Search
Close this search box.

Logo ontwerp.

Hét portret van je organisatie

Logo laten ontwerpen? Jouw bedrijfslogo geeft je identiteit weer. Professioneel en betaalbaar logo ontwerp en logo redesign voor ieder bedrijf.

Wil je een logo laten maken door een professional?
Jij krijgt een origineel logo ontwerp wat echt weergeeft waar jouw bedrijf, stichting of organisatie voor staat. Een logo wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en je merk krachtig neerzet.

Logo ontwerp Breda logo laten maken

Een logo ontwerp wat voor zichzelf spreekt

Een logo wat een verhaal vertelt en tegelijkertijd heel simpel is, werkt het beste. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar jouw bedrijf voor staat.

Een goed logo ontwerp zorgt voor herkenning, vertrouwen en beleving van je product en/of dienst. Het logo is het imago van je onderneming waarmee je onderscheidend bent ten opzichte van je concurrentie.

Met het ontwerpen van je logo wordt rekening gehouden met de toepasbaarheid, het vermogen om te onderscheiden en de grafische eenvoud.

Woordmerk en beeldmerk

Een logo kan bestaan uit een enkel woord. In dit geval spreken we van een woordmerk. Wordt dit ondersteund met een beeld dan noemen we dit onderdeel een beeldmerk.

Het woord- en beeldmerk wordt niet altijd aan elkaar gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan het Nike logo waarvan de ‘swoosh’ ook los van het woordmerk gebruikt wordt.

logo laten ontwerpen breda
0
Trustoo

Op basis van 77 reviews

0
Jaar ervaring

Grafisch & website ontwerp

0 / 5.0
Google

Op basis van 26 reviews

Logo laten ontwerpen

Samen met jou onderzoeken we wat de juiste uitstraling is voor je nieuwe logo ontwerp en wat past bij jouw bedrijf en de doelgroep. Als je zelf al een idee hebt, laat het weten. Uiteraard kun je aangeven wat je voorkeuren zijn maar ook wat je net niet wilt.

Als duidelijk is wat de doelstellingen zijn van je onderneming en wat je uit wilt dragen, beginnen we met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontvang je ± 3 à 4 logo voorstellen. Hierna wordt het logo ontwerp van jouw keuze geoptimaliseerd.

Ondanks 3 à 4 voorstellen is A-merkwaardig voorstander van onbeperkte revisierondes. Dus wil jij A-merkwaardig je logo laten ontwerpen dan weet je zeker dat je 100% tevreden zult zijn met je nieuwe logo. Dit wordt ook zo gedaan met het ontwerpen van de gehele huisstijl.

Ben jij een startende ondernemer?

Bekijk dan hier het aantrekkelijke pakket zodat jij compleet kunt gaan starten met je onderneming.

logo ontwerp broodjeszaak

FAQ

Veelgestelde vragen over het ontwerpen van een logo.

Houdt rekening met een ontwerptijd tussen de 1 à 2 weken. Het logo ontwerp is een creatief proces waar niet non-stop aan doorgewerkt wordt. Dit om je de best passende logo ontwerpen te kunnen laten zien.

Het logo krijg je in ieder gangbaar formaat. Zo krijg je een EPS formaat welke voor drukwerk bestemd is. Verder krijg je een JPG, PNG en SVG formaat voor eigen gebruik.

Na betaling van de eindfactuur ben jij de eigenaar van het logo.

De tarieven van logo en huisstijl ontwerp vind je op deze pagina.

Voor de klanten van A-merkwaardig wordt ook het drukwerk tegen concurrerende tarieven. Maak je liever gebruik van een eigen drukker dan kan dat uiteraard ook. Benodigde bestanden worden aangeleverd als Certified PDF zodat iedere drukker, waar ook ter wereld, jouw items kan drukken.

Logo redesign

Bij de start van je bedrijf is er doorgaans vaak lang en goed nagedacht over het logo en de huisstijl. Toch is het niet vreemd dat je na een aantal jaar toch niet zo tevreden meer bent over het logo en/of de huisstijl.

De ‘comfortabele jas’ van weleer; daar ben je uitgegroeid. Jouw bedrijf is met je meegegroeid; het product en/of dienstenpakket is in de loop der jaren wellicht gewijzigd. Of de tijdsgeest heeft je ingehaald; je wilt moderniseren… Er zijn legio voorbeelden te noemen waarom je een logo redesign kunt overwegen.

Bekijk dus eens kritisch of de vormgeving van het huidige logo nog voldoet. Straalt dit nog steeds uit wat je wilt communiceren? Of zijn de producten en/of diensten in de loop der jaren gewijzigd? Overweeg dan om je logo en ook de gehele huisstijl in een nieuw jasje te steken. Een nieuwe ‘make-over’ zodat jouw bedrijfsstijl weer helemaal up-to-date is.

Nieuw logo laten ontwerpen?

Logo Deventer
we make healthy yummy logo
Valle di Mare logo

We hebben A-merkwaardig gevraagd om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten. Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions

Wil je nog iets weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over logo- en huisstijlontwerp?

Neem contact op voor meer informatie:

website-onderhoud-pakket-breda

Contactformulier

Jouw gegevens:

Ik ben geïnteresseerd in:

Aanvullende informatie:
* Verplicht invulveld
Scroll naar boven

Menu