Alle smaakjes

Webshop laten maken

Webshop in WordPress WooCommerce

Of je nu 1 of 1000 producten verkoopt, WooCommerce is uitermate geschikt om jouw webshop in te bouwen. Groot voordeel is dat jouw webshop overzichtelijk is en eenvoudig te beheren. En kom je er even niet aan uit, we helpen je graag verder. Welkom bij A-merkwaardig! Klanten beoordelen ons met een 4.9 uit 5.0.
webshop laten maken breda oosterhout etten-leur

Webshop laten maken

Veilig online betalen via de webshop

Webshop laten maken? Uiteraard moet de webshop ook voorzien worden van een betaalmogelijkheid. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zoals onder andere iDEAL, creditcard, PayPal of achteraf betalen na aankoop. Voor ieder bedrijf is de voorkeur anders en daarom wordt de betaalmogelijkheid van de website afgestemd aan jouw specifieke wensen.

Meertalige webshop laten maken

We kunnen de webshop meertalig inrichten zodat je al direct ‘een groot publiek’ kunt bereiken. Wereldwijd als nodig is. Besluit je eerst om alleen een Nederlandstalige webshop te laten maken om later uit te breiden naar het buitenland, ook daarin kunnen we met je meegroeien.

webshop laten maken breda

Stimuleer je online verkopen

Met een mooie nieuwe webshop alleen ben je er nog niet. Belangrijk is ervoor te zorgen dat je voldoet aan de vraag van de consument.

Ga je ‘realtime’ shoppen dan is de looproute door de winkel al min of meer voor je uitgestippeld. Zo geldt het ook voor je webshop. Raakt een bezoeker verloren in je website dan zal hij of zij snel wegklikken. Daarom hechten wij veel belang aan een duidelijke menustructuur. 

Goede productteksten voor je artikelen

Een goede producttekst bestaat uit zo’n 600 woorden. Met een goed geschreven tekst welke ook nog eens uniek is, lig je op SEO gebied vaak 10 rondes voor op de concurrentie.

Moeite met het schrijven van de juiste webteksten? Neem gerust contact op.

Webshop laten maken?

Dit krijg je bij iedere website

Website ontwerp

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Statistieken

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Beter vindbaar

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goedgevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Support & onderhoud

Bij vragen hoef je geen ticket aan te maken maar gewoon direct contact. Ook bieden we website onderhoud aan.

Website beheer

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Alles op een rij

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt en wij plannen het in dan kan het heel snel gaan. Binnen 3 à 4 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Voor nagenoeg al onze klanten verzorgen wij het website onderhoud. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

 

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

 

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, willen we eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie en goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten zetten we hier wat pluspunten op een rijtje:

  • 20+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • We combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring
  • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
  • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top