Alle smaakjes

ZZP website laten maken

WordPress website voor ZZP-ers

Ben jij een ZZP’er? Ik maak ook websites voor ZZP’ers, kleine zelfstandige- en voor startende ondernemers. Websites welke passen bij het bedrijf én de doelgroep. Professioneel webdesign voor iedereen.

Net als andere bedrijven wil je als ZZP’er of startende ondernemer een professionele ZZP website laten maken. Een website met een eenvoudig CMS waarbij jijzelf de regie in handen hebt. Een website waar je prettig in kunt werken en een website welke met jou en je bedrijf meegroeit.

website laten maken breda webdesigner

Goed van start met een professionele website

Je bent een startende ondernemer of ZZP’er. Ook jij wilt graag een website laten maken. Je verlangt uiteraard precies hetzelfde als ieder ander bedrijf van welke omvang dan ook. En dit mag je ook verwachten van je nieuw te bouwen website.

Doorgaans is een website voor een ZZP’er (of kleine startende ondernemer) eenvoudiger om op te zetten en kunnen de kosten daarom beperkt blijven. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, het design blijft er professioneel uitzien.

Website voor ZZP'ers en startende ondernemers

Websites maak ik voornamelijk in WordPress. Dit omdat onze klanten WordPress als prettig ervaren om in te werken. En hierin maakt het geen verschil uit of het een groter bedrijf betreft, ZZP’er of kleine zelfstandige ondernemer.

wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Perfecte weergave op alle devices

Jouw nieuwe website wordt responsive opgebouwd. Dus altijd een perfecte weergave op zowel pc, tablet en mobiel.

Jouw website vindbaar bij Google

SEO vriendelijke website

Een SEO (Search Engine Optimization) vriendelijke website is een must. Ook voor wat betreft SEO kan de website uitgebreid worden met plugins waardoor de site SEO vriendelijker wordt. Denk hierbij aan:

 • Canonical URL’s
 • Afbeelding en media optimalisatie
 • Gebruiksvriendelijke URL’s
 • Yoast of RankMath voor WordPress

Als ik je website maak zijn deze bovengenoemde SEO plugins en/of instellingen standaard aanwezig in je site.

Een veilige website

Door extra veiligheidsplugins te installeren maak ik websites nog veiliger. Zo wordt onder andere de standaard inlog URL aangepast waarmee hackpogingen bemoeilijkt worden. Verder zijn de websites ook voorzien van Recaptcha anti-spam.

Ook voor het website onderhoud kun je bij A-merkwaardig terecht. Wil je meer lezen over het belang van website onderhoud?

Interesse in een nieuwe website?

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. In de praktijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Er worden overigens alleen maar betrouwbare en bewezen plugins ingezet om de website zo veilig mogelijk te houden.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat A-merkwaardig gebruik maakt van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'wordt de site ingepakt' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

 • 23+ jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
 • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
 • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven