Alle smaakjes

Online magazine laten maken

Lezen wordt beleven!

Met emotie betrek je de doelgroep bij je product of dienst. Doordat er in een digitaal magazine veel gebruik gemaakt wordt van interactieve content laat dit de boodschap beter onthouden dan een gedrukt magazine.

Voordat je denkt dat dit de zoveelste veredelde pdf is, lees eerst verder.

digitaal magazine laten maken

Online magazine of tijdschrift laten maken

Interactief met je doelgroep

De publicatie van een online magazine wordt vaak gebruikt ter vervanging van een gedrukt magazine én als aanvulling op de website. In tegenstelling tot een grote website kun je niet verdwalen in een online magazine.

De informatie wordt op een lineaire wijze gecommuniceerd en op een boeiende manier wordt de lezer geïnspireerd.

Door middel van swipen, scrollen, video’s afspelen en audio fragmenten te beluisteren, is het lezen van een online magazine een prettige ervaring. En bovendien is een online magazine responsive. Dus altijd een goede weergave op pc, tablet en mobiel.

Een online magazine is duurzaam

Duurzaamheid is hét begrip van nu. Een digitaal magazine verbruikt geen papier, geen inkt en het hoeft niet opgestuurd te worden. Een papieren magazine vervangen door een digitaal magazine is een goede oplossing als je maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen.

online magazine is duurzaam

Een online magazine is meetbaar

Lieke is lid van het tijdschrift Margriet. Heeft ze deze uitgelezen geeft ze het tijdschrift door aan haar zus die het op haar beurt weer aan de buuf geeft. Dan heb je ook nog de magazines die in iedere wachtkamer liggen van kappers, tandartsen en ziekenhuizen.
Uit deze voorbeelden blijkt al dat de meeleesfactor van een gedrukt tijdschrift of magazine erg lastig te bepalen is.

Een digitaal magazine is wel goed te meten met echte cijfers. Geen natte vingerwerk maar concrete inzage voor wat betreft aantal weergaven, leesduur en afhaakmomenten.

Een koppeling van je digitale magazine aan Google Analytics geeft je een schat aan data. Welk artikel is het meeste gelezen, hoeveel pagina’s worden er gelezen?
Wil je goed contact houden met je klanten en inspringen op wat zij interessant vinden dan is dit met een digitaal magazine heel goed te verwezenlijken.

Altijd actueel met een online magazine

Een foutje corrigeren of aanpassing doen aan je gedrukte exemplaren betekent weer een gang naar de drukker. Een online magazine pas je aan met één druk op de knop. En ook dit betekent een aanzienlijke besparing op je drukwerk- en verzendkosten.

online magazine laten-maken digitaal magazine

Voordeliger uit met een online magazine

Het uitgeven van een online magazine brengt kosten met zich mee in de vorm van een maandabonnement. Daarnaast moet het magazine opgemaakt worden.

Doordat er bij een online magazine vaak met maatwerk templates wordt gewerkt, bespaar je op de ontwerpkosten. Omdat ook de drukwerkkosten en distributiekosten komen te vervallen, ben je al snel vele malen goedkoper uit met een online magazine dan met een drukwerk exemplaar.

Online magazine laten maken

Recent werk

brochure ontwerper breda
catalogus ontwerper breda rotterdam amsterdam
Website laten maken Breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven