076 204 55 00  |   info@a-merkwaardig.nl

SEO tekstschrijver

Online vindbaar: alles draait om de inhoud van jouw website

Jouw vraag

Je wilt gevonden worden met je website. Daarbij hoort ook overtuigende SEO tekst welke goed geoptimaliseerd is. 

Veel SEO-teksten (content noemen we dat) missen creativiteit. Je bent enthousiast en hebt tekst geschreven voor jouw product of dienst waar jij alles van weet. Maar begrijpt je doelgroep ook waar jij het over hebt? Een merkwaardige frisse blik die je tekst met andere ogen leest, kan je helpen.

Onze oplossing

Een goede SEO tekstschrijver verkoopt en verbindt jouw product/dienst met de doelgroep. Wat heb je daarvoor nodig?

Alle letters van het alfabet, taalgevoel, de kracht om zich te verplaatsen in de doelgroep en SEO kennis. Jij weet als geen ander waarom jouw bedrijf speciaal is. Laat ons, als SEO tekstschrijver, jouw woorden vertalen naar een kloppend verhaal waar iedereen blij van wordt; jouw bezoekers en Google!

Geen content zonder content

SEO tekstschrijver

SEO tekst is tekst met waardevolle inhoud (content) voor bezoekers. Relevant voor het onderwerp en geoptimaliseerd voor het zoekproces van Google.

Hierbij dient de bezoeker altijd op de eerste plaats te komen. SEO tekst schrijven is een manier van denken. De vragen en behoeften van je (potentiële) klanten staan centraal. Dus niet je bedrijf, dienst of product. Voldoe aan de vraag van je lezer.

Het bedrijf of de organisatie welke online klanten aan zich weet te binden, komt als winnaar uit de bus. Door een goed verhaal (relevante content) aan te bieden, bind je klanten. Inhoudelijke informatie dus welke de klant écht helpt of iets toevoegt. Waardevolle 'content' noemen we dit.

SEO tekstschrijver - SEO Breda

Wat is waardevolle content

Jouw bezoeker is actief op zoek naar goede informatie. De bezoeker bepaalt zelf wel of de informatie waardevol is of niet, de bron is dan van ondergeschikt belang.

Tekst welke de vraag van de bezoeker beantwoordt

Waardevolle content is content waar de lezer blij van wordt, content welke antwoord geeft op de zoekvraag. Content waar jouw bezoeker echt wat aan heeft; content waarnaar hij/zij op zoek was en dat op jouw website gevonden heeft.

Website SEO tekst schrijven

Ons plan van aanpak

  • Zoekwoorden analyse
  • Goede tekst schrijven
  • Tekst optimaliseren met zoekwoorden
  • Tekst opdelen; meta description, titels, inleiding, tussenkoppen, afsluitende alinea, links, URL's, afbeeldingen voorzien van alt tags

SEO tekstschrijver nodig

Hulp nodig bij het schrijven van unieke website SEO tekst met waardevolle en relevante content? 

Wij weten waar we op moeten letten om kwalitatief goede teksten te schrijven welke zeker SEO-technisch verantwoord zijn. Gewoon prettig leesbaar en afgestemd op jouw specifieke doelgroep in hun eigen (vak)taal. Tekst welke je zoekmachine optimalisatie ten goede komt.

SEO tekst voor zoekmachine optimalisatie

Google wordt volwassen

Nog niet zo lang geleden kon je een website eenvoudig hoog laten scoren in Google. Google had het IQ van een 10-jarige. Als het zoekwoord maar vaak genoeg op je webpagina voorkwam, stond je al snel bovenaan de zoekresultaten. Dat het geheel niet lekker leesbaar was en onsamenhangend voor de bezoeker met 5 herhalende zoekwoorden in dezelfde zin, maakte niet uit. 

Het algoritme van Google wijzigt continue en momenteel begrijpt Google veel beter waar je teksten over gaan en anno nu zul je dus kwaliteit moeten leveren. Dit proces zal zich ook steeds verder ontwikkelen.

Afspraak maken
of brainstormen?
Bel 076 204 55 00