Conversiegerichte website

WordPress website laten maken

WordPress webdesign

Wij ontwerpen professionele WordPress websites met een wow factor. Een site welke betere resultaten oplevert dan de vorige website.  Bovendien zijn ze heel gebruiksvriendelijk en daardoor prettig om in te werken.

Welkom bij A-merkwaardig! Klanten beoordelen ons met een 4.9 uit 5.0.

Meer dan een online visitekaartje

Wil je een WordPress website laten maken? De huidige site is aan vervanging toe?
Of is er nog geen website? We ontwikkelen een nieuwe website voor je. Een site welke zorgt voor meer bezoekers, klanten en hierdoor meer omzet.

Het ontwerp van jouw website

Een website is zoveel meer dan een online visitekaartje. Welke informatie je ook over wilt brengen, wij zorgen ervoor dat jouw website er top uitziet. Een mooi design, passend bij je huisstijl en een site welke jouw doelgroep zeker gaat aanspreken.

Jouw website maken we volgens een stappenplan. Jij kunt alle vorderingen online volgen en tussendoor je feedback geven.

WordPress is fijn om in te werken

Groot voordeel van WordPress is dat het als zeer gebruiksvriendelijk ervaren wordt. Dus zelf eenvoudig je site beheren zonder dat je een website expert of techneut hoeft te zijn.

Ook voor webshops

Nagenoeg alle soorten websites zijn te bouwen in WordPress. Bijvoorbeeld voor webshops is WordPress ook prima geschikt. Met behulp van de webshop plugin Woocommerce zijn goede en betrouwbare webshops te maken. Immers zo’n 30% van alle webshops maakt gebruik van Woocommerce.

Talloze extra functionaliteiten mogelijk

De mogelijkheden voor je website zijn enorm. Dit doordat er talloze plugins te verkrijgen zijn voor extra functionaliteiten.

Als wij een website voor je maken, maken we gebruik van alleen betrouwbare plugins welke echt nodig zijn. De website teveel ‘opleuken’ met onnodige snufjes, leidt de aandacht af van de content. Bovendien kan de website inboeten aan snelheid en kunnen de plugins onderling ‘elkaar bijten’ door teveel of dubbele functionaliteiten.

Wie heeft de naam WordPress bedacht?

Christine Selleck Tremoulet, prominent blogger en vriendin van Matt Mullenweg (oprichter van WordPress en CEO van Automattic), was degene die met ‘WordPress’ kwam.

Een website welke ook goed gevonden wordt

Met de vindbaarheid van een WordPress website zit het ook zeker goed. Volgens Google zit je met het gebruik van een WordPress website al voor 80 – 90% goed voor wat betreft de SEO.

Je nieuwe WordPress website wordt vanaf de start op de juiste manier ingericht. Zo kan Google de site gelijk goed indexeren. Met het opleveren van een site zorgen we dat alle ingrediënten voor een goede indexering aanwezig zijn zodat jij gelijk goed van start kan gaan.

Een goede structuur, snelheid, navigatie, gebruik van de juiste headers, website tekst en afbeeldingen doen al heel veel.

Behoefte aan meer SEO? Bijvoorbeeld omdat je in een marktsegment zit met veel concurrentie? Misschien weet je niet hoe en waar te beginnen? Of iemand anders heeft de site gemaakt?

Hiervoor kunnen we extra SEO inspanningen verrichten. Zodat ook jouw website vindbaar is. Bovenaan bij de eerste zoekresultaten van Google.

Handleiding & snelcursus

Als we je website opleveren, ontvang je een beknopte handleiding over het gebruik van je site. Deze is speciaal toegepast voor de functionaliteiten van jouw website.

Na oplevering kun je zelf aanpassingen aan de site maken, teksten schrijven, afbeeldingen wijzigen, je portfolio bijwerken, blogs of nieuwsberichten schrijven etc.

Heb je behoefte aan uitleg op locatie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Doorgaans is een snelcursus van 3 à 4 uur genoeg om jou en je team alle do’s en don’ts van je website te leren.

We hebben ook veel klanten welke zelf geen bemoeienis aan de site willen hebben en alle wijzigingen uitbesteden. Dat kan uiteraard ook.
Heb je ergens moeite mee of heb je geen tijd of zin om zelf de website te wijzigen? Een telefoontje of mailtje naar ons is genoeg om jezelf te ontlasten. Ook als je uitbreidingen wilt op je website kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Responsive webdesign

Mobiel website gebruik is al jaren steeds populairder aan het worden. Jouw website moet dus een perfecte weergave hebben op alle devices zoals pc, tablet en mobiel. Responsive webdesign dus. Alle website welke wij maken zijn responsive.

Als we een website maken, beginnen we met de pc versie, hierna volgt de mobiele versie. We laten de teksten intact zodat je niet 2x je wijzingen door hoeft te voeren. Wel passen we voor mobiel gebruik vaak wat items aan.
Dit kunnen kleinere foto’s zijn (voor snellere laadtijd) of klikbare elementen welke we net even iets verder van elkaar wegzetten. Tenslotte is aanklikken met je muis op het scherm een andere ervaring als met je vinger klikken op een link van je mobieltje. We doen alles wat nodig is voor een optimale gebruikerservaring.

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Flexibel, snel en vakkundig

Iemand die zo flexibel, snel en vakkundig is als Ingrid van A-merkwaardig, verdient het om dat te horen. In korte tijd heeft Ingrid de website voor mijn praktijk ontworpen en in elkaar gezet.

De feedback die ik van klanten krijg over de site is; professioneel, makkelijk in gebruik en mooi. De vele toevoegingen en wijzigingen die ik aandraag, zijn in een handomdraai gebeurd. Ingrid weet mij als klant op waarde te schatten en geeft die informatie die ik nodig heb om zo zelfstandig mogelijk te werken. Hierbij staat zij als achterwacht altijd paraat en is geen vraag teveel.

Kortom ik kan Ingrid van harte aanbevelen als je een succesvolle site wil hebben waar jij en je klanten met alle gemak hun weg in weten te vinden.

Wekelijks complimenten over mijn site

De beste stap die ik heb kunnen nemen is een website laten maken door Ingrid van A-merkwaardig! Professioneel en grafisch zo goed! Ik krijg wekelijks complimenten over mijn website!

Ook mijn folder en visitekaartjes zijn bij A-merkwaardig in goede handen. Er wordt goed meegedacht en feedback gegeven! Kortom een aanrader!

Kopje koffie doen?

Zodat we jouw website kunnen bespreken?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.