke 'selling points' eruit zodat je je echt kunt onderscheiden.

Dit is de basis van ons eigen a-merkwaardige plan. Uiteraard resulteert zich dit wel in een fraai vormgegeven website maar zonder onnodige poespas. Een mooi design; technisch en SEO-proof verantwoord.
En een website welke lekker snel laadt. Less is more.

Goed webdesign, ons plan van aanpak

  • In kaart brengen van behoeften, doelgroep en mogelijkheden
  • Navigatie, menustructuur bepalen
  • Layout bepalen
  • Invulling website met tekst, illustraties, foto's en filmpjes
  • Google account, Google Analytics instellen
  • Controle werking website
  • Redirecten huidige links naar nieuwe site
  • Website online zetten
  • Uitleg over gebruik website

Je nieuwe website zelf aanpassen

De inhoud van jouw website kun je zelf aanpassen door middel van het Content Management Systeem. Dit is het systeem waarin de website is gebouwd. Zonder problemen kun je tekst, afbeeldingen en video's aanpassen op de website. Desgewenst kun je ook het menu aanpassen.

Website laten aanpassen door a-merkwaardig

Mocht je zelf geen tijd of zin hebben om de website aan te passen, kun je dit ook aan ons overlaten. Een mailtje of telefoontje naar ons is voldoende om je website wijzigingen uiterlijk binnen 2 werkdagen online aangepast te zien.

Webdesign kosten

Een website welke mooi eruit ziet, is niet hetzelfde als een goede website. Dit is één van de grootste valkuilen van webdesign. Het gaat er niet om wat jij en wij mooi vinden. Het gaat om een website die doet wat hij moet doen; informeren, overtuigen en verkopen. Punt.

Het gaat niet om de webdesigner welke zo graag de website volpropt met onnodige functionaliteiten welke vertragend werken of de opdrachtgever die graag een te gelikte website wil. Allés draait om je bezoekers. Zij moeten klakkeloos op je website vinden waarvoor ze überhaupt op je website gekomen zijn.

Een mooi webdesign kan dat versterken maar het is jouw marketing, product en/of dienst welke het succes bepaalt. Waardevolle content daar draait het om.

Wij denken graag mee om een succesvolle website te maken. Wij willen jouw bedrijf nog beter op de markt zetten en dat vertaalt zich in ons webdesign. Bij a-merkwaardig is niet één website hetzelfde en iedere website heeft weer andere functionaliteiten. Prijzen voor onze websites zijn daarom op aanvraag.

Afspraak maken
of brainstormen?
Bel 076 204 55 00