076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl
SEO Yoast

De Yoast SEO plugin

SEO hulpmiddelen voor je website

Je kent ze vast wel, de hulpmiddelen om de SEO van je eigen website te verbeteren. Voorbeeld hiervan is Yoast (voor Wordpress en Drupal websites). In dit artikel gaat het nu over de plug-in Yoast maar dit geldt ook voor andere SEO plugins bij CMS websites.

De werkwijze van deze plugins is heel eenvoudig: download en installeer de plug-in, volg de adviezen op en zorg dat je alleen maar groene bolletjes krijgt bij de analyse. Vervolgens zit je gebakken met je SEO en kun je achterover leunen. Maar is dat wel zo?

Lees verder

SEO bureau Breda

Iedereen heeft baat bij een veilige website

Een SSL certificaat voor je website; profijt voor klanten én de website eigenaar

We shoppen steeds meer via internet; boodschappen worden online besteld en ook vakanties, bankzaken en verzekeringen regelen we vanuit onze comfortabele stoel. Doordat we steeds meer online bestellen, worden we ons ook bewust van de risico’s dus maken we gebruik van websites welke gegarandeerd veilig zijn. En dat is maar goed ook. Met een SSL certificaat (https website) laat een bedrijf zien dat het de privacy en veiligheid van de bezoekers serieus neemt.

Lees verder

SEO specialist Breda

Google heeft de lengte van de meta description gewijzigd;
van 160 naar 320 tekens

Het kan je bijna niet ontgaan zijn; als je recent op Google iets opgezocht hebt, zie je dat de lengte van de meta descriptions van een aantal zoekresultaten bijna 2x zo lang is. Sommige meta descriptions nemen nu zo’n vier regels aan ruimte in. En dit zowel op een desktop als op een mobiel.

Lees verder

SEO bureau Breda

Lokale SEO - 12 tips

Hoewel er steeds meer lokale buurtwinkels uit het straatbeeld verdwijnen, biedt Google volop nieuwe mogelijkheden voor lokale buurtwinkels en bedrijven. Het lokale karakter van bedrijven telt voor je SEO website wel degelijk mee. Welkom bij het nieuwe winkelen!

Lees verder

Merkwaardig goede SEO resultaten

a-merkwaardig en zebra's

De 'zebrastijl' op deze website is je vast niet ontgaan. Waarom een zebra? En wat is de achterliggende gedachte van de combinatie zebra en a-merkwaardig?

Lees verder

a-merkwaardig SEO specialisten breda

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  076 204 5500

Cookieverklaring
Privacy Reglement