Alle smaakjes

Zakelijke website laten maken

Een website welke presteert

Wil je een zakelijke website laten maken? Ik zorg ervoor dat je in no-time online bent met een website welke past bij jou en je bedrijf.

Ik heb de kennis en ervaring om jouw WordPress CMS website volledig naar jouw wensen te bouwen.

Wat betreft techniek besteed ik veel aandacht aan een snelle laadtijd van de website en een responsive design. Ook is de site SEO vriendelijk ingericht zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw website optimaal te laten presteren.

wordpress website laten maken breda

Zakelijke website laten maken

Wanneer je een zakelijke website wilt laten maken, verwacht je ook dat deze professioneel wordt gebouwd.

Net zoals jouw bedrijf uniek is, verlang je dit dan ook van je website. Daarom ontwikkel ik een website met een uniek eigen ontwerp.

Het ontwerp wordt afgestemd op je wensen en conform de huisstijl. Dit zodat je een perfecte online presentatie van jouw bedrijf hebt met een design en techniek welke helemaal van deze tijd is. Een website welke past bij jouw bedrijf maar ook bij de doelgroep. Een site welke beter is dan de vorige. Een website welke conversie oplevert.

Eenvoudig beheersysteem

De meeste sites welke ik maak, bouw ik in WordPress. Van alle website technieken welke ik de revue heb zien passeren, is WordPress toch wel het eenvoudigste in het gebruik.

wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Waarom een zakelijke website laten maken in WordPress?

 • Super gebruikersvriendelijk CMS
 • Modulair uitbreidbaar met extra functionaliteiten (plugins)
 • Duizenden plugins verkrijgbaar
 • Ook perfect voor webshops
 • Voor jou zijn er duizenden ontwikkelaars iedere dag bezig met dit open source CMS
 • Goede integratie met social media
 • Zeer geschikt ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Redirecten oude links

Als wij je huidige website vervangen door een nieuwe site, maak ik ook direct nieuwe redirects. Dit zodat alle links van je oude site op de juiste manier worden doorverwezen naar je nieuwe website. Op deze manier voorkom je vervelende 404 errors.

Nieuwe website laten maken?

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. In de praktijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Er worden overigens alleen maar betrouwbare en bewezen plugins ingezet om de website zo veilig mogelijk te houden.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat A-merkwaardig gebruik maakt van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'wordt de site ingepakt' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

 • 23+ jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
 • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
 • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven