076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl
SEO Yoast

Hoe een carnavalsband kan concurreren met Pirelli

Dit artikel is geen pleidooi voor carnaval. Je houdt er van of je houdt er niet van. Deze blog gaat er wel over dat je als carnavalsband uit Breda met goede SEO kunt concurreren met een welbekend bedrijf als Pirelli uit Italië.

Lees verder

SEO Yoast

9 Webdesign trends voor 2019; bluf of werkelijkheid ?

Website trends; wat heeft 2019 voor ons in petto? Het jaar is net begonnen, dus een mooi moment om te bekijken welke webdesign trends we dit jaar kunnen verwachten.

Lees verder

SEO bureau Breda

Iedereen heeft baat bij een veilige website

We shoppen steeds meer via internet; boodschappen worden online besteld en ook vakanties, bankzaken en verzekeringen regelen we vanuit onze comfortabele stoel. Doordat we steeds meer online bestellen, worden we ons ook bewust van de risico’s dus maken we gebruik van websites welke gegarandeerd veilig zijn.

Lees verder

SEO specialist Breda

Google heeft de lengte van de meta description gewijzigd;
van 160 naar 320 tekens

Het kan je bijna niet ontgaan zijn; als je recent op Google iets opgezocht hebt, zie je dat de lengte van de meta descriptions van een aantal zoekresultaten bijna 2x zo lang is. Sommige meta descriptions nemen nu zo’n vier regels aan ruimte in. En dit zowel op een desktop als op een mobiel.

Lees verder

SEO bureau Breda

Lokale SEO - 12 tips

Hoewel er steeds meer lokale buurtwinkels uit het straatbeeld verdwijnen, biedt Google volop nieuwe mogelijkheden voor lokale buurtwinkels en bedrijven. Het lokale karakter van bedrijven telt voor je SEO website wel degelijk mee. Welkom bij het nieuwe winkelen!

Lees verder

Merkwaardig goede SEO resultaten

a-merkwaardig en zebra's

De 'zebrastijl' op deze website is je vast niet ontgaan. Waarom een zebra? En wat is de achterliggende gedachte van de combinatie zebra en a-merkwaardig?

Lees verder

a-merkwaardig SEO specialisten breda

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  076 204 5500

Cookieverklaring
Privacy Reglement