Alle smaakjes

Website onderhoud

Hoe belangrijk is jouw website voor je?

Is website onderhoud nodig of niet? De foto hieronder lijkt zo uit de één of andere film te komen, toch? Maar dat dachten we ook van het Coronavirus…

Misschien denk je dat jij niet interessant genoeg bent? Dat ben je wel! Je kunt ook net die toeleverancier zijn van een groter bedrijf of een multinational…

Hackers zien er in ‘real life’ eruit zoals jij of ik. Ook doordat er sinds Corona in ons leven kwam er meer thuiswerkers zijn, biedt dit nu net weer extra kansen voor hackers.

Website laten onderhouden breda

Website onderhoud

Uitbesteden of zelf doen? Regel in ieder geval iets!

Via LinkedIn is zo te achterhalen waar je werkt. Er wordt een email gemaakt welke lijkt op een bericht van het bedrijf. Klik jij (als medewerker) daar thuis op dan is een hacker zo binnen.

Als ondernemer hecht je veel waarde aan een CMS website als WordPress of Joomla. Deze dient 24 uur bereikbaar te zijn. Bovendien wil je een snelle site welke zonder foutmeldingen functioneert. Om een veilige, snelle en stabiele website te kunnen garanderen, is regelmatig onderhoud van belang.

Website zonder zorgen

Een foutje is zo gemaakt, zo ook op het internet. Je hebt je website ondergebracht bij een provider. De verantwoordelijkheid van je website ligt echter bij jou, wel zo fijn dat je een backup hebt dan.

Updaten van een WordPress of Joomla site lijkt heel eenvoudig. Eén simpele druk op de knop… Gaat vaak goed als het om kleine en simpele updates gaat. Maar het wil ook wel eens gebeuren dat je na het aantikken van de update button een site hebt welke deels niet meer werkt. Of de site werkt helemaal niet meer…

Om dit te voorkomen kun je het website onderhoud en het maken van backups overlaten aan A-merkwaardig.

Valse e-mails

Wie kent het niet? E-mails met een gebrekkig taalgebruik? Anno 2021 zijn deze ook achterhaald. Je kunt het vaak wel aan de toonaard van de mails opmerken. Urgent of met een (wat) dreigende taal; ‘Je MOET dit doen want anders…’

Maar ook A-merkwaardig ziet mails, privé en zakelijk binnenkomen welke bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Vaak betreft het een reminder van een rekening welke nog niet betaald is. Eerst de email afzender checken, helpt vaak al om een hartverzakking te voorkomen.

Website onderhoud Breda Oosterhout

De privacy wet stelt ook eisen aan je website

In verband met de privacy wet is het van belang dat je website onder de laatste versie van het CMS pakket draait en ook de gebruikte modules / plugins. Informeer bij je websitebouwer welke extra plugins deze gebruikt voor jouw website.

Is je website gekoppeld aan Google Analytics of heb je een contactformulier op je website? Dan dien je een verwerkersovereenkomst af te sluiten met Google.
Via deze link: Autoriteit Persoonsgegevens (pdf) kun je de handleiding inzien waaraan je website moet voldoen voor wat betreft Google Analytics.

Klanten van A-merkwaardig met een website onderhoudscontract hoeven zich hier geen zorgen over te maken. Voor al deze websites is een verwerkersovereenkomst met Google geregeld en alle punten uit de Autoriteit Persoonsgegevens zijn ingesteld voor de betreffende websites.

Website onderhoud aanvragen?

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Feitelijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

  • 23+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
  • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
  • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven