Search
Close this search box.

Online magazine laten maken.

Lezen wordt beleven...

Met emotie betrek je de doelgroep bij je product of dienst. Doordat er in een digitaal magazine veel gebruik gemaakt wordt van interactieve content laat dit de boodschap beter onthouden dan een gedrukt magazine.

Voordat je denkt dat dit de zoveelste veredelde pdf is, lees eerst verder.

digitaal magazine laten maken

Online magazine of tijdschrift laten maken

De publicatie van een online magazine wordt vaak gebruikt ter vervanging van een gedrukt magazine én als aanvulling op de website. In tegenstelling tot een grote website kun je niet verdwalen in een online magazine.

De informatie wordt op een lineaire wijze gecommuniceerd en op een boeiende manier wordt de lezer geïnspireerd.

Door middel van swipen, scrollen, video’s afspelen en audio fragmenten te beluisteren, is het lezen van een online magazine een prettige ervaring. En bovendien is een online magazine responsive. Dus altijd een goede weergave op pc, tablet en mobiel.

Een online magazine is duurzaam

Duurzaamheid is hét begrip van nu. Een digitaal magazine verbruikt geen papier, geen inkt en het hoeft niet opgestuurd te worden. Een papieren magazine vervangen door een digitaal magazine is een goede oplossing als je maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen.

digitaal magazine laten maken breda
0
Trustoo

Op basis van 77 reviews

0
Jaar ervaring

Grafisch & website ontwerp

0 / 5.0
Google

Op basis van 26 reviews

webshop laten maken breda etten-leur

Een online magazine is meetbaar

Lieke is lid van het tijdschrift Margriet. Heeft ze deze uitgelezen geeft ze het tijdschrift door aan haar zus die het op haar beurt weer aan de buuf geeft. Dan heb je ook nog de magazines die in iedere wachtkamer liggen van kappers, tandartsen en ziekenhuizen.
Uit deze voorbeelden blijkt al dat de meeleesfactor van een gedrukt tijdschrift of magazine erg lastig te bepalen is.

Een digitaal magazine is wel goed te meten met echte cijfers. Geen natte vingerwerk maar concrete inzage voor wat betreft aantal weergaven, leesduur en afhaakmomenten.

Een koppeling van je digitale magazine aan Google Analytics geeft je een schat aan data. Welk artikel is het meeste gelezen, hoeveel pagina’s worden er gelezen?
Wil je goed contact houden met je klanten en inspringen op wat zij interessant vinden dan is dit met een digitaal magazine heel goed te verwezenlijken.

Altijd actueel met een online magazine

Een foutje corrigeren of aanpassing doen aan je gedrukte exemplaren betekent weer een gang naar de drukker. Een online magazine pas je aan met één druk op de knop. En ook dit betekent een aanzienlijke besparing op je drukwerk- en verzendkosten.

online magazine laten maken

Voordeliger uit met een online magazine

Het uitgeven van een online magazine brengt kosten met zich mee in de vorm van een maandabonnement. Daarnaast moet het magazine opgemaakt worden.

Doordat er bij een online magazine vaak met maatwerk templates wordt gewerkt, bespaar je op de ontwerpkosten. Omdat ook de drukwerkkosten en distributiekosten komen te vervallen, ben je al snel vele malen goedkoper uit met een online magazine dan met een drukwerk exemplaar.

Online magazine laten maken

online magazine laten maken
responsive website laten maken breda
catalogus laten maken breda breukelen

Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.

A. Roele, Tandartspraktijk Roele – Rijsbergen

Scroll naar boven

Menu