Webdesign voor zzp'ers

ZZP website laten maken

ZZP website laten maken

Website voor jou als ZZP’er laten maken? Wij maken ook veel websites voor ZZP’ers, kleine zelfstandige- en voor startende ondernemers. Websites welke passen bij het bedrijf én de doelgroep. Professioneel webdesign voor iedereen.

Net als andere bedrijven wil je als ZZP’er of startende ondernemer een professionele ZZP website. Een website met een eenvoudig CMS waarbij jijzelf de regie in handen hebt. Een website waar je prettig in kunt werken en een website welke met jou en je bedrijf meegroeit.

Goed van start met een professionele website

Eerlijke tarieven

Je bent een startende ondernemer of ZZP’er. Ook jij wilt graag een website laten maken. Je verlangt uiteraard precies hetzelfde als ieder ander bedrijf van welke omvang dan ook. En dit mag je ook verwachten van je nieuw te bouwen website.

Doorgaans is een website voor een ZZP’er (of kleine startende ondernemer) eenvoudiger om op te zetten en kunnen we de kosten daarom lager houden. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, het design blijft er professioneel uitzien.

Voor ons is het een leuke uitdaging om jouw bedrijf goed op het web te zetten. Met een professionele website welke laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Maar ook wat betreft vindbaarheid zit je met een website van A-merkwaardig echt wel goed!

Website voor ZZP'ers en startende ondernemers

WordPress of Joomla website?

We maken onze websites voornamelijk in WordPress. Dit omdat onze klanten WordPress als prettig ervaren om in te werken. En hierin maakt het geen verschil uit of het een groter bedrijf betreft, ZZP’er of kleine zelfstandige ondernemer.

Heb je eerdere en/of ook goede ervaringen met Joomla? Dan maken we je website in Joomla.

Joomla of WordPress, jij komt sowieso perfect met je bedrijf online. Dat is wat jij wilt en wat wij voor jou kunnen realiseren.

Jouw website vindbaar bij Google

SEO vriendelijke website

Een SEO (Search Engine Optimization) vriendelijke website is een must. Ook voor wat betreft SEO kan de website uitgebreid worden met plugins waardoor de site SEO vriendelijker wordt. Denk hierbij aan:

  • Canonical URL’s
  • Afbeelding en media optimalisatie
  • Gebruiksvriendelijke URL’s
  • Yoast voor WordPress of RankMath

Maken wij je website dan zorgen wij ervoor dat deze bovengenoemde SEO plugins cq instellingen standaard aanwezig en ingesteld zijn.

Perfecte weergave op alle devices

We maken iedere website responsive. Dus een perfecte weergave op zowel pc, tablet en mobiel.

Een veilige website

Door extra veiligheidsplugins te installeren maken wij de websites nog veiliger. Zo wordt onder andere de standaard inlog URL aangepast waarmee hackpogingen bemoeilijkt worden. Verder zijn onze websites ook voorzien van Recaptcha anti-spam.

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Flexibel, snel en vakkundig

Iemand die zo flexibel, snel en vakkundig is als Ingrid van A-merkwaardig, verdient het om dat te horen. In korte tijd heeft Ingrid de website voor mijn praktijk ontworpen en in elkaar gezet.

De feedback die ik van klanten krijg over de site is; professioneel, makkelijk in gebruik en mooi. De vele toevoegingen en wijzigingen die ik aandraag, zijn in een handomdraai gebeurd. Ingrid weet mij als klant op waarde te schatten en geeft die informatie die ik nodig heb om zo zelfstandig mogelijk te werken. Hierbij staat zij als achterwacht altijd paraat en is geen vraag teveel.

Kortom ik kan Ingrid van harte aanbevelen als je een succesvolle site wil hebben waar jij en je klanten met alle gemak hun weg in weten te vinden.

Conny van Leest
Jij kan leren | Reken Maar!
www.jijkanleren.nl

Wekelijks complimenten over mijn website

De beste stap die ik heb kunnen nemen is een website laten maken door Ingrid van A-merkwaardig! Professioneel en grafisch zo goed! Ik krijg wekelijks complimenten over mijn website!

Ook mijn folder en visitekaartjes zijn bij A-merkwaardig in goede handen. Er wordt goed meegedacht en feedback gegeven! Kortom een aanrader!

Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
www.pedicuresalonkimengel.nl

Kopje koffie doen?

Kennismaken & brainstormen? Of wil je direct een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.