Alle smaakjes

SEO Breda

Jouw website (beter) vindbaar

Wil je zonder betaalde advertenties maar met een gedegen SEO strategie jouw Google posities verbeteren? Met SEO zoekmachine optimalisatie lopen je organische bezoekersaantallen op en stijgen je conversies. Wil je ook succes hebben met SEO Breda, lees dan verder.

SEO, werken aan de vindbaarheid van jouw website

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat als een gebruiker van Google (of andere zoekmachine zoals Bing) een zoekopdracht ingeeft, een bot het hele web afspeurt naar websites die met die zoekopdracht te maken hebben.
Als jouw website goed op orde is met SEO, staat jouw website hoog in de lijst van Google waardoor je website sneller gevonden wordt.

Zoekmachine optimalisatie / SEO Breda helpt jouw bedrijf om meer klanten aan te trekken om tot meer conversie te komen.

Voordelen van SEO Breda

seo is topsport Breda

Invloed uitoefenen met behulp van SEO Breda

Als je weet welke factoren invloed hebben op de positie van een website in de zoekresultaten, kun je hier invloed op uitoefenen.

Website optimalisatie is hierbij essentieel om je positie te verbeteren en te behouden. Hoewel er met heel veel factoren rekening gehouden moeten worden, kunnen we deze onderverdelen in 3 segmenten.

1. Content

Google hecht waarde aan de inhoud van jouw website pagina’s.

Het gaat om de inhoud van jouw website pagina’s, de relevantie van de pagina’s voor de zoekopdrachten van gebruikers in Google, de frequentie van nieuwe content en andere gerelateerde aspecten.

2. Techniek

Voor optimale prestaties is het belangrijk dat de site technisch in orde is.

De pagina’s moeten gemakkelijk kunnen worden gecrawld, de broncode moet netjes geschreven zijn, de site dient mobielvriendelijk te zijn en 404 errors moeten verholpen worden.

3. Autoriteit

Hoelang ben je al ‘in business’. Jouw bestaansrecht op internet kan een factor zijn.

En heb je waarde opgebouwd door middel van inkomende links van andere websites? En vooral; zijn deze inkomende links van goede en de juiste kwaliteit.

SEO stap voor stap

Als wij je website gaan optimaliseren voor de zoekmachines, gaan we als volgt te werk:

1. De nul-meting

Alvorens van start te gaan doen we een 0-meting. Met een technische website scan kunnen we het startpunt bepalen. Ook wordt onderzocht hoe de website nu scoort in Google en hoe je concurrenten het doen.

2. Technische optimalisatie

Nu we weten wat technisch gezien verbeterd kan worden aan de website is het zaak deze punten door de website bouwer (of A-merkwaardig) te laten oplossen.

3. Keyword search

We gaan op zoek naar de meest geschikte zoektermen welke jouw doelgroep gebruikt. Deze worden geselecteerd op een voldoende zoekvolume in Google met een laag concurrentie niveau.

4. SEO copywriting

Met de geselecteerde zoektermen gaan we aan de slag. De zoektermen worden op een natuurlijke wijze in de teksten verwerkt en indien nodig worden er nieuwe landingspagina’s aangemaakt.

5. Linkbuilding

Met zowel interne als externe linkbuilding wordt de linkwaarde van je website verhoogt.
Alleen relevante en hoogwaardige links zullen helpen om de website meer autoriteit te geven.

6. Rapportage

Maandelijks ontvang je een rapportage over het verloop van het SEO traject van de website. Zo kun je de vorderingen volgen en zien waar moet worden bijgesteld.

Ook hoog scoren in Google met SEO Breda?

Recent werk

SEO zoekmachine optimalisatie Breda
Website voor zelfstandige laten maken Breda
mijn website op pagina 1 google Breda

Reviews

Anneke Huijbregts
HuidTherepeutisch Centrum Breda
Lees verder
Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.
Ivo Kuypers
OVI Electra
Lees verder
A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt. Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!
A. Roele
Tandartspraktijk Roele
Lees verder
Ingrid van A-merkwaardig heeft een mooie, professionele site voor ons gemaakt. De samenwerking verloopt uitstekend, goede ondersteuning en service.
Niels Janssen
Webshop Niels Janssen
Lees verder
Als digitaal niet geweldig onderlegd, maar ambitieus kunstenaar heb ik in A-Merkwaardig een ideale partner gevonden. Ingrid voelde direct aan waar ik behoefte aan had en wist dit te vertalen in ontwerp en communicatie. Rust, stiptheid en betrokkenheid zijn wat mijn ervaring betreft rake typeringen voor haar bedrijf.
Kim Engel
Pedicuresalon Kim Engel
Lees verder
A-merkwaardig staat voor kwaliteit. Er wordt goed met je mee gedacht en alles wordt binnen no-time geregeld. Voor een goed mooi verzorgde website moet je zijn bij A-merkwaardig!
Els Alessie
Alessie Uitvaartonderneming
Lees verder
Een prachtige advertentie, snelle service. Wij werden er enthousiast van al na de eerste ontwerpen. Hartelijk dank Ingrid.
Janette Spaninks
Da Vinci Laboratory Solutions
Lees verder
Ik werk al 12 jaar zeer prettig samen met Ingrid van A-merkwaardig voor diverse grafische zaken maar ook voor het opzetten van websites. Creatief, groot doorzettingsvermogen en altijd bereikbaar.
Sanne van Bavel
Bloom Hormoonadvies & Yoga
Lees verder
Ik ben helemaal blij met de huisstijl en website die Ingrid heeft ontworpen en gemaakt voor mijn bedrijf BLOOM Hormoonadvies & Yoga in Breda. Met haar creativiteit weet ze je wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Ook is ze goed bereikbaar per mail en telefoon, wat het prettig samenwerken maakt.
Scroll naar boven