076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

Privacy reglement

a-merkwaardig

 

  • Start
  • Privacy reglement

a-merkwaardig privacy reglement

In ons Privacy reglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt):

Cookie: een klein bestand dat via een internetsite op (het IP-adres van) jouw computer wordt geplaatst en informatie over jouw bezoek aan de a-merkwaardig internetsite registreert;
Reglement: dit privacyreglement;
Privacywetgeving: Wet bescherming persoonsgegevens (vanaf 25 mei 2018: de Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Toelichting op het Reglement

a-merkwaardig mag de gegevens die jij aan haar verstrekt niet zonder meer verwerken. De Privacywetgeving is bedoeld om de privacy van personen te beschermen. Door deze wetgeving wordt het toegestane gebruik van jouw persoonsgegevens door anderen beperkt. Op grond van deze wet heeft a-merkwaardig de plicht om haar klanten:
  • op de hoogte te stellen van de wijze waarop en het doel waarmee gegevens door a-merkwaardig worden verwerkt;

  • te melden wie de gegevens kunnen inzien;

  • voor het verwerken van bepaalde gegevens toestemming te vragen.

a-merkwaardig vindt jouw privacy belangrijk. Daarom geeft a-merkwaardig in dit Reglement een toelichting op hoe zij met jouw gegevens omgaat, wat het doel is van het gebruik daarvan en voor de verwerking van welke gegevens a-merkwaardig expliciet om jouw toestemming moet vragen.

2. De persoonsgegevens die a-merkwaardig gebruikt en het doel van het gebruik

a-merkwaardig verwerkt (mogelijk) jouw persoonsgegevens als je klant wordt of bent van a-merkwaardig, de website bezoekt, je aanmeldt voor nieuwsbrieven van a-merkwaardig of via het contactformulier contact met ons opneemt. a-merkwaardigverzamelt jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Deze gegevens stellen ons in staat om:
  • de overeenkomst die klanten met a-merkwaardigsluiten financieel en administratief te kunnen afhandelen;
  • onze dienstverlening te kunnen leveren;
  • klanten of geïnteresseerden te kunnen bereiken als dat nodig is;
  • om onze dienstverlening verder te ontwikkelen/te optimaliseren.

IP-adressen/cookies

a-merkwaardig houdt IP-adressen bij van (potentiele) klanten die de website bezoeken. Deze gegevens stellen ons in staat om:
  • te registreren welke internetsite/internetpagina’s je bezoekt;
  • de functionaliteit en de inhoud van de website verbeteren;
  • bij te houden voor welke onderwerpen of toepassingen (potentiele) klanten zich interesseren;
  • ervoor te zorgen dat je niet steeds dezelfde informatie ontvangt;
  • het productaanbod te verbeteren.

Toelichting met betrekking tot het plaatsen van cookies

Als je onze website bezoekt worden er automatisch cookies geplaatst waardoor we aan de hand van jouw IP-adres bepaalde informatie kunnen bijhouden. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om informatie over hoe vaak je onze website bezoekt en voor welke onderwerpen jij je interesseert. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid op de website.

3. Verstrekking persoonsgegevens aan derden

a-merkwaardig verstrekt geen persoonsgegevens aan personen of bedrijven buiten de  a-merkwaardig organisatie, tenzij:
  • dat verplicht is door een wettelijk voorschrift;
  • dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst die a-merkwaardig met jou heeft gesloten;
  • je daarvoor toestemming hebt gegeven.

4. Plichten / beveiligde toegang / geheimhouding / bewaartermijn

  • a-merkwaardig verwerkt jouw persoonsgegevens uitsluitend overeenkomstig de wet. Dit houdt (onder meer) in dat de gegevens alleen worden verwerkt voor het doel waarvoor ze verkregen worden en op een behoorlijke/zorgvuldige wijze overeenkomstig de wet en dit Reglement.
  • jouw persoonsgegevens kunnen enkel en alleen door het personeel van a-merkwaardig worden ingezien, tenzij in dit Reglement anders is bepaald. Al jouw persoonsgegevens worden door a-merkwaardig beveiligd tegen onbevoegde toegang.
  • De beveiliging bestaat: uit het hebben van een persoonlijk wachtwoord voor iedere werknemer om in te loggen in het digitale systeem.
  • de medewerkers van a-merkwaardig hebben een geheimhoudingsplicht ten aanzien van alle aan a-merkwaardig verstrekte persoonsgegevens;
  • a-merkwaardig heeft technische maatregelen genomen om het door haar gebruikte systeem te beveiligen tegen inbreuken van buitenaf overeenkomstig de wet;
  • jouw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor een goede administratie. a-merkwaardig hanteert een termijn van twee jaar na de laatste aankoop/bestelling/factuur, waarna de gegevens vernietigd worden. De wet kan een andere bewaartermijn voorschrijven. Als dat zo is zal a-merkwaardig zich aan de voorgeschreven wettelijke bewaartermijn houden.

5. Jouw rechten als betrokkene

  • recht op informatie: het recht om te weten of en welke persoonsgegevens van jou verwerkt worden en met welk doel;
  • inzagerecht: het recht op inzage en afschrift van die gegevens voor zover de privacy van een ander daardoor niet wordt geschaad;
  • het recht op correctie, aanvulling of verwijdering van gegevens indien dat nodig mocht zijn (recht op correctie en verwijdering). Aan het recht om (gedeeltelijke) verwijdering van jouw gegevens te vragen, kan alleen tegemoet gekomen worden als het bewaren van de gegevens voor een ander niet van aanmerkelijk belang is en de gegevens niet op grond van een wettelijke regeling bewaard dienen te blijven;
  • het recht van verzet: het recht om je in bepaalde gevallen tegen de verwerking van jouw gegevens te verzetten.

Vragen, opmerkingen of klachten

Als je gebruik wilt maken van jouw rechten, dan kun je dit per email bij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangeven. Als jouw verzoek wordt afgewezen wordt aan jou uitgelegd waarom. Een reden kan zijn dat jouw dossier informatie bevat die van belang is of kan zijn voor anderen. Je ontvangt binnen één maand na ontvangst van jouw verzoek bericht van a-merkwaardig.

Ook als je een klacht hebt over de wijze van verwerking van jouw persoonsgegevens kun je contact met a-merkwaardig opnemen en probeert a-merkwaardig er samen met jou uit te komen.

a-merkwaardig
Roland Holststraat 18
4819 HR Breda
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 076 5212308

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nr. 20097820. a-merkwaardig is een dochterbedrijf van ItDentity.

Privacyreglement a-merkwaardig
versie februari 2018

Afspraak maken
of brainstormen?
Bel 076 204 55 00
a-merkwaardig SEO specialisten breda

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  076 204 5500

Cookieverklaring
Privacy Reglement