Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Website laten maken ZZP

Website ontwerpen en bouwen voor ZZP'ers

Ben jij een ZZP’er en wil je een nieuwe website laten maken? Ik help je graag met het ontwerpen en bouwen van jouw nieuwe website. Een professionele website welke past bij jouw bedrijf én de doelgroep met als doel om klanten aan te trekken en omzet te genereren.

website laten maken breda webdesigner

ZZP’er en wil je een
website laten maken?

Goed van start met een professionele website

Je bent een (startende) ondernemer of ZZP’er en wilt een nieuwe website laten maken. Als fultime professioneel webdesigner uit Breda kan ik je helpen jouw bedrijf goed en representatief op het internet te zetten.

Belangrijk want een website is niet je visitekaartje wat in een la belandt. Het is echt zoveel meer; je site is het uithangbord van je bedrijf en een online marketing machine. Deze moet er dus top uitzien, nog beter werken en bezoekers verleiden om contact met je op te nemen.

Website voor ZZP'ers

All-in pakket voor jou als ZZP'er

Website, huisstijl ontwerp, flyer en meer...

Onderaan op deze pagina staan  (richtlijn) tarieven voor het maken van een website.

Maar… ben jij een startende ondernemer en wil je compleet ontzorgd worden en goed voor de dag komen met een professioneel huisstijl ontwerp, website, flyers om uit de delen en social media profielen?

Speciaal voor jou hebben we een starterspakket samengesteld wat wellicht interessant kan zijn. Klik snel op onderstaande button om alles te lezen over deze aanbieding.

Website laten maken voor ZZP'ers en startende ondernemers

Websites maken we voornamelijk in WordPress. Dit omdat klanten van A-merkwaardig WordPress als prettig ervaren om in te werken.

Jouw nieuwe website wordt uiteraard responsive gebouwd. Dus altijd een perfecte weergave op zowel pc, tablet en mobiel.

website laten maken zzp en kleine zelfstandige

Kosten website ZZP

Betaalbare website laten maken voor ZZP'ers

Doorgaans is een website voor een ZZP’er (of kleine startende ondernemer) eenvoudiger om op te zetten. Hierdoor kunnen de kosten voor een website voor ZZP’ers daarom beperkt blijven. Kijk onderaan deze pagina naar de tarieven.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt terwijl het webdesign wel de professionele uitstraling zal hebben welke je mag verwachten. En daarnaast krijg je een website welke technisch goed geoptimaliseerd is en supersnelle laadtijd heeft. Succes gegarandeerd!

Website laten maken voor ZZP'ers

website zzp breda webdesign
zzp website laten maken
Website voor belastingadvieskantoor laten maken
Scroll naar boven