Alle smaakjes

Flyer, folder, brochure & catalogus ontwerp

Goed design verkoopt gewoon beter

Flyer, folder, brochure of catalogus laten ontwerpen? Of het nu een online of offline catalogus betreft, met 23 jaar ervaring worden de ontwerpen vertaald naar een goed vormgegeven product. Een product wat past bij je onderneming, aanspreekt bij de doelgroep en zichzelf verkoopt.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

catalogus laten ontwerpen maken

Flyer, folder, brochure & catalogus ontwerp

Online & offline catalogus ontwerp

Flyer, folder, brochure of catalogus laten maken? A-merkwaardig heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van flyers, folders, brochures en catalogi. Er wordt met je meegedacht vanaf het eerste moment om de producten en/of diensten goed neer te zetten op de juiste plaats.

Standaard ontvang je na het ontwerpen van je flyer, folder, brochure of catalogus een pdf van het bestand voor drukwerk, print & web.

Online magazine

Diezelfde brochure of catalogus kan ook voor je omgezet worden tot een bladerbare pdf voor op je website of webshop zodat je er ook mee online kunt gaan. Maar wil je een échte digitale beleving van je brochure, catalogus of magazine? Ga dan voor een digitaal magazine!

online magazine laten maken digitaal magazine
snel flyer laten maken ontwerpen breda

Wanneer een flyer laten maken​?

Een flyer is maar 1 vel papier. Een flyer verschijnt meestal in A5- formaat en kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt zijn. Een flyer wordt vaak gebruikt om zoveel mogelijk mensen te bereiken.
Doel van een flyer is om kort en bondig een boodschap over te brengen. Bijvoorbeeld de aankondiging van een evenement of een bepaalde aanbieding.

Wanneer een folder laten maken?

Op een folder is meer ruimte voor tekst en afbeeldingen om jouw boodschap over te brengen dan op een flyer. Maar ook in een folder kun je slechts beperkte informatie kwijt. Een folder gebruik je meestal om aandacht te trekken en om je (potentiële) klanten over te halen tot een bepaalde actie.

flyer kapsalon laten maken
Breda brochure laten maken ontwerpen

Wanneer een brochure laten maken?

‘Brocheren’ is een techniek waarmee meerdere, gevouwen vellen papier aan elkaar worden geniet. In plaats van nietjes kan er ook gekozen worden voor een gelijmde binding.

In feite is een groot gedeelte van de reclamefolders in de brievenbus een brochure. Maar doorgaans wordt het woord ‘brochure’ gebruikt voor gebrocheerde boekjes welke een hogere waarde hebben dan de plaatselijke reclameblaadjes. Denk bijvoorbeeld aan de brochures van autodealers.

Een brochure wordt vaak bewaard (ook al kan dit maar een paar dagen/weken zijn).

Wanneer een catalogus laten maken?

Als een brochure gebruikt wordt om bijvoorbeeld alle producten in weer te geven, dan hebben we het over een catalogus. Deze kan ook als naslagwerk gebruikt worden.

Een catalogus van meer dan honderd pagina’s is voor ons geen uitzondering. Steeds weer een mooie uitdaging om alle producten en/of diensten zo goed mogelijk te presenteren. Wij denken graag met je mee over een logische indeling van je catalogus. Online en offline.

breda catalogus laten maken ontwerpen
catalogus ontwerp ontwerper

En een magazine...

Een magazine is een brochure welke meer ‘tijdschriftachtig’ is opgezet is.

Een magazine vraagt weer om een andere benadering om goed vorm te geven. Met pakkende koppen, bijpassende (grote) afbeeldingen. En ook hiervoor maken we weer een goed doordacht concept. We kunnen de brochure of magazine ook opmaken in een supergaaf digitaal magazine waarmee je helemaal goed voor de dag komt.

Meer weten?

Recent werk

brochure ontwerper breda
catalogus ontwerper breda rotterdam amsterdam
Hippe flyer laten maken breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven