Alle smaakjes

Webshop laten maken

Webshop in WordPress WooCommerce

Of je nu 1 of 1000 producten verkoopt, WooCommerce is uitermate geschikt om jouw webshop in te bouwen. Groot voordeel is dat jouw webshop overzichtelijk is en eenvoudig te beheren. En kom je er even niet aan uit, we helpen je graag verder.

Welkom bij A-merkwaardig! Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Webshop laten maken Breda Oosterhout Etten-Leur

Webshop laten maken

Veilig online betalen via de webshop

Webshop laten maken? Uiteraard moet de webshop ook voorzien worden van een betaalmogelijkheid. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zoals onder andere iDEAL, creditcard, PayPal of achteraf betalen na aankoop. Voor ieder bedrijf is de voorkeur anders en daarom wordt de betaalmogelijkheid van de website afgestemd aan jouw specifieke wensen.

Meertalige webshop laten maken

Je website wordt meertalig ingericht zodat je al direct ‘een groot publiek’ kunt bereiken. Wereldwijd als nodig is.

Besluit je eerst om alleen een Nederlandstalige webshop te laten maken om later uit te breiden naar het buitenland, ook daarmee helpen we je graag.

webshop laten bouwen breda

Stimuleer je online verkopen

Met een mooie nieuwe webshop alleen ben je er nog niet. Belangrijk is ervoor te zorgen dat je voldoet aan de vraag van de consument.

Ga je ‘realtime’ shoppen dan is de looproute door de winkel al min of meer voor je uitgestippeld. Zo geldt het ook voor je webshop. Raakt een bezoeker verloren in je website dan zal hij of zij snel wegklikken. Daarom hechten we veel belang aan een duidelijke menustructuur. 

Goede product teksten voor je artikelen

Een goede product tekst bestaat uit zo’n 600 woorden. Met een goed geschreven tekst welke ook nog eens uniek is, lig je op SEO gebied vaak 10 rondes voor op de concurrentie.

Moeite met het schrijven van de juiste webteksten? Neem gewoon contact op!

Webshop laten maken?

Recent werk

webdesign breda wordpress website
wordpress webshop laten maken breda den-haag
SEO zoekmachine optimalisatie Breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven