Alle smaakjes

Zakelijke website laten maken

Een website welke presteert

Wil je een zakelijke website laten maken? Wij zorgen ervoor dat je in no-time online bent met een website welke past bij jou en je bedrijf.

We hebben de kennis en ervaring om een WordPress of Joomla CMS website volledig naar jouw wensen te bouwen.

Wat betreft techniek besteden we veel aandacht aan een snelle laadtijd van de website en een responsive design. Ook is de site SEO vriendelijk ingericht zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw website optimaal te laten presteren.

Zakelijke website laten maken

Wanneer je een zakelijke website wilt laten maken, verwacht je ook dat deze professioneel wordt gebouwd.

Net zoals jouw bedrijf uniek is, verlang je dit dan ook van je website. Daarom ontwikkelen we een website met een uniek eigen ontwerp.

Het ontwerp wordt afgestemd op je wensen en conform de huisstijl. We zorgen voor een perfecte online presentatie van jouw bedrijf. Dit met een design en techniek welke helemaal van deze tijd is.Een website welke past bij jouw bedrijf maar ook bij de doelgroep. Een site welke beter is dan de vorige. Een website welke conversie oplevert.

Eenvoudig beheersysteem

De meeste sites welke wij maken, bouwen we in WordPress. Van alle website technieken welke we de revue hebben zien passeren, is WordPress toch wel het eenvoudigste in het gebruik.

wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Waarom een zakelijke website laten maken in WordPress?

 • Super gebruikersvriendelijk CMS
 • Modulair uitbreidbaar met extra functionaliteiten (plugins)
 • Duizenden plugins verkrijgbaar
 • Ook perfect voor webshops
 • Voor jou zijn er duizenden ontwikkelaars iedere dag bezig met dit open source CMS
 • Goede integratie met social media
 • Zeer geschikt ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Redirecten oude links

Als wij je huidige website vervangen door een nieuwe site, maken we ook nieuwe redirects. Dit zodat alle links van je oude site op de juiste manier worden doorverwezen naar je nieuwe website. Op deze manier voorkom je vervelende 404 errors.

Nieuwe website laten maken?

Dit krijg je bij iedere website

Website ontwerp

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Statistieken

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Beter vindbaar

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goedgevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Support & onderhoud

Bij vragen hoef je geen ticket aan te maken maar gewoon direct contact. Ook bieden we website onderhoud aan.

Website beheer

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Alles op een rij

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt en wij plannen het in dan kan het heel snel gaan. Binnen 3 à 4 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Voor nagenoeg al onze klanten verzorgen wij het website onderhoud. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

 

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

 

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, willen we eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie en goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten zetten we hier wat pluspunten op een rijtje:

 • 20+ jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • We combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring
 • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
 • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top