Een website welke presteert

Zakelijke website laten maken

Tijd voor een website welke presteert

Wil je een zakelijke website laten maken? Wij zorgen ervoor dat je in no-time je plaats op internet hebt veroverd.We hebben de kennis en ervaring om een WordPress of Joomla CMS website volledig naar jouw wensen te bouwen.Wat betreft techniek besteden we veel aandacht aan een snelle laadtijd van de website en een responsive design. Ook is de site SEO vriendelijk ingericht zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw website optimaal te laten presteren.

Zakelijke website laten maken

Wanneer je een zakelijke website wilt laten maken, verwacht je ook dat deze professioneel wordt gebouwd.Net zoals jouw bedrijf uniek is, verlang je dit dan ook van je website. Daarom ontwikkelen we een website met een uniek eigen ontwerp.Het ontwerp wordt compleet afgestemd op je wensen en conform de huisstijl. We zorgen voor een perfecte online presentatie van jouw bedrijf. Dit met een design en techniek welke helemaal van deze tijd is.Een website welke past bij jouw bedrijf maar ook bij de doelgroep. Een site welke beter is dan de vorige. Een website welke conversie oplevert.

Eenvoudig beheersysteem

De meeste sites welke wij maken, bouwen we in WordPress. Van alle website technieken welke we de revue hebben zien passeren, is WordPress toch wel het eenvoudigste in het gebruik.

WordPress en SEO

WordPress websites doen het goed in de zoekmachines. Beter gezegd; ze zijn hiertoe in staat. Uiteraard hangt goed scoren in Google van meerdere factoren af. Maar de basis is er en met wat hulpmiddelen (plugins dus) kan ook jouw bedrijf bovenaan in Google komen.Heb je extra hulp nodig om goed vindbaar te zijn? Ook met dit online succes helpen we je graag.

Redirecten oude links

Als wij je huidige website vervangen door een nieuwe site, maken we ook nieuwe redirects. Dit zodat alle links van je oude site op de juiste manier worden doorverwezen naar je nieuwe website. Op deze manier voorkom je vervelende 404 errors.

Conversiegerichte websites

We maken websites met als doel de bezoeker zo lang mogelijk op je site te houden. We willen je website bezoekers inspireren om iets met jouw diensten te doen. Dit zodat hier bijvoorbeeld een informatie- of offerte aanvraag uitkomt.

Waarom een zakelijke website laten maken in WordPress?

  • Super gebruikersvriendelijk CMS
  • Modulair uitbreidbaar met extra functionaliteiten (plugins)
  • Duizenden plugins verkrijgbaar
  • Ook perfect voor webshops
  • Voor jou zijn er duizenden ontwikkelaars iedere dag bezig met dit open source CMS
  • Goede integratie met social media
  • Zeer geschikt ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Goed gevoel voor wat de klant wil, snel en zorgvuldig

Onze Roadmap (visiedocument) werd door A-merkwaardig snel en op treffende wijze vormgegeven in een mooie eigentijdse stijl. Overleg over selectie van ‘plaatjes’ en ontwerpen en bijschaven van illustraties was geen enkel probleem.

De combinatie van snelheid, flexibiliteit en goede smaak in vormgeving maakt A-merkwaardig excellent.

Oscar van den Brink
TI-Coast

Meer dan tevreden

Al jaren werkt ons kantoor samen met A-merkwaardig. A-merkwaardig verzorgt voor ons, naar volle tevredenheid, de huisstijl, ontwerpen en al het drukwerk. Na vele jaren was onze website toe aan een grondige make-over.

A-merkwaardig heeft gezorgd voor een nieuwe website welke vrijwel meteen voldeed aan onze wensen en verwachtingen. Het ontwerp van de website sluit naadloos aan bij de huisstijl en heeft een uitstraling die naar onze mening perfect past bij ons kantoor.
Kortom, Ingrid is zeer goed in staat om de wensen en ideeën van de klant te vertalen naar een ontwerp dat aan de verwachtingen voldoet.

Zakelijke website laten maken?

Meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.