Search
Close this search box.

Alle smaakjes

WordPress website laten maken​

Tijd voor een website welke presteert!

WordPress website laten maken met een wow factor? Een professionele website welke alles in zich heeft om goed gevonden te worden? Een website welke conversiegericht is? Een website welke je betere resultaten oplevert dan je vorige website? Welkom bij A-merkwaardig.

Klanten beoordelen A-merkwaardig in Google met een 4.9 uit 5.0.

wordpress website laten maken breda

WordPress website
laten maken?

Waarom wij WordPress websites maken

WordPress is één van de populairste en meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) dat er momenteel is. En dat is niet voor niets.

Zelf bouwen we de websites graag in WordPress omdat het heel gebruiksvriendelijk en flexibel is. Omdat al onze websites maatwerk zijn, kunnen we de WordPress omgeving (dit noemen we de backend) zo optimaal mogelijk voor je inrichten, zodat jij niet verdwaald in een oerwoud aan functionaliteiten.

Marktaandeel trend CMS systemen

1 november 2023 – Bron: W3techs

WordPress
63%
Shopify
5.9%
Wix
3.7%
Squarespace
3%
Joomla
2.6%
Drupal
1.6%

Waarom een WordPress website laten maken

Behalve dat A-merkwaardig zelf graag websites in WordPress bouwt, ontvangen we ook van onze klanten positieve reacties over het werken met WordPress.

Nagenoeg alle soorten websites zijn te maken in WordPress zoals bedrijfswebsites, e-commerce websites, blogs, vacaturebanken, e-learning websites, forums etc. Met het installeren van plugins voeg je extra functionaliteit toe aan je website. Zo gebruik je alleen wat je nodig hebt voor je website.

Één van de grote voordelen is het gemakkelijke beheersysteem. Het dashboard van WordPress is intuïtief en eenvoudig ingedeeld. In een handomdraai creëer je pagina’s, blogs, nieuwsberichten en wat je maar wilt. Technische kennis voor jou, als website beheerder, is niet nodig.

WordPress is SEO-vriendelijk ingericht en met een extra plugin als Yoast SEO of RankMath kun je de vindbaarheid van je website nog meer verbeteren.

Ook voor webshops

Ook webshops bouwen we in WordPress. Met behulp van de webshop plugin Woocommerce bouwen we goede en betrouwbare webshops voor iedereen.

wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Een WordPress website laten maken welke goed gevonden wordt door Google

Je nieuwe WordPress website wordt vanaf het begin op de juiste manier ingericht zodat de website voldoet aan de SEO richtlijnen. Voorzien van de juiste titels en metabeschrijvingen kan Google de site gelijk goed indexeren. Met het opleveren van een site zijn alle ingrediënten voor een goede indexering aanwezig zijn zodat jij goed van start kan gaan.

Je website wordt echter niet specifiek geoptimaliseerd voor bepaalde zoektermen. Daar komt wel iets meer bij kijken. We kunnen o.a. een zoekwoordenonderzoek uitvoeren en onderzoeken wat je concurrenten doen om zo de website verder te optimaliseren. Dit voor de betere posities op pagina 1 van Google. Dit traject valt onder SEO en ook hiermee kunnen we je zeker helpen.

WordPress website laten maken

Maatwerk WordPress websites

Hoe goed ze er ook uit kunnen zien, wij gebruiken geen standaard templates. Liever beginnen we gewoon letterlijk met een blanco pagina op het scherm waar we zelf invulling aan gaan geven.

Zo weten we dat er geen onnodige code instaat en kunnen we een website wegzetten welke perfect aansluit bij de merkidentiteit van jouw bedrijf. Met zo’n ‘cleane’ site zal je website sneller laden, is deze veilig en goed te onderhouden.

WordPress website laten maken Breda

webdesign breda wordpress website
wordpress webshop laten maken breda den-haag
wordpress webdesign breda rijsbergen
Scroll naar boven