Alle smaakjes

WordPress website laten maken

Tijd voor een website welke presteert!

Wil je een WordPress website laten maken met een wow factor? Een professionele website welke alles in zich heeft om goed gevonden te worden? Een website welke conversiegericht is? Een website welke je betere resultaten oplevert dan je vorige website? Welkom bij A-merkwaardig.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

wordpress website laten maken breda oosterhout prinsenbeek

WordPress webdesign

WordPress website laten maken met de juiste ‘look & feeling’? Wij ontwerpen websites met de focus op layout, snelheid, techniek en vindbaarheid.

Een website is zoveel meer dan een online visitekaartje. Welke informatie je ook over wilt brengen, wij zorgen ervoor dat jouw website er top uitziet. Een mooi design, passend bij je huisstijl en een site welke jouw doelgroep zeker gaat aanspreken.

Jouw website maken we volgens een stappenplan. Jij kunt alle vorderingen online volgen en tussendoor je feedback geven.

Ook voor webshops

Nagenoeg alle soorten websites zijn te bouwen in WordPress. Ook als je webshop wilt, maken we deze in WordPress. Met behulp van de webshop plugin Woocommerce bouwen we goede en betrouwbare webshops voor het MKB en ZZP’ers.

wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Een WordPress website laten maken
welke goed gevonden wordt door Google

Je nieuwe WordPress website wordt vanaf de start op de juiste manier ingericht. Zo kan Google de site gelijk goed indexeren. Met het opleveren van een site zorgen we dat alle ingrediënten voor een goede indexering aanwezig zijn zodat jij gelijk goed van start kan gaan.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om goed gevonden te worden. Wil je meer weten over hoe jouw website vindbaar wordt bij Google?  En dan bij voorkeur op die eerste pagina?

WordPress websites met de focus op layout, techniek en snelheid...

Dit krijg je bij iedere website

Responsive webdesign

Mobiel gebruik neemt alleen maar toe. Zo is het een ‘must’ dat de site perfect weergegeven wordt op alle devices.

Dus ja, we besteden veel aandacht aan een site welke altijd goed werkt én er goed uitziet op pc, tablet en mobiele devices.

Uniek ontwerp

Jouw bedrijf is uniek dus je website moet dat ook uitstralen. De website passen we aan de huisstijl aan met het juiste kleurgebruik.

Jij krijgt een unieke website op maat gemaakt voor jouw bedrijf en dus geen 13-in-1 dozijn website ontwerp.

Snelle laadtijd

Het is jammer als je mooie website traag laadt. Het kost je punten bij Google en de gebruiker haakt voortijdig af als het niet snel genoeg gaat.

Daarom besteden we veel tijd aan goede code, caching en het kiezen van de juiste plugins.

Support

Even een tekst aanpassen of een afbeelding toevoegen. Hoe werkte dat ook alweer?

Met elke website welke wij opleveren, ontvang je een beknopte handleiding waarmee je zo weer verder kunt.

Lukt het niet of heb je zelf geen zin en/of tijd om aan je website te werken? Stuur een mailtje of maak gebruik van een content abonnement.

AVGR proof

Jouw website is AVGR proof.
We bouwen een speciale inlog in om het hackers lastiger te maken en maken gebruik van reCAPTCHA.

Ook regelen wij een verwerkersovereenkomst tussen jouw bedrijf en A-merkwaardig.
En indien van toepassing doen wij dit ook met andere partijen welke aan de site gekoppeld worden zoals Google.

Zoekmachine optimalisatie
- SEO -

Al is je website nog zo mooi, het levert je niets op als de website niet vindbaar is. Onze websites zijn technisch goed geoptimaliseerd en hebben alles in zich om goed gevonden te worden. De basis staat dus al met de oplevering van jouw website.
Wil je écht goed scoren en jezelf hier niet in verdiepen dan kunnen we samen het SEO traject ingaan.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde website vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt en wij plannen het in dan kan het heel snel gaan. Binnen 3 à 4 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Voor nagenoeg al onze klanten verzorgen wij het website onderhoud. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, willen we eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie en goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties.  Om A-merkwaardig te promoten zetten we hier een paar van onze pluspunten op een rijtje:

  • 22+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • We combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring
  • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
  • Snelle respons & levertijden
wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top