Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken is een proces wat je niet ‘even zomaar’ doet.
Wat is de doelgroep van je bedrijf, wat wil je uitdragen, hoe vinden bezoekers eenvoudig waarnaar ze op zoek zijn, hoe komen de bezoekers überhaupt op je website en hoe gaat de nieuwe website eruitzien?

Wij zetten deze vragen om naar antwoorden om zo die professionele website te maken welke precies past bij jou en je bedrijf. Een website welke bovendien gevonden wil worden.

website laten maken breda etten-leur

Website laten maken

A-merkwaardig ontwerpt en bouwt betaalbare en professionele websites in WordPress.
Zelf hoef je niet over technische kennis te beschikken omdat we gebruik maken van handige modules. Zo zetten we alles netjes voor je klaar zodat jij eenvoudig wijzigingen aan kunt brengen, blogs kunt schrijven en/of je website uit kunt breiden. Wil je dat deel zelf niet doen, wij kunnen dit ook voor je verzorgen.

We stemmen jouw website af op de huisstijl van je bedrijf. Heb je nog geen huisstijl? Ook dit kunnen we voor je realiseren.

Wat je kunt verwachten van je website project

Maatwerk

Iedere website welke wij maken, heeft een uniek design. Afgestemd op jouw wensen, jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken.

Mobile first

Al onze websites zijn responsive.
Dus altijd de juiste weergave van jouw website op je mobiel, tablet, laptop en computer.

Eenvoudig in beheer

Jouw website wordt gemaakt in WordPress. Met de bijgeleverde beknopte handleiding kun jij zelf eenvoudig aan je website werken.

AVG proof

Online is de privacy standaard goed geregeld. Dus geen zorgen, jouw website voldoet aan de vereiste regelwetgeving van de AVG.

SEO vriendelijk

Jouw website wordt gebouwd met aandacht voor online vindbaarheid.
Zo leggen we de basis voor goede SEO en laadt de site lekker snel.

Eén aanspreekpunt

Korte lijntjes met maar één aanspreekpunt waar je het gehele websiteproces mee kunt bespreken.

Veelgestelde vragen

Tijdens het intake gesprek bespreken we wat je wilt uitdragen, wie de doelgroep is, welke toepassingen nodig zijn en het design.

Zonder input geen website dus ontvangen we graag foto- en ander beeldmateriaal, logo bestanden en teksten. Desgewenst kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Verder horen we graag van je welke websites jouw aanspreken (of welke juist niet).

Dit is afhankelijk van de grootte van het website en de feedback van jouw kant tijdens het project. Maar als de input verzameld en compleet is, kan het mogelijk zijn om binnen 3 weken online te staan.

A-merkwaardig doet niet aan 2 à 3 revisierondes maximaal. De website moet gewoon goed zijn zonder dat de teller gaat lopen voor elke wijziging. Dat het dan wat langer gaat duren eer de site online gaat, so be it. Uiteraard verwachten we wel dat je hier redelijk mee omgaat.

Omdat jouw website in WordPress gebouwd is, kun je na oplevering zelf actief met je website aan de slag. Wijzigingen aanbrengen, pagina's toevoegen, blogs/nieuwsberichten schrijven... Met de bijgeleverde handleiding zal dit geen probleem opleveren.

Wil je na oplevering van de site liever uitleg op locatie? Binnen 3 uur weet jij alles wat je moet weten. En heb je achteraf nog vragen dan kun je altijd bellen of mailen.

Voor nagenoeg al onze website klanten doen wij het website onderhoud. We zorgen voor alle updates en zorgen ervoor dat jouw website probleemloos werkt.

Meer over website onderhoud lees je hier.

Jouw nieuwe website is in de basis SEO vriendelijk. De website is gebruiksvriendelijk en snel wat pluspunten bij Google oplevert. Het is ook mogelijk om na oplevering jouw vindbaarheid op specifieke zoektermen te verbeteren. Meer hierover lees je op de pagina SEO.

Na oplevering en betaling van de factuur is de website jouw eigendom. We zien je liever niet gaan maar wil je met je website naar een andere webdesigner gaan dan 'pakken we de site in' en krijg jij het hele pakketje mee.

Nieuwe website laten maken?

Zo doen wij dat

1.

Strategie & aanpak

Elke website begint met een idee. Niet zomaar een idee maar wat is de missie en visie van je bedrijf? We bespreken je wensen en wat je wel en niet verwacht van de website.

2.

Functioneel ontwerp

Als de inhoud, structuur en doelstellingen bekend zijn, volgt de ‘bouwtekening’ met wireframes. Met dit functionele ontwerp wordt de website gericht gebouwd.

3.

Grafisch ontwerp

Met het grafisch ontwerp krijg je een goed beeld van de ‘look & feel’ van de website zelf. Als we samen achter het ontwerp staan, wordt de rest van de website ingevuld.

4.

Finetunen

Over de vorderingen houden we je op de hoogte. Jij kijkt mee in de testomgeving en kunt steeds je feedback geven.

5.

Testen

De site wordt getest op alle devices. Maar ook aan de snelheid (laadtijd) van de website wordt veel aandacht besteed.

6.

Online

Na definitieve goedkeuring van jouw kant zetten we de site online. Daarna nog een final check of alles nog steeds goed werkt.

Jouw online succes begint hier en nu

Klaar om de sprong te wagen en een verbluffende website te laten maken die jouw bedrijf of merk naar nieuwe hoogten zal tillen? Neem vandaag contact op en ontdek hoe we samen jouw digitale succesverhaal kunnen schrijven.

Goed vindbare website laten maken

De websites welke wij maken zijn zowel fraai aan de buiten- als aan de binnenkant. Want de techniek achter de website is belangrijker dan een fraai website design.

Met de websitebouw zorgen we ervoor dat de website technisch geoptimaliseerd is voor Google. Hierdoor heb je een website welke supersnel laadt: we streven naar een minimale PageSpeed score van 75% of hoger.

Wil je na oplevering helemaal goed scoren bij Google, kijk dan eens bij onze SEO diensten.

website laten maken betaalbaar webdesign

Tarieven website laten maken

Al onze websites zijn uniek en op maat gemaakt. De prijzen hieronder zijn richtlijnen. Meer pagina’s, extra functionaliteiten of een webshop; dit is allemaal mogelijk.

Neem contact op voor jouw persoonlijke wensen en ontvang een offerte op maat.

One pager

1 ingerichte pagina

Maatwerk WordPress website

Responsive voor alle schermen

Zoekmachine vriendelijk

Contactformulier

Google Maps

Gratis stockfoto’s

Social media koppeling

Supersnelle laadtijd
i.c.m. website onderhoud

Prijzen zijn exclusief btw

Standaard

Heel compleet

Tot en met 8 ingerichte pagina’s

Maatwerk WordPress website

Responsive voor alle schermen

Zoekmachine vriendelijk

Contactformulier

Google Maps

Gratis stockfoto’s

Social media koppeling

Supersnelle laadtijd
i.c.m. website onderhoud

Prijzen zijn exclusief btw

Premium

Voor grotere websites en webshops

Maatwerk WordPress website

Responsive voor alle schermen

Zoekmachine vriendelijk

Contactformulier

Google Maps

Gratis stockfoto’s

Social media koppeling

Supersnelle laadtijd
i.c.m. website onderhoud

Prijzen zijn exclusief btw

Wat klanten vinden

A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Artist
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
Uitstekende service! A-merkwaardig denkt met je mee en heeft er zo voor gezorgd dat ik een perfecte website heb gekregen met al mijn wensen erin verwerkt. Niets is te veel en alles wordt binnen no-time geregeld. Een echte aanrader!

Website laten maken

met de focus op design, techniek en snelheid...

Website voor belastingadvieskantoor laten maken
website restaurant laten maken
wordpress webdesign breda rijsbergen
Scroll naar boven