Search
Close this search box.

Reviews.

Wat klanten vinden

praktijk met kompassie review

Francisca van Hardeveld
Praktijk met Kompassie

Onwijs blij

Ingrid heeft mijn nieuwe website voor mijn eigen coachpraktijk Praktijk met Kompassie gemaakt, ik ben zo onwijs blij met haar! Ze voelde zo goed aan wat voor mij belangrijk is en wat bij me past. Niks is haar te veel. Reageert heel snel op verzoekjes en geeft tips waar nodig. Denkt ook mee als het nodig is. Ik ben een heel tevreden klant en raad haar iedereen aan!

review uitvaartonderneming tilburg

Els Allessie
Els Allessie Uitvaartbegeleiding

Prachtige advertentie

Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.

reviews a-merkwaardig breda

Niels Janssen
Artist

Rust, stiptheid en betrokkenheid

Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.

logo en huisstijl laten ontwerpen breda

Sylvie van der Haar
De tweede viool

Professioneel

De ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl is een proces waarbij Ingrid geduldig en klantvriendelijk blijft meedenken, net zo lang tot je tevreden bent met het resultaat. Ik ben blij met mijn nieuwe logo voor De tweede viool!

website juwelier breda laten maken

Duidelijk & helder zonder poespas

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.
Joomla website laten maken Breda Tilburg

Aanrader

We hebben A-merkwaardig gevraagd om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving. Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten. Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.
roadmap laten maken

Annemieke Hell
TI-CoastAmsterdam

A-merkwaardig heeft onze zeer complexe website een totaal nieuwe uitstraling gegeven!

Ingrid heeft veel geduld met ons gehad en bijna al onze eisen in de nieuwe website verwerkt. Wij zijn erg blij met het mooie design en zien bijna alle gevraagde features in onze nieuwe website terug. Naar bij haar nog niet bekende oplossingen gaat zij actief op zoek. Wat vooral fijn is aan Ingrid is dat ze heel goed bereikbaar is en supersnel vragen beantwoord en problemen oplost. Dit samen met haar creativiteit heeft geresulteerd in een mooie nieuwe website. Ook heeft zij ervoor gezorgd dat onze website beter vindbaar is, waardoor wij als organisatie verder kunnen groeien.
website voor pedicure laten maken

Alles wordt binnen no-time geregeld

Uitstekende service! A-merkwaardig denkt met je mee en heeft er zo voor gezorgd dat ik een perfecte website heb gekregen met al mijn wensen erin verwerkt. Niets is te veel en alles wordt binnen no-time geregeld. Een echte aanrader!

website voor tandartspraktijk laten maken

A. Roele
Tandartspraktijk Roele

Goede ondersteuning & service

Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.

flyer voor kapsalon laten maken

Linda Wouters
Hairstyling by Lin

Professionaliteit, responsiviteit

Super fijn geholpen! Goede en snelle communicatie

Product catalogus laten maken hengelo

Rob Overbekking
AUGA Amazing Water

Nog steeds dik tevreden

Wij werken al vele jaren samen met A-merkwaardig en zijn eigenlijk alleen maar tevreden. Door de kleine organisatie weten we altijd direct waar we aan toe zijn. Omdat er snel gewerkt wordt en geen lange doorlooptijden zijn, is een klus snel klaar. Een verpakking, folder of prijslijst wordt snel en goed omgezet van idee naar een klaar product. Pro’s: Snelheid en eenvoud.
magazine ontwerper breda

Dhr. H.J. Hilbelink
LabVision

Plezierig

Ik ken eerdere opdrachten van A-merkwaardig via Salm & Kipp BV en Da Vinci Europe BV. Ze hebben me laten zien wat dit bedrijf kan en toen was ik direct overtuigd dat dit een plezierig en betrouwbaar bedrijf is, wat werkt zonder nonsens en doet wat er gevraagd wordt. Ze zijn plezierig in de omgang en reageren direct zonder lang te moeten wachten. Kijk maar naar het resultaat; www.labvision.nl. Laat maar een berichtje achter als je meer wilt weten, maar het is sowieso positief!
WordPress responsive website laten maken Breda

Flexibel, snel en vakkundig

Iemand die zo flexibel, snel en vakkundig is als Ingrid van A-merkwaardig, verdient het om dat te horen. In korte tijd heeft Ingrid de website voor mijn praktijk ontworpen en in elkaar gezet. De feedback die ik van klanten krijg over de site is; professioneel, makkelijk in gebruik en mooi. De vele toevoegingen en wijzigingen die ik aandraag, zijn in een handomdraai gebeurd. Ingrid weet mij als klant op waarde te schatten en geeft die informatie die ik nodig heb om zo zelfstandig mogelijk te werken. Hierbij staat zij als achterwacht altijd paraat en is geen vraag teveel. Kortom ik kan Ingrid van harte aanbevelen als je een succesvolle site wil hebben waar jij en je klanten met alle gemak hun weg in weten te vinden.
functionele website aten maken breda wordpress

Floortje Thieleman
Laat je horen

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Fijn samenwerken met A-merkwaardig! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!
product catalogus laten maken

Nathalie Koebrugge
Avyna – Trampoline.nl

Avyna kiest voor A-merkwaardig

A-merkwaardig; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het A-merkwaardig en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij A-merkwaardig ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor A-merkwaardig!
Snel WordPress site laten maken Breda

Philip van den Berg
MediPlus Hulpmiddelen bv

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf A-merkwaardig al 5 jaar verbonden aan MediPlus. Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.
Website laten maken Breda Etten-Leur

Ivo Kuypers
OVI Electra

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
Website voor stichting laten maken Breda

Aanrader

Snelle, goed doordachte ICT dienstverlener. Aanrader.
Joomla website design Breda

Irma de Bont
SveaVita Lifestyle

Betrouwbare grafische partner

A-merkwaardig heeft voor SveaVita een mooie en functionele website ontwikkeld: www.sveavita.nl. Gedurende het gehele traject was er sprake van korte communicatielijnen tussen Ingrid Bastiaansen van A-merkwaardig en SveaVita). Dit heb ik als heel prettig ervaren. Bovendien leverde Ingrid niet alleen een puur grafisch product af, maar zij dacht ook op constructieve wijze conceptueel/tekstueel mee om zo tot een look & feel te komen die daadwerkelijk bij SveaVita past en bovendien – niet onbelangrijk – de geïnteresseerde bezoeker ook aanspreekt! Daarbij krijgt ook het belang van een uitstekende vindbaarheid op Google de nodige aandacht. Pluspunten: Snel schakelen, constructief meedenken, out-of-the-box input, totaalvisie.
Rollup banners laten maken Breda

John Stoopen
Barons Breda

Snel schakelen, betrouwbaar, professioneel, topkwaliteit

Als organisator van Streetball Masters in Breda vanuit Barons Breda Basketball op zoek geweest naar iemand die banners/spandoeken grafisch zou kunnen vormgeven. Uitgekomen bij A-merkwaardig. Met Ingrid is het vlot schakelen en weet ze in een mum van tijd onze sponsorlogo’s netjes en vakkundig aan te leveren op banieren/spandoeken. We doen het goed of we doen het niet is ons motto en daarbij sluit de vaardigheden en betrouwbare aanlevering van de materialen vanuit A-merkwaardig naadloos op aan. Tijdens onze evenementen geen andere partij die dit stukje op hoeft te pakken. We werken graag verder met A-merkwaardig en bouwen zo graag verder aan onze betrokken, duurzame relatie.
Wordpress site styliste laten maken Breda Roosendaal

Marion Boodie
Styled by Jom

Website snel online

Prettig samengewerkt voor mijn nieuwe website met Ingrid. Styled by Jom is weer goed te vinden :). Met kennis van zaken en snelle re(acties) stond de site zo online.
Horeca ontwerpbureau Breda

Lydia Leijten
Brasserie ’t Begin

Snel opgepakt met mooi resultaat

Super blij met onze nieuwe menukaart ontworpen door A-merkwaardig. Snel opgepakt en heel mooi resultaat! Bedankt Ingrid.
Catalogus laten maken

Koen de Roos
Salm en Kipp bv

Mond-op-mond reclame

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met A-merkwaardig in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren. Het prettige aan het werken met A-merkwaardig is de snelheid, goede communicatie en dat onze visie goed wordt vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.
Catalogus ontwerper Breda

Oscar van den Brink
TI-Coast

Goed gevoel voor wat de klant wil, snel en zorgvuldig

Onze Roadmap (visiedocument) werd door A-merkwaardig snel en op treffende wijze vormgegeven in een mooie eigentijdse stijl. Overleg over selectie van ‘plaatjes’ en ontwerpen en bijschaven van illustraties was geen enkel probleem. De combinatie van snelheid, flexibiliteit en goede smaak in vormgeving maakt A-merkwaardig excellent.
Busbelettering Breda

Philip van den Berg
MediPlus Hulpmiddelen bv

Zeer professionele, maar toch informele werkwijze

We kennen Ingrid al geruime tijd en werken met volle tevredenheid samen. Ze is onze vaste vormgeefster voor onze advertenties, flyers, folders, enz. Onze ideeën die in ons hoofd zitten, weet Ingrid op een goede wijze vorm te geven op een pakkende wijze. Haar snelle en accurate werkwijze zorgen ervoor dat wij altijd op haar kunnen vertrouwen. Kortom, dik tevreden!
SEO website

Elita Wagenmakers
Elitaz

Professioneel, kennis van zaken, deskundig en betrokken

Ingrid van A-merkwaardig heeft op mijn webshop de zoekmachine optimalisatie (SEO) toegepast en met resultaat. Hoe moeilijk het mij ook leek om hoog te scoren in google, Ingrid is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Mijn webshop www.elitaz.nl wordt goed gevonden en ik ben dus dik tevreden. Ook heeft ze me handvatten aangereikt om dit in de toekomst te kunnen blijven toepassen.
Huisstijl laten maken Breda

Uitstraling past perfect

Al jaren werkt ons kantoor samen met A-merkwaardig. A-merkwaardig verzorgt voor ons, naar volle tevredenheid, de huisstijl, ontwerpen en al het drukwerk. Na vele jaren was onze website toe aan een grondige make-over. A-merkwaardig heeft gezorgd voor een nieuwe website welke vrijwel meteen voldeed aan onze wensen en verwachtingen. Het ontwerp van de website sluit naadloos aan bij de huisstijl en heeft een uitstraling die naar onze mening perfect past bij ons kantoor. Kortom, Ingrid is zeer goed in staat om de wensen en ideeën van de klant te vertalen naar een ontwerp dat aan de verwachtingen voldoet.
Ik wil op pagina 1 google

Ivo Kuypers
Estrallas Breda

Super meegedacht met onze wensen en een nog betere website dan onze verwachtingen!

Ingrid is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op website gebied en beheerst deze ook uitstekend. Er is goed geluisterd naar onze wensen en het resultaat is een website die straalt van perfectie. Pluspunten: Ingrid kan zich goed inleven in de wensen van de cliënt en wensen uitvoeren. Lijntjes zijn kort.
Poster ontwerper Breda

Rolina Welmers
Engie

Creatief en kwaliteit

Wij werken sinds enige tijd samen met A-merkwaardig. Deze samenwerking verloopt erg goed. Ingrid is professioneel, creatief, levert kwaliteit en begrijpt wat wij vragen. Uitzonderlijk is de snelheid waarin het ontwerp wordt aangeleverd en de prettige communicatie. Een aanrader. We hopen nog lang met A-merkwaardig samen te mogen werken.
One page website laten maken webdesign

Lekker snel, geen poespas en heel flexibel

A-merkwaardig heeft een mooie functionele website gemaakt. Dit in een kort tijdsbestek en met korte lijntjes.
Logo ontwerp pedicure

Shanna Veerman – Kras
Pedicuresalon Volendam

Prachtig logo, mooie prijs

Door A-merkwaardig is voor mij een prachtig logo gemaakt voor een mooie prijs. Bedankt!
SEO tekstschrijver Breda Oosterhout

Informeel en toch zakelijk

Ingrid Bastiaansen van A-merkwaardig is het levende bewijs van de klant die vraagt en de webbouwer die draait. Ik had voor mijn bedrijf Tekstbureau Zonder H heel scherp voor ogen hoe mijn website er uit zou moeten komen te zien. Ingrid heeft die wensen heel serieus genomen en daar haar expertise aan toegevoegd. Ik ben ook zeer te spreken over haar aanpak: informeel in het contact maar zakelijk in het nakomen van de afspraken.
Verpakking laten maken verpakkingsontwerp Breda

Wij komen steeds weer terug bij A-merkwaardig

A-merkwaardig heeft bijna al onze verpakkingen voor Vivaria uitgewerkt. Tevens worden onze jaarlijkse brochures voor Messner en Vivaria door A-merkwaardig opgemaakt.

Door de goede service en het werk dat snel afgeleverd wordt, komen wij steeds weer bij A-merkwaardig terug.

Poster laten ontwerpen Breda Tilburg

Olaf Janssen
Balance d’eau

Grafische oplossingen welke passen

A-merkwaardig heeft gewoon snel door wat je nodig hebt en komt met grafische oplossingen die bij ons passen. A-merkwaardig denkt mee, is flexibel en heeft een goed netwerk van toeleveranciers, toppertje! Pluspunten: betrouwbaar: komt afspraken na en geeft ook aan als iets niet lukt.
Snel website laten maken Breda

Professioneel, betrokken, goed sturend, complete service

A-merkwaardig heeft voor www.beddenverhuurnederland.nl (verhuur van bedden) de huisstijl ontwikkeld en het hele traject van website tot drukwerk goed uitgevoerd. Pluspunten: Compleet servicepakket: van huisstijl tot drukwerk in één huis
Webdesign Breda website laten maken

Jochem Bakker
Scoor!

A-merkwaardig weet direct waar je naar toe wilt in ontwerp, uitvoering en snelheid van handelen!

Ik zou niet weten waarom je A-merkwaardig geen kans zou geven. Flexibel, artistiek, down to earth en snelle uitvoering.

Jolanda Nagtzaam
Sisterhood Works

A-merkwaardig is betrouwbaar, creatief, snel, meedenkend, uniek, professioneel, flexibel en all-round!

Het flexibele en intelligente denkvermogen van A-merkwaardig heeft geleid tot mijn prachtige website. Ingrid’s creativiteit kent geen grenzen en leidt vaak tot humorvolle gesprekken. Ze is breed georiënteerd waardoor ik aan haar als één gesprekspartner voldoende heb. A-merkwaardig kan al mijn communicatiewensen tot uitvoer brengen en dat bespaart veel tijd, ergernis en geld. Als het nodig is, stap ik graag in mijn auto en rij naar Breda om in een persoonlijk gesprek mijn wensen kenbaar te maken. Hoeft niet, maar is wel ontzettend gezellig en de ‘klik’ vind ik net zo belangrijk. A-merkwaardig: ItDentity is een waardevolle opdrachtnemer!

Karin van Geloven
VakVaardig

Meedenkend, zeer flexibel en snel

Voor de start van mijn bedrijf wilde ik een logo met een professionele en warme uitstraling. Ingrid heeft deze ‘vage’ vraag vertaald naar diverse logo-ontwerpen. Niks was haar te veel en als ik weer een ideetje had, paste zij de ontwerpen weer aan, zodat het ontwerp steeds dichter bij wat ik wilde kwam. Ook met de website ging het zo. Ingrid zorgde voor het basisontwerp (heel flitsend, met mooie indeling, banners en dynamiek) en ik voor de teksten. Daar heeft ze wel geduld voor moeten hebben. Maar nooit voelde ik me opgejaagd om teksten in te leveren. Zo snel als Ingrid zelf is, zoveel tijd gunde ze mij. De website is inmiddels af en ziet er erg professioneel en prikkelend uit. Ik ben er heel tevreden over, precies het beeld dat ik voor ogen had!

Susanne Snoeys
Confident Tandartsen Etten-Leur

Integer, zeer klantgericht en meedenkend

Heeft voor Confident tandartsen veel betekend. Een zeer klantgericht deskundig bedrijf met oog voor service en kwaliteit. Persoonlijke benadering hebben wij erg op prijs gesteld.

Conny van Leest
Reken Maar

Aanrader als je de focus op je vakgebied wilt houden

Als ondernemer in het onderwijs heb ik er plezier in om veel dingen zelf te doen en te ontdekken. Als het op een huisstijl creëren aankomt, moet ik het toch af laten weten. A-merkwaardig heeft in een korte tijd een eigentijds ontwerp gemaakt en uitgewerkt in website en folder. Een ontwerp dat uitdrukt waar Reken Maar! voor staat en waar veel positieve reacties van klanten en relaties op komen als; positief, professionele uitstraling, wervend, duidelijk. De communicatie met A-merkwaardig verloopt vlot en soepel. Een aanrader dus als je je focus op je eigen vakgebied wilt houden, maar wel duidelijk en goed wil communiceren naar buiten toe. Pros: creatief, snelle dienstverlening, to the point, servicegericht.

Boomaplant
Trèsoir Orchidee

A-merkwaardig denkt mee op een creatieve wijze!

A-merkwaardig werd ons aanbevolen door onze leverancier. Wij waren bezig met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Toen we er tijdens het ontwerpen van het logo en etiket er niet helemaal uitkwamen heeft A-merkwaardig ons binnen 2 dagen uit de brand geholpen en het was precies die finishing touch die wij miste. De website tresordorchidee is door A-merkwaardig ontworpen. De samenwerking werkt zeer prettig. A-merkwaardig is snel en zeer flexibel. Er wordt meegedacht op een creatieve wijze en vragen/mails worden snel beantwoord. Ook een beursbanner die op de valreep nog ontworpen moest worden, werd binnen een week bij de drukker aangeleverd. Wij zijn zeer tevreden en hopen in de toekomst nog vaak zaken te doen met A-merkwaardig.

René van de Wouw
Kleijn Warner Productions

Vakkundige samenwerking

Binnen een MKB bedrijf met 10 – 15 man personeel kom je niet toe aan het ontwerpen en onderhouden van een eigen website. Bij de grotere bureaus voor het ontwerpen en beheren, voel je je echter niet thuis en bovendien zijn de kosten daar meestal erg hoog. Bij A-merkwaardig krijg je wel de aandacht die je wilt, zonder de hoge kosten. Bovendien gaan aanpassingen en wijzigingen altijd erg snel en zonder formele toestanden. Kortom, vakkundig en fijn om mee samen te werken.

Jeroen Lammertse
Alrecar Nederland

Snelle uitvoering én resultaat

Alrecar staat voor onderscheidende winkel-oplossingen zoals A-merkwaardig staat voor verrassend snel. Steeds opnieuw weet A-merkwaardig binnen een kort tijdsbestek een origineel concept bij ons neer te leggen. Concepten die het gewenste resultaat opleveren, of het nu gaat om zichtbaarheid, omzetgroei of een onderscheidende website. Onze ervaringen met A-merkwaardig zijn dan ook positief. Bijkomend voordeel is dat je bij een kleine onderneming altijd direct bij de juiste persoon aanklopt en dat werkt lekker efficiënt.

Vitaal

Goede betrouwbare partner

A-merkwaardig heeft voor Vitaal een nieuwe Business Verkoop catalogus verzorgd. In een relatief kort tijdsbestek heeft zij op zeer professionele wijze deze catalogus in elkaar gezet. Groot voordeel is dat ze erg snel werkt, mails worden heel snel beantwoord of aangegeven wanneer deze behandeld zullen worden. Daarnaast denkt ze niet alleen mee over het ontwerp, maar denkt ook logisch mee over waar het voor bedoeld is en hoe het over komt. De catalogus is nu klaar, maar ze is al direct weer ingezet voor het maken van drieluik folders, welke ook weer erg snel, mooi en professioneel gemaakt zijn. Voor ons is A-merkwaardig een goede, betrouwbare partner geworden!!

Cock van der Linden
Maha Nederland

De rekening betaal ik met veel plezier

Het meest prettige aan het werken met A-merkwaardig is de flexibiliteit. Vaak komen er ideeën bij mij op maar dan moet dat wel snel. Bij A-merkwaardig is dat nooit een probleem, als het in de normale werkuren niet gaat, wordt er gewoon ‘s avonds doorgewerkt. Het is mij wel gebeurd dat ik ‘s morgens om 06.00 uur een mailtje stuurde en ik tot mijn verbazing om 06.10 uur antwoord kreeg! Bij A-merkwaardig werken ze snel, accuraat en creatief. Creatieve activiteiten als brochures maken en websites bouwen, moeten in een open en vriendelijke sfeer plaatsvinden. Als de uitwerking van mijn idee mij niet aanstaat, wordt het zonder gemopper opnieuw gedaan ook al ligt het meestal meer aan het idee dan aan de uitwerking. De rekening die volgt, betaal ik met veel plezier want hij valt nooit tegen!
reviews a-merkwaardig breda

Niels Janssen
Artist

Rust, stiptheid en betrokkenheid

Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.

Alles wordt binnen no-time geregeld

Uitstekende service! A-merkwaardig denkt met je mee en heeft er zo voor gezorgd dat ik een perfecte website heb gekregen met al mijn wensen erin verwerkt. Niets is te veel en alles wordt binnen no-time geregeld. Een echte aanrader!

logo en huisstijl laten ontwerpen breda

Sylvie van der Haar
De tweede viool

Professioneel

De ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl is een proces waarbij Ingrid geduldig en klantvriendelijk blijft meedenken, net zo lang tot je tevreden bent met het resultaat. Ik ben blij met mijn nieuwe logo voor De tweede viool!

Reviews

Reviews van A-merkwaardig worden geplaatst op onafhankelijke sites van o.a.:

Wijziging bedrijfsnaam

Sinds februari 2021 is A-merkwaardig de bedrijfsnaam. Voorheen was dit ItDentity.

Review plaatsen?

Wil je ook een review plaatsen over A-merkwaardig?
Geef dan je mening bij voorkeur in Google.

Scroll naar boven

Menu