Alle smaakjes

Zakelijke website laten maken

Een website welke presteert

Wil je een zakelijke website laten maken? Binnen no-time online ben jij online met een website welke past bij jou en je bedrijf.

We hebben de kennis en ervaring om jouw WordPress CMS website volledig naar jouw wensen te bouwen.

Wat betreft techniek besteed ik veel aandacht aan een snelle laadtijd van de website en een responsive design. Ook is de site SEO vriendelijk ingericht zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw website optimaal te laten presteren.

wordpress website laten maken breda

Zakelijke website laten maken

Wanneer je een zakelijke website wilt laten maken, verwacht je ook dat deze professioneel wordt gebouwd.

Net zoals jouw bedrijf uniek is, verlang je dit dan ook van je website. Daarom ontwikkel ik een website met een uniek eigen ontwerp.

Het ontwerp wordt afgestemd op je wensen en conform de huisstijl. Dit zodat je een perfecte online presentatie van jouw bedrijf hebt met een design en techniek welke helemaal van deze tijd is. Een website welke past bij jouw bedrijf maar ook bij de doelgroep. Een site welke beter is dan de vorige. Een website welke conversie oplevert.

Eenvoudig beheersysteem

De meeste sites bouwen we in WordPress. Van alle website technieken welke we de revue hebbem zien passeren, is WordPress toch wel het meest gebruiksvriendelijk in het gebruik.

wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Waarom een zakelijke website laten maken in WordPress?

  • Super gebruikersvriendelijk CMS
  • Modulair uitbreidbaar met extra functionaliteiten (plugins)
  • Duizenden plugins verkrijgbaar
  • Ook perfect voor webshops
  • Voor jou zijn er duizenden ontwikkelaars iedere dag bezig met dit open source CMS
  • Goede integratie met social media
  • Zeer geschikt ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Redirecten oude links

Als wij je huidige website vervangen door een nieuwe site, maken we ook direct nieuwe redirects. Dit zodat alle links van je oude site op de juiste manier worden doorverwezen naar je nieuwe website. Op deze manier voorkom je vervelende 404 errors.

Nieuwe website laten maken?

Recent werk

zakelijke website laten maken
Website laten maken breda prinsenbeek etten-leur
wordpress webdesign breda rijsbergen

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven