Alle smaakjes

ZZP website laten maken

Webdesign voor ZZP-ers

Ben jij een ZZP’er? Wij maken ook websites voor ZZP’ers, kleine zelfstandige- en voor startende ondernemers. Websites welke passen bij het bedrijf én de doelgroep. Professioneel webdesign voor iedereen. Net als andere bedrijven wil je als ZZP’er of startende ondernemer een professionele ZZP website laten maken. Een website met een eenvoudig CMS waarbij jijzelf de regie in handen hebt. Een website waar je prettig in kunt werken en een website welke met jou en je bedrijf meegroeit.

Goed van start met een professionele website

Je bent een startende ondernemer of ZZP’er. Ook jij wilt graag een website laten maken. Je verlangt uiteraard precies hetzelfde als ieder ander bedrijf van welke omvang dan ook. En dit mag je ook verwachten van je nieuw te bouwen website.

Doorgaans is een website voor een ZZP’er (of kleine startende ondernemer) eenvoudiger om op te zetten en kunnen we de kosten daarom lager houden. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, het design blijft er professioneel uitzien.

Website voor ZZP'ers en startende ondernemers

We maken onze websites voornamelijk in WordPress. Dit omdat onze klanten WordPress als prettig ervaren om in te werken. En hierin maakt het geen verschil uit of het een groter bedrijf betreft, ZZP’er of kleine zelfstandige ondernemer.

Heb je eerdere en/of ook goede ervaringen met Joomla? Dan maken we je website in Joomla of WordPress, jij komt sowieso perfect online.

wordpress website voor tandartspraktijk laten maken

Perfecte weergave op alle devices

We maken iedere website responsive. Dus een perfecte weergave op zowel pc, tablet en mobiel.

Jouw website vindbaar bij Google

SEO vriendelijke website

Een SEO (Search Engine Optimization) vriendelijke website is een must. Ook voor wat betreft SEO kan de website uitgebreid worden met plugins waardoor de site SEO vriendelijker wordt. Denk hierbij aan:

  • Canonical URL’s
  • Afbeelding en media optimalisatie
  • Gebruiksvriendelijke URL’s
  • Yoast of RankMath voor WordPress

Maken wij je website dan zorgen wij ervoor dat deze bovengenoemde SEO plugins cq instellingen standaard aanwezig en ingesteld zijn.

Een veilige website

Door extra veiligheidsplugins te installeren maken wij de websites nog veiliger. Zo wordt onder andere de standaard inlog URL aangepast waarmee hackpogingen bemoeilijkt worden. Verder zijn onze websites ook voorzien van Recaptcha anti-spam.

Wij verzorgen ook het website onderhoud voor websites gemaakt door A-merkwaardig. Wil je meer lezen over het belang van website onderhoud?

Wil je een nieuwe website?

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top