Alle smaakjes

Flyer, folder, brochure & catalogus ontwerp

Goed design verkoopt gewoon beter

Flyer, folder, brochure of catalogus laten ontwerpen? Of het nu een online of offline catalogus betreft, met 23 jaar ervaring worden de ontwerpen vertaald naar een goed vormgegeven product. Een product wat past bij je onderneming, aanspreekt bij de doelgroep en zichzelf verkoopt.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

catalogus laten ontwerpen maken

Flyer, folder, brochure & catalogus ontwerp

Online & offline catalogus ontwerp

Flyer, folder, brochure of catalogus laten maken? A-merkwaardig heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van flyers, folders, brochures en catalogi. Er wordt met je meegedacht vanaf het eerste moment om de producten en/of diensten goed neer te zetten op de juiste plaats.

Standaard ontvang je na het ontwerpen van je flyer, folder, brochure of catalogus een pdf van het bestand voor drukwerk, print & web.

Online magazine

Diezelfde brochure of catalogus kan ook voor je omgezet worden tot een bladerbare pdf voor op je website of webshop zodat je er ook mee online kunt gaan. Maar wil je een échte digitale beleving van je brochure, catalogus of magazine? Ga dan voor een digitaal magazine!

online magazine laten maken digitaal magazine
snel flyer laten maken ontwerpen breda

Wanneer een flyer laten maken​?

Een flyer is maar 1 vel papier. Een flyer verschijnt meestal in A5- formaat en kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt zijn. Een flyer wordt vaak gebruikt om zoveel mogelijk mensen te bereiken.
Doel van een flyer is om kort en bondig een boodschap over te brengen. Bijvoorbeeld de aankondiging van een evenement of een bepaalde aanbieding.

Wanneer een folder laten maken?

Op een folder is meer ruimte voor tekst en afbeeldingen om jouw boodschap over te brengen dan op een flyer. Maar ook in een folder kun je slechts beperkte informatie kwijt. Een folder gebruik je meestal om aandacht te trekken en om je (potentiële) klanten over te halen tot een bepaalde actie.

flyer kapsalon laten maken
Breda brochure laten maken ontwerpen

Wanneer een brochure laten maken?

‘Brocheren’ is een techniek waarmee meerdere, gevouwen vellen papier aan elkaar worden geniet. In plaats van nietjes kan er ook gekozen worden voor een gelijmde binding.

In feite is een groot gedeelte van de reclamefolders in de brievenbus een brochure. Maar doorgaans wordt het woord ‘brochure’ gebruikt voor gebrocheerde boekjes welke een hogere waarde hebben dan de plaatselijke reclameblaadjes. Denk bijvoorbeeld aan de brochures van autodealers.

Een brochure wordt vaak bewaard (ook al kan dit maar een paar dagen/weken zijn).

Wanneer een catalogus laten maken?

Als een brochure gebruikt wordt om bijvoorbeeld alle producten in weer te geven, dan hebben we het over een catalogus. Deze kan ook als naslagwerk gebruikt worden.

Een catalogus van meer dan honderd pagina’s is voor ons geen uitzondering. Steeds weer een mooie uitdaging om alle producten en/of diensten zo goed mogelijk te presenteren. Wij denken graag met je mee over een logische indeling van je catalogus. Online en offline.

breda catalogus laten maken ontwerpen
catalogus ontwerp ontwerper

En een magazine...

Een magazine is een brochure welke meer ‘tijdschriftachtig’ is opgezet is.

Een magazine vraagt weer om een andere benadering om goed vorm te geven. Met pakkende koppen, bijpassende (grote) afbeeldingen. En ook hiervoor maken we weer een goed doordacht concept. We kunnen de brochure of magazine ook opmaken in een supergaaf digitaal magazine waarmee je helemaal goed voor de dag komt.

Meer weten?

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven