Alle smaakjes

Menukaart laten maken

Menukaart ontwerper

Een menukaart laten maken door een ontwerper welke hier ervaring mee heeft, biedt vele voordelen. De gasten van jouw horeca onderneming zullen direct het verschil zien in de uitstraling van professioneel ontworpen menukaarten.
 
Het fraai ontworpen menukaart is een pré voor de klantbeleving. Het geeft net die uitstraling welke perfect past bij jouw restaurant, brasserie, resto-bar, café, B&B of hotel. En altijd origineel en verrassend.
 
menukaart laten maken, ontwerpen

Menukaart laten ontwerpen

De details maken het verschil

Wil je een menukaart laten maken met oog voor detail? Er wordt gekeken naar de huisstijl van jouw gelegenheid en het ontwerp van de kaarten wordt daarop aangepast. Mooi ontworpen menukaarten met de juiste lettertypes en een passend kleurgebruik.

Een horeca ondernemer is geen opticien

Ook wordt er veel aandacht geschonken aan de leesbaarheid van de menukaarten. Vaak is het licht in een horeca gelegenheid gedempt en met het ontwerpen van de menukaarten wordt hier rekening mee gehouden.

Een menukaart ontwerp met een net te klein, moeilijk leesbaar lettertype of verkeerd kleurgebruik levert een ongemakkelijke situatie op voor jouw klanten. Dat is niet de klantbeleving welke je wilt bereiken met je menukaarten. Een selectiedoos met leesbrillen in diverse sterktes hoef je dus niet aan te bieden als je een professionele menukaart laat ontwerpen.

Drukwerk voor menukaart laten maken

Ook het drukwerk van de menukaarten kun je uitbesteden aan A-merkwaardig.

Ook hier weer wordt gekeken naar de toepasbaarheid. Ga je voor placemets of liever een menukaart welke je met een vochtig doekje af kunt doen? Wil je ook poster ontwerpen van je menukaart voor buiten? Nagenoeg alles is mogelijk.

Samen bespreken we wat het beste past in jouw horeca gelegenheid. En het drukwerkproces zelf? Alles wordt voor je geregeld zodat jij alleen het drukwerk in ontvangst hoeft te nemen als je een menukaart laat ontwerpen.

Menukaart laten maken voor diverse doeleinden

A-merkwaardig ontwerpt niet alleen menukaarten voor diner en/of lunches maar ook borrelhapjeskaarten, drankkaarten, evenementen menukaarten en wat er maar nodig is om jouw horeca etablissement professioneel over te laten komen.

Behalve het ontwerpen van een menukaart kan A-merkwaardig ook de website ontwerpen & bouwen als ook andere reclame uitingen uitvoeren zoals banners, beachflasg, poster ontwerpen, gevelreclame etc.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
A-merkwaardig wel!

Recent werk

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven