Alle smaakjes

Website laten maken

Tijd voor een website welke presteert

Wil je een professionele website laten maken die er goed uitziet? Een website welke alles in zich heeft om goed gevonden te worden? Een website welke conversiegericht is? Een website welke je betere resultaten oplevert dan je vorige website? Welkom bij A-merkwaardig. Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Website laten maken

Tijd voor een website welke presteert

Wil je een professionele website laten maken die er goed uitziet? Een website welke alles in zich heeft om goed gevonden te worden? Een website welke conversiegericht is? Een website welke je betere resultaten oplevert dan je vorige website? Welkom bij A-merkwaardig. Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.
website laten maken breda prinsenbeek bavel

Nieuwe website laten maken

Professioneel website ontwerp

Is je huidige site aan vervanging toe? Of er is nog geen website? Wil je met je nieuwe site bereiken dat je meer bezoekers, klanten en dus omzet genereert?

Wij ontwerpen professionele websites. Een website welke gevonden wil worden. Een website welke betere resultaten oplevert dan je vorige site. Een gebruiksvriendelijke site welke prettig is om in te werken. En diezelfde website geeft ook een fijne beleving voor je bezoekers.

Alles over je nieuwe website

Website laten maken, wat je moet weten

Als je besloten hebt om een (nieuwe) website te laten maken, kunnen we hier heel veel over vertellen. Kan ook zo zijn dat je niet alle informatie interessant vindt.

Hiernaast kun je direct doorklikken naar de informatie welke voor jou relevant is. En wil je alles lezen? Scroll dan gewoon naar beneden.

1. Het ontwerp van je website

Een website is zoveel meer dan een online visitekaartje. Welke informatie je ook over wilt brengen, wij zorgen ervoor dat jouw website er top uitziet. Een mooi design, passend bij je huisstijl en een site welke jouw doelgroep zeker gaat aanspreken. Gaan we met jouw website aan de slag dan volgen we een stappenplan. Zo weet jij precies waar we zijn in het proces. En uiteraard kun je de vorderingen online volgen zodat je snel in kunt springen als je iets anders zou willen zien.

2. Zelf bijwerken van je website

Eigen regie

We begrijpen heel goed dat je ons niet in wilt schakelen voor iedere website wijziging. Voor jou is het handig dat je zelf aanpassingen aan je site kunt doen, waar je ook bent en op welk tijdstip dan ook.

Als je met Word kunt werken, kun je dat ook met onze WordPress of Joomla websites. Met het opleveren van de site ontvang je een eveneens een compacte handleiding zodat je zelf prima je website kan wijzigen.
Lukt iets je niet of ontbreekt het je aan tijd en/of zin om zelf wijzigingen door te voeren? Een telefoontje of mailtje naar ons is genoeg om jezelf te ontzorgen.

one pager website laten maken

3. Responsive webdesign

Perfecte weergave

Het mobiel gebruik is enorm toegenomen de laatste jaren. Zaak is dus dat je website perfect weergegeven wordt op alle devices zoals pc, tablet en mobiel. Responsive webdesign dus. Zo’n responsive website moet vandaag de dag een vanzelfsprekendheid zijn en hoeft bij ons ook geen vraag meer te zijn.

Als we een website maken, beginnen we met de pc versie, hierna volgt de mobiele versie. We laten de teksten intact zodat je niet 2x je wijzingen door hoeft te voeren. Wel passen we voor mobiel gebruik vaak wat items aan.
Dit kunnen kleinere foto’s zijn (voor snellere laadtijd) of klikbare elementen welke we net even iets verder van elkaar wegzetten. Tenslotte is aanklikken met je muis op het scherm een andere ervaring als met je vinger klikken op een link van je mobieltje. We doen alles wat nodig is voor een optimale gebruikerservaring.

4. Website welke goed vindbaar is in Google

Op pagina 2 tel je niet meer mee

Logisch dus dat je op die eerste pagina van Google wilt staan. En dan bij voorkeur ergens bovenaan. Met onze kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is.

Goed vindbaar zijn wil overigens niet alles zeggen. Als er snel weer weggeklikt wordt, heb je niets aan je hoge posities. Daarom is het belangrijk dat je site de zoekvraag beantwoordt, gebruiksvriendelijk is en je bezoekers aanzet tot het ondernemen van actie. Namelijk contact met jou opnemen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om jouw website goed vindbaar in Google te laten zijn.

5. WordPress of Joomla website

Onze websites maken we in WordPress of Joomla. Dit zijn twee CMS systemen met ieder hun eigen voordelen. Wat hebben ze gemeen? Ze hebben beiden een prettig werkend CMS. Zo kun je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en pagina’s toevoegen. Beiden zijn ze ‘Open Source’ (gratis in het gebruik).

Daarnaast hebben ze allebei een grote ‘community’ van ontwikkelaars, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een plugin voor beschikbaar. Deze kun je doorgaans tegen een geringe vergoeding downloaden en gebruiken. Wel letten we goed op het gebruik van de plugins. Zeker niet teveel en we gebruiken alleen maar bewezen betrouwbare plugins.

6. Is een one page website iets voor mij?

Lekker scrollen…

Een one page website is een uitgelezen kans om je evenement, product, dienst, bedrijf of CV te promoten.
Een one page website wordt ook wel een one pager of single page website genoemd. Of zoals de naam al impliceert; alle inhoud staat op één (doorgaans lange) pagina.
Op een natuurlijke wijze scrollen je bezoekers door de content heen. En met behulp van call to action buttons stimuleer je bezoekers om contact op te nemen of een andere actie uit te voeren.

one page webdesign breda etten-leur

7. Hoe lang duurt het maken van mijn website?

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt en wij plannen het in dan kan het heel snel gaan. Binnen een week of 3 kun jij online staan. Is dat snel genoeg voor je?

8. Wat kost een website laten maken?

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren.
Grote website of kleine website? Wil je een meertalige website? Welke functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes voor genodigden, webshop…?

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Daarom kunnen we deze vraag pas goed beantwoorden als we meer informatie van je hebben.

9. Waarom kiezen voor A-merkwaardig?

 • 20+ jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • We combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring
 • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
 • Snelle respons & levertijden

10. Wat bieden wij je met onze websites?

 • Een website waarmee je zelf aan de slag kunt
 • Grafisch gezien een mooie website
 • Een website welke technisch goed in elkaar steekt
 • Standaard zoekmachine vriendelijk ingericht
 • Een website welke je geld oplevert
 • Maatwerk; geen 13 in één dozijn website
 • Een website waar je een eerlijke prijs voor betaald

Wil je een website laten maken?

Scroll naar top