Lezen wordt beleven!

Online magazine laten maken

Interactief met je doelgroep

Met emotie betrek je de doelgroep bij je product of dienst. Doordat er in een digitaal magazine veel gebruik gemaakt wordt van interactieve content laat dit de boodschap beter onthouden dan een gedrukt magazine.De publicatie van een online magazine wordt vaak gebruikt ter vervanging van een gedrukt magazine én als aanvulling op de website. Maar in tegenstelling tot een grote website kun je niet verdwalen in een online magazine. De informatie wordt op een lineaire wijze gecommuniceerd en op een boeiende manier wordt de lezer geïnspireerd. De weergave spreekt ook meer tot de verbeelding dan een gedrukt magazine of brochure.Door middel van swipen, scrollen, video’s afspelen en audio fragmenten te beluisteren, is het lezen van een online magazine een prettige ervaring. En bovendien is een online magazine responsive. Dus altijd een goede weergave op pc, tablet en mobiel.Met een digitaal magazine heb je niet te maken met hoge drukwerk- en portokosten en verspreiden doe je heel eenvoudig via e-mail, social media en je website. En dit past helemaal in het beeld van deze tijd.

Breng je content tot leven

Online magazine of tijdschrift laten maken?

Een digitaal magazine kun je inzetten voor jaarverslagen, brochures, magazines. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een online magazine is meetbaar

Maaike is lid van het tijdschrift Margriet. Heeft ze deze uitgelezen geeft ze het tijdschrift door aan haar zus die het op haar beurt weer aan de buuf geeft. Dan heb je ook nog de magazines die in iedere wachtkamer liggen van kappers, tandartsen en ziekenhuizen. Uit deze voorbeelden blijkt al dat de meeleesfactor van een gedrukt tijdschrift of magazine erg lastig te bepalen is.Een digitaal magazine is wel goed te meten met echte cijfers. Geen natte vingerwerk maar concrete inzage voor wat betreft aantal weergaven, leesduur en afhaakmomenten.Een koppeling van je digitale magazine aan Google Analytics geeft je een schat aan data. Welk artikel is het meeste gelezen, hoeveel pagina’s worden er gelezen? Wil je goed contact houden met je klanten en inspringen op wat zij interessant vinden dan is dit met een digitaal magazine heel goed te verwezenlijken.

Een online magazine is duurzaam

Duurzaamheid is hét begrip van nu. Een digitaal magazine verbruikt geen papier, geen inkt en het hoeft niet opgestuurd te worden. Een papieren magazine vervangen door een digitaal magazine is een goede oplossing als je maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen.

Voordeliger uit
met een online magazine

Het uitgeven van een online magazine brengt kosten met zich mee in de vorm van een maandabonnement. Daarnaast moet het magazine opgemaakt worden.Doordat er bij een online magazine vaak met maatwerk templates wordt gewerkt, bespaar je op de ontwerpkosten.Omdat ook de drukwerkkosten en distributiekosten komen te vervallen, ben je al snel vele malen goedkoper uit met een online magazine dan met een drukwerk exemplaar.

Altijd actueel
met een online magazine

Een foutje corrigeren of aanpassing doen aan je gedrukte exemplaren betekent weer een gang naar de drukker. Een online magazine pas je aan met één druk op de knop. En ook dit betekent een aanzienlijke besparing op je drukwerk- en verzendkosten.

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Duidelijk & helder zonder poespas

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Jon Zwijssen
Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Fijn samenwerken met A-merkwaardig! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Floortje Thieleman
Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Online magazine laten maken?

Of meer weten? Neem contact op.

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.