Alle smaakjes

Webshop laten maken

Webshop in WordPress WooCommerce

Of je nu 1 of 1000 producten verkoopt, WooCommerce is uitermate geschikt om jouw webshop in te bouwen. Groot voordeel is dat jouw webshop overzichtelijk is en eenvoudig te beheren. En kom je er even niet aan uit, ik help je graag verder.

Welkom bij A-merkwaardig! Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Webshop laten maken Breda Oosterhout Etten-Leur

Webshop laten maken

Veilig online betalen via de webshop

Webshop laten maken? Uiteraard moet de webshop ook voorzien worden van een betaalmogelijkheid. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zoals onder andere iDEAL, creditcard, PayPal of achteraf betalen na aankoop. Voor ieder bedrijf is de voorkeur anders en daarom wordt de betaalmogelijkheid van de website afgestemd aan jouw specifieke wensen.

Meertalige webshop laten maken

Je website wordt meertalig ingericht zodat je al direct ‘een groot publiek’ kunt bereiken. Wereldwijd als nodig is.

Besluit je eerst om alleen een Nederlandstalige webshop te laten maken om later uit te breiden naar het buitenland, ook daarmee help ik je graag verder.

webshop laten bouwen breda

Stimuleer je online verkopen

Met een mooie nieuwe webshop alleen ben je er nog niet. Belangrijk is ervoor te zorgen dat je voldoet aan de vraag van de consument.

Ga je ‘realtime’ shoppen dan is de looproute door de winkel al min of meer voor je uitgestippeld. Zo geldt het ook voor je webshop. Raakt een bezoeker verloren in je website dan zal hij of zij snel wegklikken. Daarom hecht ik veel belang aan een duidelijke menustructuur. 

Goede product teksten voor je artikelen

Een goede product tekst bestaat uit zo’n 600 woorden. Met een goed geschreven tekst welke ook nog eens uniek is, lig je op SEO gebied vaak 10 rondes voor op de concurrentie.

Moeite met het schrijven van de juiste webteksten? Neem gerust contact op.

Webshop laten maken?

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. In de praktijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Er worden overigens alleen maar betrouwbare en bewezen plugins ingezet om de website zo veilig mogelijk te houden.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat A-merkwaardig gebruik maakt van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'wordt de site ingepakt' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

  • 23+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
  • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
  • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven